2777
2789
بچه ها جون سلام مجدد من یک راهنمایی میخپام درباره پس انداز از درامدِ روزمزدیخب ما اول ماه ۱۵ تومن حق ...

روکین جان خوبی دختر

دلمون واست تنگ شده بود

قرار بود خونه رو عوض کنید و برید جای قیمت مناسب تر چی شد عوض کردین

در مورد سوال تون هم عزیزم چرا چند روز کار کنی و بدی مرغ مگه نهایت 2یا3 تا مرغ بسه دیگه 

واینکه یه بودجه مشخص بزار واسه خوراک ماه تون

بعدم مثل معصومه جون باکس بندی کن 

یه نظر دیگه هم اینکه مثلا از درآمد هر روز فقط نصف شو خرج کن 

فکر کن فقط همون مبلغ رو داری 

مثلا امروز 500 کار کردی فقط 250 مرغ بگیر 

یا وسایل دیگه 

ولی واسه گوشت و برنج که مبلغ بیشتری میخواد مثلا 3 یا 4 روز 250 رو جمع کن و بعد بخر

به نظر من اول بره دنبال یه کاری که نمیخواد ماشین و طلا براش بفروشینمثلا تو شهر ما برای افق کوروش نیر ...

ممنون عزیزم 

چون شغل اولش شیفتی هست فک نکنم افق کوروش قبول کنه یا اصن وقت کنه بره اونجا 

با ماشین چون کار دست خودشه میگفت ی وانت بگیرم گاهی  ک بار خورد ببرم 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم چون شغل اولش شیفتی هست فک نکنم افق کوروش قبول کنه یا اصن وقت کنه بره اونجا با ماشین چون ...

فقط مثال زدم عزیزم منظورم این بود بتونه شغلی پیدا کنه که اولش از خودتون سرمایه نخواد

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام، ایندفعه برا همه ماشین نیست و قرعه میندازن، اگه به امید خدا برنده شدین ، برا فروش فوق العاده ۲ ...

ببخشید عزیزم.

در مورد ثبت نام ماشین این ۲۳۰ میلیون بعد از یک ماه آزاد میشه؟؟

اینو اطلاع دقیق دارید؟؟

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

این پست گزارشی هست از یک مهمانی، اگر علاقه و وقت ندارید رد شید❤️

دیشب خونواده ی خواهرم و دخترخاله ام شام مهمون ما بودن، ما قبلا خونه ی جفتشون زیاد رفتیم و دلم میخواست خوب ازشون پذیرایی کنم، تصمیم گرفتم ته چین درست کنم، و از اونجایی که دخترخاله ام بارداره و زعفران براش خوب نیست برای اونم جدا قرمه سبزی. 

میشد برای همه قرمه سبزی بزارم (این مسئله توی خانواده های ما کاملااا رواله که شام مهمونی یک جور غذا باشه) ولی گوشتم کم بود، و چون ما برای گوشت گوسفند میکشیم و فعلا چند روزی مونده بود تا زمانش نمیخواستم از گوشت بی کیفیت بیرون بگیرم و البته یک هزینه ی بی برنامه بهمون تحمیل میشد، به خاطر همین در حد دو نفر قرمه سبزی درست کردم که اگر کس دیگه ای هم دلش خواست بچشه 

و برای بقیه تهچین

مرغ و گوشت و سبزی و همه چیز داشتیم، من فقط رفتم کاهو و بادمجان و تخم مرغ و ماست خریدم، کلا هم فکر کنم شد 150_160

میوه هفته ی پیش مامانم از باغشون زردآلو و هلو و انگور داده بود، هندونه هم داشتم تو خونه 

مخلفات شام هم شد دو جور ترشی و زیتون و سالاد کاهو و دوغ و دلستر

ترشی و زیتون داشتم، دوغ و دلستر رو همسرم خرید نمیدونم چقدر شد. 

قبل شام شربت و میوه دادم، بعدش هم چایی و هندونه که البته دیگه کسی خیلی جا نداشت 😊

به خاطر این اینجا تعریف کردم که نسبت به قبل خودم خیلییی خوب مدیریت کردم

کار هایی که قبلا میکردم و الان نکردم :

1.درست کردن غذا خیلی بیش از حد نیاز، همون قرمه سبزی کم باز هم موند، اگر قبلا بود بیشتر درست میکردم، میوند، مجبور بودیم به زور بخوریم بعدا

2.گرفتن چند مدل میوه به بهونه ی اینکه میوه ی باغ خیلی مهمون پسند نیست، ولی واقعا خوب و خوشمزه هستن میوه ها

