2777
2789
سلام و صد سلام خدمت دوستای عزیزم ❤️ظهر همگی بخیر و نیکی باشه ❤️عزیزان حال دلتون خوبه دیگه انشالله ؟ب ...

سلام اباجی😍😍😍😍

خدا سلامتی بده به همسرت چقدر عالی گذروندی 

مایه قوت قلب منم شدی باعث شدی بفکر ترمیمم رابطه خودمو همسرم بیفتم رفتم ترلپی عالی میگذورنه روحم از خدا برلت شادی روزافزون میخوام چراغ راهم شدی 

خوش اومدی بعد ۲هفته بخونت 

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چه حرفیه .؟روش رو برگردوند اونطرف ...چشماش رو ازم دزدید 🙁بلند شدم از کمد کیفم رو در آوردم پولها ...

سلام معصومه جون خداروشکر ک همسرت حالش خوبه 

خیلی دلمون برات تنگ شده بود قشنگم 

راستی دختر گلت چی قبول شد ؟؟؟

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

بنظرت بخرم آخه میترسم همش خرج رو دستم بزاره

ما اصلا با پراید مسافرت نرفتیم. لعنتی پراید داغونی هم بود شانس ما... یکجوری مدارا کردیم تا تونستیم به قیمت ۱۴۰ میلیون بفروشیمش و پول گذاشتیم روش و یک ماشین دیگه خریدیم. ماشینای ایرانی کلا به درد نمیخورن ولی چاره نیس

معصومه جان دختر خوش قلب و عاقلم💚گلم اگر متن منو میخونی لطفا بیا و ما رو از قلم پرمهرت مستفیض کن ناز ...

قربونتون برم عزیزم ♥️ عزیز دلیل شما ها 

شرمنده یه چند وقت در گیر زندگی بودم ♥️ 

براتون نوشتم در پست بالا 

من هستم انشالله از امروز فعال هستم 

فقط و فقط اومدم به خاطر شماها 😍♥️😘

قربونتون برم عزیزم ♥️ عزیز دلیل شما ها شرمنده یه چند وقت در گیر زندگی بودم ♥️ براتون نوشتم در پست با ...

سلام معصومه جون خوبی 

میشه نظر بدی بنظرت من تا دو ماهه دیگه ۱۵۰ دستم میاد ماشینم برا اینکه راه بیفتم ضروری لازمه بنظرت پراید مدل پایین بگیرم چون بیشتر از این ندارم 

قربونتون برم عزیزم ♥️ عزیز دلیل شما ها شرمنده یه چند وقت در گیر زندگی بودم ♥️ براتون نوشتم در پست با ...

خداروشکر که سربلندبیرون اومدی ...

انشاله حال همسرت هم روز بروز بهتر بشه..

برامون از مدیریتت بگو که منتظریم....

عزیزم ،نکات خوبی بود. خدا قوت.‌یه سوال برای اینکه بتونی کره بیشتری از شیر بگیری سرشیر ها رو اضافه می ...

نه عزیزم کلاوقتی شیرومیپزونی یه سرشیر میفته روش یه لایه چربی خب مااونو نمیخوریم توی شیر باشه بدمون میاد بعضی هاهم باصبحانه میخورن که ماحذفش کردیم چون مبدم چربه وشوهرم هم خیلی رعایت غذایی داره تا شکم درنیاره. نه بوی این به تندی گوسفندی نیس. البته ماخیلی علاقه داریم بهش وهرچی عطرش بیشتر باشه دلچسب تره برامون😁

لطفالایک نکنین. 

هزااااااااران بار شکرررر که خوبی

من حتی نیمه شب به سایت سر میزدم ببینم اومدی یا نه... 

الهی خوب باشی و برقرار

دیشب داشتم فکر میکردم به قول همسرت نور به قبر پدر و مادرتون بباره باید تربیت شما عزیز دلم

فقط اون لحظه که پنج میلیون رو دراوردی😭

دلم رفت بابت حمایتت.... مهربونیت

در کنار هم پیر بشید ان شاالله💙❤💜🧡💚

سلام خانوما یه سوال مهم و خیلی واجب،تو مرات رسالت اعتبارسنجی کردم،الان نتیجه اش اومده،نوشته نیاز ب سفته و چک،سوالم اینه اینجا تو نتیجه اعتبار سنجی یه مبلغی رو به عنوان حداکثر سقف وام نوشته،یه جاهم نوشته مبلغ قسط ماهیانه.اما تو خود پیشخوان رسالت مبلغ برآیند وامم خیلی کمتر از این حد سقف وام بوده،بنظرتون کدوم درسته؟از کجا بدونم سقف وامی ک قراره بهم بانک بده

آخرش قشنگه  
دوستان کسی از شرایط گرفتن وام اربعین خبر داره منو راهنمایی کنه؟

🔹با ۳۰۰ هزار تومان راهی کربلا شو‌

🔻هر زائر اربعین در سامانه "عمود صفر" ۹ میلیون تومان وام سفر بصورت نقد دریافت می کنه و یک میلیون تومان هم در برابر خطرات سفر "بیمه" میشه! 

🔻علاوه بر وام و بیمه ، کیف پول هر مسافر کربلا در بیمه "دال" یک میلیون تومان شارژ میشه تا بتونه از سایر خدمات بیمه ای هم استفاده کنه.

🔹بازپرداخت این وام ۱۲ ماهه است و با یک برگ چک صیادی یا فیش کسر از حقوق ضمانت اون انجام میشه.‌

✅برای ثبت نام فقط کافیه به سایت "عمود صفر" مراجعه کنید‌

‌👇🏻

Amoodesefr.com

2810