2777
2789
سلام دوستان ما هیچوقت قرعه کشی ماشین ثبت نام نکردیماگه اسم بنویسیم حتما برنده میشیم یا شانسش کمه چجو ...

سلام. من چندین بار ثبت نام کردم ولی برنده نشدم. ولی تو طرح یکپارچه اولین بار اسمم در اومد. 100 وکالتی کرده بودیم آخر اسفند 401 تا آخر فروردین پول بلوکه بود. نتیجه اومد آزاد شد. اسمم تابستون امسال در اومد واسه 207 معمولی بعد خود شرکت زمستون پیام دادکه باید ارتقا یافته برداریم 199 میلیون دادیم. یک هفته پیشم تکمیل وجه کردیم 316 میلیون. قراره 90 روز دیگه تحویل بدن. یعنی وسط پاییز. 

[QUOTE=349220537]منم گیج کردی 😅 موجودی اصلی همون موجودی ک تو صفحه اول میزنه . وام خب تو قسمت تسهیلاته اگ افزایش موجو ...[/QUOTE   خب چجوری از همون حساب اصلی برداشت کنم کارت هم ندارم ک

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما بی زحمت راهنمایی کنید خدا خیرتون بده فک کنم خرابکاری کردم 😥

من ۲۵میلیون وام ویپاد و فعال کردم بعد از طریق افزایش موجودی ۱۰میلیون زدم به شماره همون ویپاد خودم زد ۱۰میلیون تومن از تسهیلات برداشت شد ولی ب حسابم نیومد 

پس ۱۰تومن کجا رفت 😭

سلام عزیزم اگر اعتبار نداشته باشن از طریق سامانه بام هم اقدام کنید همون ۱۰۰ میلیون رو بهتون میدن .ال ...

عزیزم

من کارت ملی دارم اما استفاده نمیکنم...وام تعلق نمیگیره؟

ن میخواستم دو دستی تقدیم کنن 😄

سلام خانوما بی زحمت راهنمایی کنید خدا خیرتون بده فک کنم خرابکاری کردم 😥من ۲۵میلیون وام ویپاد و فعال ...

بچه ها برگشت ب تسهیلاتم😁

رفتم از طریق طلاسی برداشت زدم اومد تو موجودی طلاسیم

سلام خانوما بی زحمت راهنمایی کنید خدا خیرتون بده فک کنم خرابکاری کردم 😥من ۲۵میلیون وام ویپاد و فعال ...

سلام عزیزم منم دقیقا دیشب کار شمارو انجام دادم چون یه خانومی اینجا واسه استفاده از اعتبار این راه پیشنهاد داده بود و به محض اومدن پول تو حساب همون مبلغ به عنوان خرید از حسابم کم شده من امروز زنگ زدم پشتیبانی و گفتن این کار قانونی نیستش و پولتون بین ۵ تا ۷۲ ساعت بلوکه میشه و بعد برمیگرده بحسابتون خواهشا اگر از روشی اطمینان ندارید اینجا عنوان نکنید چون خیلی ها امتحانش میکنن و به مشکل میخورن .

در خصوص اینکه وام برایند یکساله شده گفتن فعلا فقط اطلاع رسانی شده وتاریخی که قرار طرحش انجام بشه هنوز اعلام نشده پس فعلا میتونیم این وام بگیریم . 

عزیزم ماتابه حال ماشین ثبت نام نکردیم خیلی منتظرشدیم ایرانخودرو ثبت نام بزاره دیگه دیدیم نمیزاره ازت ...

نه ممکن به اسم تون در نیاد تو قرعه کشی باید یه تایمی از فروش آخرین ماشین بگذره ریسک بالایی داره 

والا یکی دو سال پیش من یه کلید و یه ماشین و یه خودکار خریدم روز ۱۳ صفر ؛ خودکار به نیت کار شوهرم بود ...

عزیزم میشه کامل بگید چجوری منم برم ببینم نظاتشون رو؟؟  

الان گوگل سرچ کردم  سایت طلا رفتم ولی خیلی گشتم  گفتگویی ندیدم ...

خواهش میکنم  راهنماییم کن  تشکر

سلام عزیزم منم دقیقا دیشب کار شمارو انجام دادم چون یه خانومی اینجا واسه استفاده از اعتبار این راه پی ...

اتفاقا منم همینو اینجا اعلام کردم ولی دوستان مثل اینکه توجه نکردن😑

حتی به من گفتن این کار در سیستم بانکی تعریف نشده است و اگر اینترنت گوشی مشکل داشته باشه ممکن پولت کلا غیب بشه😅

سلام عزیزم منم دقیقا دیشب کار شمارو انجام دادم چون یه خانومی اینجا واسه استفاده از اعتبار این راه پی ...

بله دوستان واقعا این کارو نکنن من تا مرز سکته رفتم گفتم بیا حالا وام نگرفته قسطم باید چون رو تسهیلات زد ده تومن برداشت شده حالا ده تومی که اصلا نیومده بود تو حسابم

بله دوستان واقعا این کارو نکنن من تا مرز سکته رفتم گفتم بیا حالا وام نگرفته قسطم باید چون رو تسهیلات ...

خود بانک گفته که نمیشه پول کارت به کارت کرد یا باید با کارت خوان کشیده بشه یا خرید اعتباری من خودم از طریق د.ی.جی پی کیف پولش شارژ میکنم بعد راحت انتقال میدم به کارت بانکیم راحت و بی دردسر 

2810