3. خرید شیرینی که مطمئن بودم مهمونام میارن، بعد هممه اش میموند، ما کلا هیچ کدوم شیرینی نمیخوریم، این سری هم فقط خودم برای اینکه ضایع نباشه از شیرینیشون خوردم، بقیه یا حذف قندن یا رژیم و اگر میگرفتم فقط به خاطر زیبایی و رسم بود که دیگه نگرفتم این سری 

انشالله همگی دلتون باشه، سفره هاتون پربرکت باشه و لبتون خندون❤️

🔴حالا مهمترین نکته وام های ویپاد اینه ک وام به صورت اعتباریه 🔴چند روش ک میتونیم این وام نقد کنیم ...

عزیزم وقتی افزایش موجودی زدیم همون شماره کارت ویپادو باید ثبت کنیم؟

بعد من وام یه تومنی برام فعال شده ولی هنوز کارتم نیومده فقط۷ روز دیگه مهلت برداشت شو دارم چیکارکنم 🥺

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
چرااعلام شده عکس میزارم

عزیزم ماتابه حال ماشین ثبت نام نکردیم خیلی منتظرشدیم ایرانخودرو ثبت نام بزاره دیگه دیدیم نمیزاره ازترس گرون شدن قبل انتخابات بود باسختی تونستیم دناپلاس بخریم.البته باقیمت بالا بماندکه الان افت قیمت کرد.حالا میخواستم بیرسم ارزش داره الان ماشین روبفروشیم وتواین فرصت کم دوتاحساب وکالتی به نام خودم وهمسرم بازکنیم، به امید ماشین به قیمت کارخونه یا نه کاراشتباهی هست ؟اگه میتونید راهنمایی کنید منتظرم . 🌺🙏

سلام، ایندفعه برا همه ماشین نیست و قرعه میندازن، اگه به امید خدا برنده شدین ، برا فروش فوق العاده ۲ ...

ممنون گلم ببخشید فروش فوق العاده و پیش فروش کدوم بهتره؟

و زمان تحویلشون چطوره ؟فوقالعاده فوریه؟و اینکه فقط یکی رو میشه انتخاب کرد

این سری برا همه ماشین نیست و ممکنه اسمتون درنیاد ...

جدی؟مثل سامانه یکپارچه نیست؟

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
عزیزم ماتابه حال ماشین ثبت نام نکردیم خیلی منتظرشدیم ایرانخودرو ثبت نام بزاره دیگه دیدیم نمیزاره ازت ...

ابن سری ثبت نام خارج از سامانه یکپارچه و به صورت قرعه کشی هست ممکنه ماشینت رو بفروشی و اصلا به اسمتون درنیاد البته بستگی به شانس داره ما که سه سال مداوم نوشتیم ولی برنده نشدیم

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
سلام دوستان وقتتون بخیر در مورد ثبت نام ماشینما ی ماشین داریم در حد ۴۵۰تومنو ۱۲۰ تومن حدودا طلاحالا ...

اگه اسمتون درنیاد چی؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم وقتی افزایش موجودی زدیم همون شماره کارت ویپادو باید ثبت کنیم؟بعد من وام یه تومنی برام فعال شده ...

سلام عزیزم بدون کارت هم فکر کنم میشه وام و برداشت کرد موردی نیس ( چون کارتت هنوز نیومده میتونی وارد ویپاد شی اونجا ک موجودی زده و سبز رنگه بزن روش عکس کارتت اونجا هست ک شامل شماره کارت و cvv2 و تاریخ انقضا و ایناس )
بعدشم اول افزایش موجودی بزن بعد شما برای اینکه کامل وام یک تومنی استفاده کنی باید یه تومن خودتم داخل ویپاد گذاشته باشی بنابراین مبلغ اونجارو باید بزنی دو میلیون بعد اطلاعات خود کارت باید وارد کنی وقتی شماره کارت زدی برات رمز دوم میاد اونو وارد کن و وام میاد داخل حساب اصلی و تو موجودی میزنه

مامان سبحان جان یه سوالی داشتم عزیزم.همسرم حقوق بگیر بانک ملی هست.الان ۱۰۰میلیون گذاشته سامانه ی بام ...

سلام عزیزم اگر اعتبار نداشته باشن از طریق سامانه بام هم اقدام کنید همون ۱۰۰ میلیون رو بهتون میدن .

الان یکی از دوستان همینجا درخواست کارت اعتباری ۱۰ میلیونی داده همه کارهاش هم انجام شده ولی هنوز براش فعال نکردن چون گفتن اعتبار ندارن . 

2810