2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم فردا صبح به حسابت نمیاد طول میکشه

یاس عزیز،میشه در مورد کلاسهای جهاد دانشگاهی که گفتی یکم راهنمایی کنی.کجا باید مراجعه کنم و اینکه هزینش چقدره و اینجور چیزا؟

البته من تهران نیستم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

سلام صبح همگي بخير 

امروز شنبه براتون یه حال خوب آرزو دارم. آرزو دارم، امروزتون پر باشه از خبر های خوب و اتفافهای بینظیری که همیشه منتظرش بودین. 

بیدار شو. از صدای پای صبح می فهمیم اتفاق تازه‌ اي در راه است. امروز تمام احساس هاي‌ پوچ را مچاله کنیم و منتظر شکوفه‌ هاي‌ اجابت شویم

امروز می تونه همون روزی باشه که یک تصمیم جسورانه میگیرید و این تصمیم خیلی چیزها رو بهتر می کنه …

سه شاخه گل تقدیم به شما. یکی از طرف خدا که نگهدارتون باشه. 🌹دومی از طرف خودم که دوست تون دارم.🌹 سومی از طرف معرفت که شما دارید🌹. تقدیم به قلب مهربونتون.💞

معصومه جونم سلام ديشب خواب ديدم اومدم خونتون كلي ذوق داشتم مهموني كلي خوش گذشت ممنون ار پذيراييت  جاي دوستان خالي🤭😂 فقط من ظرفاروشستم چون خودم دوست داشتم .....😂 بعدش وسطاش دخترم بيدار شد گريه كرد خوابم پريد گفتم الان موقع بيدار شدن بود مهموني مهم بودم 🤭😂 

@masumehjoon    

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
عزیزم من کادر آموزشی هستم تو مدرسهیعنی هر روز از ساعت ۷تا ۲/۵مدرسه مگاهی پنجشنبه ها و مناسبتها حتی ج ...

دقیقاااا همینه

حقوق معلما خیلی کمه

بانک خیلی خیلی عالیه

اونایی که حقوق براشون مهمه و استخدام نشدن برای ازمون بانک بخونن 

اینم نکته اقتصادی ‌هست که اینجا میگم

داییم کارمند بانک تجارته با خانومش حساب کردن به جز حقوق با مزایا ماهی 40 میلیون براش واریز کردن خب کمه؟؟؟

بخدا که معلمی سخت تره با 42 تا دانش اموز سروکله زدن

باید فقط عاشق شغلت باشی

من غیر انتفاعس تدریس میکردم دوس دارم معلمی رو

ولی امسال قبول شدم نفر اول هم هستم کد19 خورده

توروخداااا دعا کنید مشکل منم حل بشه😭😭😭😭

3 ساله دارم میخونم 

سلام دوستان من خیلی وقته تاپیک گزیده ها و همین تاپیک مدیریت رومیخونم . اول اینکه بگم ۱۴ساله ازدواج کردم دوتاپسر دارم . خداروشکر خونه وماشین ومغازه داریم همسرم هم هم مغازه کارمیکنه هم شغل دیگه ای داره . 

ماهرچیزی که ازسوپرمارکت نیازباشه برامون میاد و هزینش رو حساب نمیکنیم . فقط میمونه گوشت ومیوه  لباس وهزینه دکتر .طوری هم بی ملاحظه  خرج میکنیم یعنی عادت کردیم اصلا قناعت و کم خرید کنی وکم بخوری نداریم 

من چندباری ازهمسرم خواستم ماهانه بهم پول بده تا این هزینه هارومدیریت کنم اما یه ماه میده میگه ول کن اینطوری  نمیشه . میدونید صفرتاصد وسایل خونه روخودش تهیه میکنه هرخریدی داشته باشم ازلباس بگیر تا پلاسکو تا یدونه گلدون همه روباهم میریم میخریم . فکرمیکنم بخاطر همینه نمیشه پول رومدیریت کنیم . 

حالا من یه مدت خواستم قناعت کنم بهش گفتم بجای خرید ازمیوه فروشی گرون بریم میدون خریدکنیم واقعا هم نصف قیمت بیرون هستش .همسرمم خودش میبینه میگه چقد خوبه قیمتای میدون تره بار.

حالا من میخوام پس اندازکنم چه مخفی چه آشکار . اما وقتی میبینم همسرم میره برای خودش یجا دوجفت کفش و۴تاشلوار چندتاتیشرت میخره وبهترین دکتر پوست هامیره وبه خودش میرسه منم میگم خب اینکه به فکرپولاش نیس من چراخودمو اذیت کنم قناعت کنم پس منم خرج کنم این جمله که زنی که خرج داره ارج داره همش میادتوذهنم .

به نظرشما بهش اصرارکنم که خرجی خونه رودستم بگیرم و کمی پس اندازکنم ؟ یا بیخیال باشم وهمینجوری ادامه بدیم ؟ البته اصلا خرجی ماهانه بهم نمیده . میگه هروقت لازم داشتی بگوبدم منم مثلا میرم آرایشگاه ۳۰۰بشه میگم ۴۰۰شد که ۱۰۰برای خودم برمیدارم.  توی اینهمه سال فقط تونستم یه دستبند ۱۱گرمی پس اندازکنم . چون واقعا بهم پول اضافه نمیده البته یه مقدار پس اندازم داشتم که نزدیک ۲۰۰میلیون هزینه ایمپلنت دندونام شد مجبورشدم به همسرم بگم که یه مقدارهزینه دندونامو بابام داده اما ازپول خودم دادم 

درادامه اینکه خودمم یه اخلاق بدی دارم خیلی ولخرجی میکنم برای بقیه مثلا با همون مقدار کم پس اندازم برم بیرون یه لباس خوشگل ببینم بدون مناسب برای خواهرم میگیرم یابرای دخترخالم میگیرم درحالی که اگه اون پواو خودم نگهدارم کلی چیزبرای خودم میتونم بخرم 

خواهش میکنم بیاید یه تلنگری یه نصیحتی به من بکنید . راستی  راجع به رابطه خودم وهمسرم بگم که من واقعا خیلی درونگراهستم و اصلا محبت کلامی ندارم مطمئنم که همسرم ازم دلسرد شده یعنی گاهی خودشم میگه اما من هرچی تلاش میکنم نمیتونم زبونی ازش تشکر کنم درحد یه دستت دردنکنه مرسی خیلی خوشحالم کردی و  اینا اصلا نمیتونم بگم عزیزم قربونت برم یا حرفایی که  معصومه جون به همسرشون میگن رو میخونم میگم خوشبحال خودت وهمسرت واقعا غبطه میخورم . 

کسی مثل من هست ؟ 

2810