2777
2789
نه به هوای ارزونی نباش شاید گرون تر نشه ولی ارزون تر نمیشه....قولنامه ای معتبر باشه مشکلی نداره...دق ...

سخت نیست بدون ماشین بودن؟؟؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

سلام خانوما شبتون بخیر باشه 

یه سوال داشتم ممنون میشم هرکس می‌تونه راهنماییم کنه 

ما تا حالا هیچ وامی نگرفتیم ( بجز وام ازدواج ) حالا هم که ایران‌خودرو فراخوان داده دلم میخواد برا ۲۰۷ ثبت نام کنیم کلا ۳۵۰ تومن پول داریم که برا بلوکه ۲۳۰ تومن کافیه بعدش که آزاد میشه میخوایم باهاش وام بگیریم ممنون میشم اگه اطلاع دارین بگین کدوم بانک ها الان وام میدم و شرایطشون چطوریه

و اینکه از ب_لو با_نک چطوری وام ۴۰ تومنی رو بگیرم چند درصد و اقساطش چند ساله است

پیمان دوست بگسستی ببین که از که بریدی و با که پیوستی😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما شبتون بخیر باشه یه سوال داشتم ممنون میشم هرکس می‌تونه راهنماییم کنه ما تا حالا هیچ وامی ...

پیامک اومده بود از بانک مهر که هر کی حساب وکالتی در بانک مهر انجام بده

انگار ۸٠میلیون وام بهش میدن. 

دقیق یادم متن نیست چی بود ولی انگار همین بود... چون سرسری خوندم و پاک کردم😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
پیامک اومده بود از بانک مهر که هر کی حساب وکالتی در بانک مهر انجام بدهانگار ۸٠میلیون وام بهش میدن. د ...

سلام عزیزم میشه اگه میدونی منم راهنمایی کنید دعات میکنم بخدا من وام ویپادو انتقال دادم به کیف پول د ی جی پی الان برداشت میزنم مینویسه انتقال همزمان دو برداشت امکان پذیر نیس یعنی چی چجوری پولمو از د ی جی پی برداشت کنم درحال حاضر ۱۹۰۰۰۰۰هزار تومن موجودی دارم تو کیف پول

سلام عزیزم میشه اگه میدونی منم راهنمایی کنید دعات میکنم بخدا من وام ویپادو انتقال دادم به کیف پول د ...

سلام عزیزم من تا حالا از ویپاد وام نگرفتم 

هر چند کارتش دارم. 

ولی بزار فردا امتحان کن.... بعضی تایم ها بخصوص اخر شب سیستم بانک اصلا خوب کار نمیکنه..... صبح ساعت ۹اینا امتحان کنن ببین میشه یا نه. 

این هم شماره دی. جی پی تماس بگیر فردا. 🌹💐

سلام عزیزم میشه اگه میدونی منم راهنمایی کنید دعات میکنم بخدا من وام ویپادو انتقال دادم به کیف پول د ...

دوست مهربونم بی زحمت جواب این دوستمون بده. 

@مامان_سبحان7   😘🌹

سلام عزیزم من تا حالا از ویپاد وام نگرفتم هر چند کارتش دارم. ولی بزار فردا امتحان کن.... بعضی تایم ه ...

خیلی ممنون گلم لطف کردی منم ازین کارا نمیکنم بار اولمه چون ناشی ام گند میزنم همش🤦‍♀️

خیلی ممنون گلم لطف کردی منم ازین کارا نمیکنم بار اولمه چون ناشی ام گند میزنم همش🤦‍♀️

بسیار خطا و اشتباه و گندها باید زد.... تا به دست آری تجربه و  بشی کاربلد 😉😅

از طلاسی برای اینکه برگرده به کارت پولتون کارمزد کم میکنه ؟

ببین من واریز وجه کردم تو طلاسی بعد برداشت زدم اونجا هم دیدم پولم به حسابم واریز نشد  از پشتیبانی سوال کردم این پیامو فرستادن.طبق قوانین، واریز و برداشت بدون معامله ممنوع است. در صورتی که برداشت وجه بدون معامله انجام بشه برای بار اول به مدت 24 ساعت مبلغ واریزی بلوکه میشه. در صورت تکرار این مورد، مبلغ واریزی به مدت 72 ساعت بلوکه شده و سپس با کسر مالیات برداشت تایید میشه.

یعنی باید خرید بزنم بعد برداشت کنم.

من همونطورکه قبلاهم گفتم خرج خونه برعهده من نیس ولی همسرم واقعا توجیه شدن وخرج الکی نمیکنن البته این ...

عزیزم ،نکات خوبی بود. خدا قوت.‌یه سوال برای اینکه بتونی کره بیشتری از شیر بگیری سرشیر ها رو اضافه میکنی؟روغن زرد گوسفندی که خیلی بوی تندی داره. و با ذائقه همه جور نیست..با شیر گاو که درست میکنی هم همینجوره؟ و چه استفاده ای از این روغن میکنی،؟

سلام مامان سبحان جونسکه های ویپادم فردا میشه ۴۵۰۰ تایعنی وام ۱۰ تومنی م فعال میشه؟طریقه استفاده از ا ...

سلام عزیزم بله فعلا که همون اعتبار هست و نمیشه به صورت نقدی وام رو گرفت البته ظاهرا قرار هست نقدی بشه . 

و اینکه بله اگر بگذارید سکه ها بیشتر بشه ۲۰ میلیونی فعال میشه ولی ظاهرا دیگه فقط قرار هست ۱۲ ماهه بشه که اون وقت برای وام ۲۰ میلیونی ۱۲ ماهه باید پولتون بیشتر بمونه . 

سلام عزیزم توروخدا ج منو بده میدونم هزار بار تکرار شده ولی من گیج شدم ببین من برای اولین بار وام ی ت ...

سلام عزیزم بله اون پول خودتون هست و برای برداشت وام باید ۲ میلیون رو یکجا کارت بکشید یا از طریق کیف پول آپ یا د ی ج ی کالا یا حساب بورسی نقد کنید . 

سلام عزیزم یعنی الان داخل کیف پول د ی ج ی پی یک میلیون و نهصد هزار تومان پول دارید ؟

حالا دوباره امتحان کنید و برداشت وجه بزنید شاید خطای سیستم هست اگر درست نشد باید به پشتیبانی د ی ج ی کالا زنگ بزنید .

خانومای گل درراستای اقتصادی بودن تاپیککدوم منطقه توی تهران یاکرج میتونم مبل باکیفیت معقول وقیمت مناس ...

عزیزم خیابان امیری کرج رو حتما سر بزن .

من و مامانم و چند تا از بستگان از اون خیابان خرید داشتیم .

اگر درست بگردی هم قیمت مناسب و هم جنس با کیفیت میتونی پیدا کنی . 

2810