2777
2789
سلام خانومای عزیز که عاشق خونه و خونوادتونید من هر ماه همسرم 2500بهم میده ولی دیگه لباس تو خونه ای ه ...

پس اونوقت لباس و خرج های یچه هارو چ‌میکنی؟اخه منم‌در شرایط مشابهم

ب امید رسیدن ب هدفم.  
پس اونوقت لباس و خرج های یچه هارو چ‌میکنی؟اخه منم‌در شرایط مشابهم

گفتم که خرج بچه ها در حد خوراکی بامنه و لباس تو خونه ای که ماه قبل 4370لباس خریدم الان 2310مونده پس بدم می‌خوام پس انداز کنم هر جوری که هست 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یک هفته بنویسبعد میبینی چی میشهیک کارت پس انداز داشته باش هرموقع همسرت پول میده نصف پول رو همو ...

پیش نهاد خوبیه ممنون 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
از این سایت میلی گلد ، طلا بخر هربار حتی با ۱۰۰ هزار تومان. هرموقع لازمت شد نقد کن

متاسفانه دسترسی به پست و اینا نداریم 

گفتم که خرج بچه ها در حد خوراکی بامنه و لباس تو خونه ای که ماه قبل 4370لباس خریدم الان 2310مونده پس ...

منم‌مثه شمام‌همون خرجای بستنی‌و خوردنیشونم‌الکی الکی میبینی کلی شده...تازه شوهر من سریع اخر ماه میگه واسه بچه ها لباس ک‌نخریدی😐

ب امید رسیدن ب هدفم.  
منم‌مثه شمام‌همون خرجای بستنی‌و خوردنیشونم‌الکی الکی میبینی کلی شده...تازه شوهر من سریع اخر ماه میگه ...

من بوتیک آشنا اینقدر خرید کردم که دیگه بهم قرض میده من برای لباس مجلسی و ایناشون با همسرم میرسم خرید برای همین میگم پس انداز کنم 

سلام بچه ها خوبین  من الان از دی چی پی  میخوام وام وی پاد رو نقد کنم  افزایش موجودی میزنم کارت مبدا رو کارت وی پاد میزنم کارت مقصد رو یه کارت دیگه میزنم  پول نمیاد به حساب خطا میده باید چکار کنم 

سلام بچه ها خوبین من الان از دی چی پی میخوام وام وی پاد رو نقد کنم افزایش موجودی میزنم کارت مبدا ...

دقیق نمیدونم داری چیکار می‌کنی ولی اول باید افزایش موجودی کیف پول دی جی پی رو بزنید بعد که رفت تو حساب دی جی پی  بعد اون تازه به یه  شماره کارت  دیگه انتقال بدی و از دی جی پی برداشت کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام و صبح عالی متعالی دوستان گلامیدوارم حال دلتون عالی عالی بوده باشه ❤️پنج شنبه است و چالش تمیزی خ ...

سلام معصومه جون، حقا که تو همه چی بیست هستی، مامانم همیشه می گه یه جوری تمیزی کن که به چشم بیاد اساسی تمیز کن 

ولی معصومه جون من یه اشتباهی کردم این پست رو ندیدم یعنی تاریخ پست رو نگاه نکردم و فکر کردم باید رختخواب ها رو تمیز کنم که اساسی تمیز کردم

ان شالله وسط هفته جاکفشی رو تمیز می کنم که برسم به برنامه😘😘😘

2810