2777
2789
سلام کسی هس اینجا از خیاطی درآمد داشته باشه خیاط سری دوز باشه

من درامد ندارم ولی یسری لباس مجلسی واسه خودم و پرده و اینا واسه خونه دوختم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا آموزش دیدین؟بنظرتون میتونم درآمد داشته باشم بیارم ت خونه کار کنم؟

من کلاسای جهاد دانشگاهی تهران رو رفتم عزیزم مبتدی تا پیشرفته

اگه کارت تمیز باشه و علاقه و پشتکار داشته باشی چرا که نه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم میشه کمی بیشتر بگی؟ تحویل کدوم شهراست مثلا گیلان هم هست ؟ بعد شما چجور خرید میزدین ؟چی مث ...

سلام عزیزم 

قربونت برم تحویل تهران حضوری خودت با کارت ملی باید بری 

من حتی میخواستم کسی رو بفرستم ، گفتن خودت باید بیای

خرید هم توی اپلیکشن هر چقدر دوس داشتی میتونی بزنی ، حتی ۱۰۰ هزار تومن به پنج گرم که رسید میتونی بری تحویل بگیری یا حتی اصلا تحویل نگیری همونجوری انلاین به قیمت روز طلا بفروشی و همون موقع هم پولشو برات واریز میکنن ، یا اگه برات سخته رفت و آمد برای تحویل ، میتونی هی بخری بمونه مثلا ۱۰ گرم ۲۰ گرم هر چقدر شد ، بعد که یه روز اومدی تهران درخواست تحویل بزنی فرداش زنگ میزنن بری بگیری

فقط نکتش اینکه کمتر از پنج گرم تحویل فیزیکی ندارن ، چون شمشاشون پنج گرمیه 

الان عکس میزارم ببین ، امروز رفتم تحویل گرفتم😄

سلام خانومای گل🥰من قبلا درمورد خرید طلا از سایت میلی گلد پرسیدم کسی جواب نداد متاسفانه ، دلو به دری ...

مبارک باشه عزیزم ممنون که به اشتراک گذاشتید که خیال ماهم راحت باشه

هزینه هم جرفتن؟اگر اره چقدر؟

آره عزیزم اگه بخوای طلای فیزیکی تحویل بگیری ،۳ درصد بابت ضرب و بسته بندی و اینا میگیرن ، اما اگه تحویل نگیری با اپلیکیشن هی خریدو فروش بزنی هزینه نداره، البته این کار به درد اینایی میخوره که مثلا ارزون باشه میخرن میره بالا میفروشن یعنی باهاش کار میکنن و خریدو فروش میکنن ، من چون میخوام نگه دارم برای سرمایه گذاری تحویل میگیرم ، که به مرور ۳ درصد اصلا به چشم نمیاد ، یه دونه پارسیان یه ماه پیش خریدم ۴۰۰ هزار هزینه بسته بندیش شد 

خب پنج گرم بگیری ۳ درصد بدی خیلی به صرفه تره تقریبا ۵۰۰ تومن شد

یعنی توی اپلیکشن پنج گرم و ۱۵۰ سوت خرید زدم (۱۵۰ سوت میشه همون ۳درصد هزینه) پنج گرم طلای فیزیکی تحویل گرفتم

سلام عزیزم قربونت برم تحویل تهران حضوری خودت با کارت ملی باید بری من حتی میخواستم کسی رو بفرستم ، گف ...

عزیزم مبارکت باشه پربرکت باشه براتون 🌿

من نه امکان تردد به تهران ندارم برا همچین چیزی واقعا نمیشه دوره رام‌

همون اپلیکیشن مثلا بخری بذاری بمونه هروقت دول لازم باشی سود میکنی انلاین بفروشی ؟؟ به کی باید بفروشی ؟؟ 

بعد یه سوال ؟ چقد طول کشید این‌پنج‌گرم رو‌تونسین تهیه کنین ؟ 🥰🌿

سلام اباجی😍😍😍😍خدا سلامتی بده به همسرت چقدر عالی گذروندی مایه قوت قلب منم شدی باعث شدی بفکر ترمیم ...

سلام عزیزم ❤️ چقدرررر خوشحال شدم از خوندن پستت 

واقعا باریکلا آفرین بهت 👌

یکی از بزرگترین پس انداز ها و سرمایه های زندگی امون 

داشتن رابطه ی خوب با همسرمون ❤️😍

ممنونم بابت دعای قشنگت عزیزم 

سلام معصومه جون خداروشکر ک همسرت حالش خوبه خیلی دلمون برات تنگ شده بود قشنگم راستی دختر گلت چی قبول ...

فعلا رتبه ها نیومده عزیزم ...ترازش اومده که ببینم انشالله چی میشه ...شش هزار شده ترازش 

عزیزم مبارکت باشه پربرکت باشه براتون 🌿من نه امکان تردد به تهران ندارم برا همچین چیزی واقعا نمیشه دو ...

آره عزیزم میتونی بزاری بمونه هر وقت خواستی، هر چند گرم که خواستی ازش بفروشی ، گزینه فروش داره ، به قیمت روز طلا میخرن ازت ، دیگه کاری ندارن تو چند خریدی

من توی دوماه خورد خورد خریدم پنج گرم شد 

2810