2777
2789
عزیزم میشه کامل بگید چجوری منم برم ببینم نظاتشون رو؟؟ الان گوگل سرچ کردم سایت طلا رفتم ولی خیلی گش ...

گوشه سمت راست بالا ، سه تا خط نارنجی افقی کوچیک هست، کلیک کن   @ از منوی باز شده ، اتاق های گفت و‌گو انتخاب کن @ بعد بازار طلا رو انتخاب کن @ پایین صفحه ای که باز شده ، نظرات هستن ،  ممکنه یه کم طول بکشه بارگزاری بشه ، نظرات اونجا هستن..... 

سایت که وارد شدی، بالای صفحه کنار اپلیکیشن نوشته دانلود، میتونی دانلود کنی، رو گوشیت داشته باشی و راحت وارد شی، قسمت گفت و گو ها تو اپلیکیشن مشخصه

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بفروش دندونات رو درست کنطلا رو گرفتی برا چی برا کی اولویت خودتی و خودت

ممنونم از نظرت عزیزم . چون مخفیه و حاصل کار کردن خودم بوده یکم فروختنش برام سخته اما خب میفروشم . میترسم بعدا انقد گرون بشه که دیگه نتونم بخرم 

سلام خانومای مهربون و خوش قلبم✨💎

درباره ۱۳ صفر که یکشنبه بعدیه ان شالله 

کسی بلده یکبار برام توضیح بده چیکار کنمو و چیا بگیرم 

نیت هام ایناست : 

خرید خونه 

طلا خریدن 

پولدار شدن 

اشنا شدن با یه شخص خوب برای رابطه و‌ازدواج 

پیدا کردن یه شغل پردرامد و‌خوب بعنوان شغل دوم 

ان شالله همه به جاجتای دلشون برسن و سال بعد جمعی باهم بنویسیم و خداروشکر کنیم 🌿🌻🌻🥹

سلام معلومه شما خانوم منصفی هستین که درد این خانواده رو فهمیدین و درک کردین من از پست شما خیییلی دل ...

دقیقا منم تو همین شرایطم یه همسر مهر طلب که هر کی ازش قرض بخواد میده البته اگه من بدونم نمیزارم چون‌شرایط خودمون از همه بدتره ولی واقعا نمیشه همیشه جنگید همسر من اگه موجودیش یه تومنم باشه ازش ۵۰۰ بخوان میده هر چقدرم قسط و قرض داشته باشه 

خانومای گل درراستای اقتصادی بودن تاپیک

کدوم منطقه توی تهران یاکرج میتونم مبل باکیفیت معقول وقیمت مناسب بخرم؟

شهرک ولیعصر رفتم خیلی قیمتاخوب امااون کاری که میخوام نبود

یافت ابادهم نسبت به چیزی که بایدخیلی گرون بود

الهی ربی ومن لی غیرک💖
روکین جان خوبی دختردلمون واست تنگ شده بودقرار بود خونه رو عوض کنید و برید جای قیمت مناسب تر چی شد عو ...

سلام عزیزم خوبین شما 

لطف داری منم دلم تنگ شده بود براتون....‌ راستش خیلی تلاش کردم برای جابجایی خانه اما با توجه به مشکلات مادرم هر چی گشتم نتونستم خونه مناسب پیدا کنم مجبور شدم همینجا رو تمدید کنم 

من کلا زیاد که کار نمیکنم روزی ۵۰۰ تومن.... دیگه یه بخشیش برای اقساط میره و مابقیش هم خرج خونه و دوا درمان مادرم دیگه چیزی نمی مونه احساس میکنم درامدم کفاف نمیده باید یه کم بیشترش کنم یا فکر یک کار جانبی باشم برای بیشتر شدن درامدم 

ممنونم از همدلی تون حالا از فردا روزی یک مقدار از درامدم رو میگذارم کنار ببینم میشه پس اندازش کرد یا نه....قبلا یکبار این پیشنهاد رو بهم دادن سعی کردم اما کم میاوردم حالا این بار یه مقدار بیشتر کار کنم ببینم چه میشه

من همونطورکه قبلاهم گفتم خرج خونه برعهده من نیس ولی همسرم واقعا توجیه شدن وخرج الکی نمیکنن البته اینکه تاخرخره زیرقسطه هم بی دلیل نیس😁پس نکاتی که میگم بیشتردرمورد صرفه جویی دراشپزخانس وبه دردهرکسی نخورد ردشه ازش

من وقتی میخوام خورشت باگوشت قرمزبزارم دبگه روغن نمیریزم روی گوشت وپیاز چون گوسفندی به اندازه کلفی چربی داره ومنم کبدم چربه پس هم برای سلامتی وهم بحث اقتصادیشه. وقتی پیازو رنده میکنم باگوشت میندازم توی فابلمه یا زودپز ته استکان اب میریزم روش وپاشو متوسط روبه کم میکنم بعدپنج دقیقه گوشت هم خودش اب وچربی میندازه وبعد یکم پاشوزیادمیکنم تاابش تبخیربشه وپیازم کاراملی میشه وبعد باهاش سرخش میکنم وقتی ابش تبخیرشد ادویه هارواضافه میکنم

یه مورددیگه هم وقتی شیرازلبنیاتی میگیرم، بعدپخت، سرشیرشو میریزم توی زیپ کیپ ومیزارم فریزر وقتی اندازه نیم کیلوشد سرشیرا میارم ماست درست میکنم واون سرشیراروهم قاطیش میکنم وبعد ماست روتبدیل میکنم به دوغ وبعددوغش تبدیل به شیراز کره ش هم تبدیل به روغن زرد میشه. 

لطفالایک نکنین. 
2810