2777
2789
من از امضای شما خیلی میترسم😅

نترس گلم خودمم پیش بیادلایک کنم ولی بیجهت

از بس ی عده ادم بی شخصیت از پستای ما بعنوان یاداوری تاکجاخوندنه استفاده میکردن مجبورشدم گذاشتم ولی خب هنوزم هستن ک رعایت نمیکنن و کارمای کارشونو میگیرن عین مردم آزاریه ک فقط ی عده روانی میتونن تااینحدبیمارباشن

ععوضش میکنم بخاطرشما❤️❤️❤️❤️

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام خانوما من تو حساب بورسیم ۱۱۰ میلیون پول بود که انتقال دادم به مفید کارتم،این پول واسه ثبت نام م ...

۱۰۰ شبا کن به حساب مهرت بعد از ساعت ۱۱ ظهر واریز میشه. ۱۰ کارت به کارت کن به حسابت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ازتون سوال دارم ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایم کنن،بچه ها من تازه شروع کردم دارم ی ...

ظرفیت آموزگاری بیشتره 

هنر آموزی ممکن کل استان تون یکی دو نفر بگیره

حقوق ابتدایی ی کم بیشتره

ولی تدریس ابتدایی سخت تره 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
نترس گلم خودمم پیش بیادلایک کنم ولی بیجهتاز بس ی عده ادم بی شخصیت از پستای ما بعنوان یاداوری تاکجاخو ...

یعنی چی یادآوری تا کجا خوندی

مکه میشه 🤔

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
یعنی چی یادآوری تا کجا خوندیمکه میشه 🤔

اره عزیزم منم دیدم اینکارو میکنن 

رو اعصاب آدم میرن

کاربری خرسندم دیگه لایکم نکن ، لطفا. لطفاً نکن 😬

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
عزیزم شماذشمارهذحساب بورسیتون کدوم بانکه؟ واسه من کشاورزیه میخام تغییرش بدم به پاسارگاد که واسه ویپا ...

سلام عزیزم خوبید میشه ب من بگید ویپادو کدوم صفحه از تاپیک توضیح دادن خیلی دلم میخواد راجبش اطلاعات داشته باشم

ممنونم عزیزم ، قبول کردم .

سلام مامان سبحان عزیز 

یه سوال ازتون داشتم 

من امروز برنامه بام رو چک کردم دیدم ۴۷ میلیون وام با میانگین حساب دارم ، خواستم بگیرمش نشد ، نوشته بود شما وام کارت اعتباری فعال دارید ، من پارسال وام ۲۰۰ تومنی ۵ ساله از بانک ملی گرفتم و هنوز یه سالش گذشته چهار سال دیگه مونده ، بنظرتون این میانگین تا اون موقع میمونه یا پاک میشه ؟ راهی نیست که بگیرم یا انتقالش بدم ؟ ببخشید سوالام زیاد شد 

خانمها من یه کارت بانک کشاورزی دارم یه ماهی میشه تاریخ انقضاء کارتم تموم شده، کارت رو شهری که دانشجو بودم، گرفتم که در حال حاضر از اونجا دورم، میشه همین کارت رو از شعبه‌های شهر محل زندگیم، عوض کنم؟

سلام مامان سبحان عزیز یه سوال ازتون داشتم من امروز برنامه بام رو چک کردم دیدم ۴۷ میلیون وام با میانگ ...

سلام عزیزم ، من فکر نمیکنم بمونه امتیازش ولی انتقال امتیاز رو شاید بتونید به افراد درجه یک بدید حتما از شعبه بپرسید . 

سلام معصومه جانمیخوام یکم از شرایطم بگم و ایده ای ک ریختم ببینی ایرادش کجاسمن همسرم کارش آزاد بوده و ...

سلام،بانو نوشتین ک باردارین،و همسرتون بلده شما تازه می‌خواین خیاطی رو تجربه کنید بهتر نیست همسرتون رو جلو بندازین بره چند تا کارگاه سر بزنه پشت چرخ بشینه ببینه مایل هست ب شروع ؟! اونوقت شما به عنوان کمکی کنارش باشین تا بعد از فارغ شدن ک بتونین قشنگ دوره ببینین انشالله و...شما یهو برین چرخ رو چکی بیارین و همسرتون نخواد ادامه بده یکم باتوجه ب شرایط شما شاید فقط فشار و استرس زیادی توی این دوره باشه ک شما نیاز ب آرامش دارین برای زایمان راحت و بچه سالم انشالله.

خانمها من یه کارت بانک کشاورزی دارم یه ماهی میشه تاریخ انقضاء کارتم تموم شده، کارت رو شهری که دانشجو ...

بله عزیزم کارت رو همه شعب کل کشور میتونن بدن اما برای وام ها میگن هر جا که حساب باز کردین.

💰اعتبار بانک های مختلف برای وکالتی کردن حساب در ثبت نام ایران خودرو 

🚗 ثبت نام در طرح فروش ایران خودرو با تسهیلات ۸۰ تا ۱۳۰ میلیون تومانی بانک های مختلف

🔹بانک مهر ۸۰ میلیون

🔹بانک صادرات ۱۰۰ میلیون

🔹بانک سرمایه ۱۰۰ میلیون

🔹بانک ملت ۱۰۰ میلیون

🔹بانک آینده ٢۰۰ میلیون

🔹موسسه ملل ۱۳۰ میلیون

🔹بانک تجارت ۱۳۰ میلیون

🔹بانک رفاه ۱۰۰ میلیون

🔹بانک سینا  ۱۱۵ میلیون

دوستان اینو تو یه کانال معتبر دیدم ،👆

خواستین بازم بپرسین

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
2810