2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همکارم از دفترکارگذاری رسالت ۳۰۰ تومن گرفت .ماهی حدودا ۸ تومن قسطش هست .دفتر کارگزینی ۳۶ برداشت.ولی ...

عزیزم از کجا باید این دفتر کارگزاری رو پیدا کنم؟

خداروشکر۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد✌✌من خوشبخت ترینم💪

سلام دوستان تو اپلیکشن تارا افق کوروش یه قسمت جدید اومده به اسم دریافت اعتباری با دارایی اینجوری که دیدم فکرمیکنم اعتبار میده میتونید خرید کنید تا سقف50م

کسی انجام داده؟؟؟؟

جریانش چیه؟

سلام عزيزم اول بينيتو عمل كن كه رو اعتماد به نفس ادم خيلي تاثير داره و بعد عمل به خودت ميگي ايكاش زو ...

سلام گلم

ممنونم

حتما همین کارو می کنم فعلا ماشین برا استفاده داریم و معطل نیستیم، بعدا هم پول جور میشه برا ثبت نام بعدی ولی اگر عمل نکنم میره برا یه سال بعد که به نظرم هم دیر میشه هم قیمتا میره بالاتر.

سلام،بانو نوشتین ک باردارین،و همسرتون بلده شما تازه می‌خواین خیاطی رو تجربه کنید بهتر نیست همسرتون ر ...

درسته ولی گفتم همسرم در تلاشه کار قبلیشو درست کنه و برگرده ب کار سابق 

و از  طرفی هم معلوم نیس کی درست بشه و اگه بخواد درست هم نشه میخواد بره دنبال کار دولتی و خیاطی رو در حد کمک ب من انجام میده ، من میخوام درآمد داشته باشم خودن جدا

از طرفی هزینه های زایمان و.. هس ک من همینجوریشم استرس دارم ک هزینه هارو چجوری جور کنیم

اصلا برنامه هامون بهم خورده و شرایط زندگیمون ک از قبل براش تلاش کردیم قرار نبود اینجوری بشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاهل💍
سلام مامان سبحان عزیز یه سوال ازتون داشتم من امروز برنامه بام رو چک کردم دیدم ۴۷ میلیون وام با میانگ ...

عزیزم کدوم قسمت وام این‌مورد رو‌چک میکنین ؟ من بلد نیستم‌کجاعه 

یا کارت اعتباری کدوم قسمته که میگن مرسی❤️

سلام .معصومه خانم بی زحمت یه راهنمایی بکنید که ما ۳ نفر هستیم و همسرم حدود ۱۳میلیون بهم میده برای خر ...

خانم ها شما یا معصومه خانم هر کدوم میتونید راهنمایی کنید ممنون میشم 

@مامان_سبحان7 سلام عزیزم یه سوال داشتم من وام ده میلیونی برایند ویپاد رو یکماه پیش گرفتم 29مرداد هم ...

عزیزم چه تاریخی دقیقا وام گرفتی؟

میخوام ببینم سررسید اولین قسطش بعد چند روز از وام گرفتن شروع شده؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
2810