2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر در مورد ثبت نام ماشین

ما ی ماشین داریم در حد ۴۵۰تومن

و ۱۲۰ تومن حدودا طلا

حالا ک دارن ثبت نام میکنن چون سری پیش از سایپا گرفتیم خیلی راضی بودیم 

من ب همسرم پیشنهاد دادم ماشینو بفروشه ۲۳۰تومن بلوکه کنیم بیینیم چی درمیاد برامون بعدم وجه شو‌ پرداخت کنیم  قیمتارو ک مقایسه میکردم حدود ۲۰۰ تومن و بالاتر با بازار فرق داره

حالا ب نظر شما منطقیه این کار؟

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها من عاشقققق دستبند قفلی کارتیر شدم ولی فقط ۱۵ت پول دارم اونم با وام بلو

۱۵ تومن کم دارم چجور میتونم یه وام دیگه بگیرم مثلا این ابانک و قسطا و اینا چه وامی بهم میدن؟

اوناهم سپرده میخوان؟

رویا جان از معصومه جان خبری نیستقرار بود تماس بگیرید چند روزه میاااام که دلنوشته هاشو بخونم ولی... ب ...

چون تاپیک از مسیر خودش خارج شده و تبدیل ب تاپیک وام شده

دگ کسی نمیاد 

معصومه جان دختر خوش قلب و عاقلم💚

گلم اگر متن منو میخونی لطفا بیا و ما رو از قلم پرمهرت مستفیض کن نازنین

میدونم خیییییلی وقتها دلت شکسته و اذیت شدی ولی خییییلی ها با نظرات و تشویقهای شما موتور اقتصادشون جان دوباره میگیره

@masumehjoon    

سلام دوستان وقتتون بخیر در مورد ثبت نام ماشینما ی ماشین داریم در حد ۴۵۰تومنو ۱۲۰ تومن حدودا طلاحالا ...

این سری برا همه ماشین نیست و ممکنه اسمتون درنیاد ... 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام دوستان ما هیچوقت قرعه کشی ماشین ثبت نام نکردیماگه اسم بنویسیم حتما برنده میشیم یا شانسش کمه چجو ...

سلام، ایندفعه برا همه ماشین نیست و قرعه میندازن،  اگه به امید خدا برنده شدین ، برا فروش فوق العاده ۲۳۰ برداشت میشه و پیام تکمیل وجه براتون میفرستن ، پیش فروش هم احتمالا  وجه بلوکه شده برداشت میشه و چند ماه دیگه برا تکمیل وجه براتون پیام میفرستن احتمالا .... هنوز سازوکار دقیقش معلوم نیست

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
میشه منو راهنمایی کنید لطفا اول بگم ک شهرستانیم نه کار انچنانی برای من هست نه شوهرم اجازه میده دیسک ...

عزیزم اگه امکانش هست یه خونه کوچیک تر بگیرین که اجاره ش کمتر باشه 

دوم اینکه شوهرتون میتونه همونطور که کار میکنه بازیافتیایی که دور و بر میبینه رو جمع کنه و بفروشه میتونه کمک حالتون باشه

اگه شوهرتون اجازه کار بیرون نمیدن میتونید تو خونه چیزی درست کنید از وسایل تزئینی تا خوراکی مثلا سمنو درست کنید و تو دیوار بفروشید

اگه چرخ خیاطی دارین سوتین نخی طرفدار داره چون سبک و نرم و خنکه

سلام روکین جان ، خوبی عزیزم .بله اعتبارسنجی باید انجام بشه .

مامان سبحان جان یه سوالی داشتم عزیزم.

همسرم حقوق بگیر بانک ملی هست.

الان ۱۰۰میلیون گذاشته سامانه ی بام ،که ۱۰۰میلیون طرح کارت اعتباری وام بگیره.

تو خود برنامه زده سقفش ۲۰۰میلیونه 

اما تو شعبه بش گفتن تا ۱۰۰میلیون بتون میدیم.

میشه امتیازمون که به ۲۰۰رسید خودمون از طریق گوشی درخواست بدیم ونیازی به شعبه رفتن نباشه.

ممنون میشم راهنماییم کنی عزیزم خیلی به این ۲۰۰میلیون نیاز داریم.

2810