2777
2789
باپست داره؟ من از اسنپ پی میخرم با پست میاد راحت دستم

عزیزم تو‌اسنپ‌پی از کدوم فروشگاهش خریدی ؟ اخه منم چن شب پیش یدونه خریدم‌

میخام‌بدونم‌فروشگاهدهمیشگیت کدومه و چنرپزه میفرستنش ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول خوابوندی وام گرفتی؟

من170 خوابوندم 3ماهه اول گفتن 4ماه بخوابون بیشترمیدیم خوابوندم بیشترندادن هیچ وامم بجا برج 3برج 5دادن همین هفته پیش 

بانک سپه خیلی بانک بدیه من مجبورشدم برم بازرسی شکتیت شعبهک دیدم بعله رییس شعبه و رییس حوزه تبانی هستند بازرسیم باشون برخوردکرد و تاکیدکردوامش پرداخت بشه ک شد

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
اره تا ۵۰ میده اگر برا ضامن مشکلی نداری قرض الحسنه انقلاب بزار ۳ ماه بزاری دوبرابر پولت وام میده

با سود چند درصد؟

انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم وقتی وابستگی از بین رود انسان وارسته میشود

من اگه بودم از همون حساب بورسی برگشت میزدم تو حساب بانک مهرازمفید کارت هم میتونی شبا کنی

الان خواستم از مفید کارت شب کنم به کارت مهر،تو اپلیکیشن ویماد میگه یقفش مجاز نیست؟

سقفشمگه چقدره؟

حتی ۵۰ تومنم گفت مجاز نیست؟

بعد اگه دوباره از مفید کارت انتقال بدم به حساب بورسی ،۱۱۰ میلیون میتونم یه جا ۱۱۰ تومن و از حساب بورسی انتقال بدم به کارت مهر؟

اگه میشه چقدر طول میکشه بیاد تو حساب،

تا فردا صبح میخوام تو حساب باشه

عزیزم تو‌اسنپ‌پی از کدوم فروشگاهش خریدی ؟ اخه منم چن شب پیش یدونه خریدم‌میخام‌بدونم‌فروشگاهدهمیشگیت ...

من از قو طلایی خریدم راضی نبودم هم گرون بود هم تاخیر هم پایه گوشواره کج بود

سکه پارسیان رو میزنه اسنپ شاپ مشخص نمیکنه ولی مارکش امین زر هستش ازبقیه ارزونتره

از این سایت میلی گلد ، طلا بخر هربار حتی با ۱۰۰ هزار تومان. هرموقع لازمت شد نقد کن

میگم عزیزم میلی گلد سایتش فقط قسمت خرید و‌فروش داره درسته ؟؟؟ اصلا نشون نمیده میخای چی بخری؟ مثلا عکس طلا اینا رو‌نذاشتن ؟؟ طلای ابشده و‌..... فقط خریدو‌باید مباغشو‌مشخص کنی و مقدار میلی گرم طلارو‌،؟ چون من بعد این‌مزحله رو‌ندیدم‌اصلا چجپریه ؟ خودت از بین طلاها امتخاب میکنی یا اینطوری نیست ؟ 

من از قو طلایی خریدم راضی نبودم هم گرون بود هم تاخیر هم پایه گوشواره کج بودسکه پارسیان رو میزنه اسنپ ...

عاها پس فروشگاعش مهم نیست همون امین زر باشه اوکیه ،؟؟؟ 

منم اتفاقا امین زر خریدم اولین بارم بود

ماشین ایران خودرو؟ من دو س روز پیش سایپاتکمیل وجه کردم برم مهر وام میده؟

چه ماشینی تو سایپا تکمیل وجه کردید؟

از اون سری ها بودید که ۱۰۰ تومن قبلا بلوکه کردید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
الان خواستم از مفید کارت شب کنم به کارت مهر،تو اپلیکیشن ویماد میگه یقفش مجاز نیست؟سقفشمگه چقدره؟حتی ...

نه عزیزم فردا صبح به حسابت نمیاد طول میکشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانومای گل🥰من قبلا درمورد خرید طلا از سایت میلی گلد پرسیدم کسی جواب نداد متاسفانه ، دلو به دری ...

میگم عزیزم میلی گلد سایتش فقط قسمت خرید و‌فروش داره درسته ؟؟؟ اصلا نشون نمیده میخای چی بخری؟ مثلا عکس طلا اینا رو‌نذاشتن ؟؟ طلای ابشده و‌..... فقط خریدو‌باید مباغشو‌مشخص کنی و مقدار میلی گرم طلارو‌،؟ چون من بعد این‌مزحله رو‌ندیدم‌اصلا چجپریه ؟ خودت از بین طلاها امتخاب میکنی یا اینطوری نیست ؟ 

میگم عزیزم میلی گلد سایتش فقط قسمت خرید و‌فروش داره درسته ؟؟؟ اصلا نشون نمیده میخای چی بخری؟ مثلا عک ...

من خرید کردم. ۳ میلیون کیف پول شارژ کردم و بر اساس ۳ میلیون حدود ۸۵۰ میلی گرم وزن طلا آنلاین اومد به حسابم. محصولاتی مثل النگو و انگشتر و سکه نداره.. وزنی میخری حتی با صد هزار تومان پولت. به ۵ گرم که رسید شمش ۵ گرمی تحویل میگیری ، نخواستی نقدی میزنی گیاد توی کارتت. یک خانم همین جا آموزش داد دیشب، الهی خیر ببینه + تمام خانمای گل اینجا

من این ماه یک وام یه میلیونی ویپاد گرفتم یه دو تومنی و یه سه تومنی دیشب گرفتم خودمم یه مفدار دیگه دا ...

مبارکت باشه پربرکت

طلایین مطمعنه؟ هرموق بخوای میتونی نقدکنی؟ 

2810