2777
2789

سلام بر همگی شبتون خوش امیدوارم ایام به کامتون باشه من از خیلی وقت پیشا تاپیک رو دنبال میکردم و خواننده خاموش بودم اما حسی امروز تصمیم گرفتم پست بذارم و از تک تکتون تشکر کنم چون اینجا از خیلی‌هاتون یاد گرفتم 

واسه تک تکون آرزوی خوشبختی و آرامش و سلامتی دارم به خصوص معصومه ی عزیز  که بی هیچ چشم داشتی راهنمایی میکنن و عاشق پستهای طولانی و قلم شیواشون هستم آرامش و سلامتی همراه تک تک لحظاتت باشه مهربانو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ما هیچوقت قرعه کشی ماشین ثبت نام نکردیم

اگه اسم بنویسیم حتما برنده میشیم یا شانسش کمه چجوریه؟بعد ۲۳۰ تومن چقدر بلوکه میشه؟اگه برنده شیم پول رو برمیگردونن؟موقعتحویل کامل پرداخت می‌کنیم یا نه

خیر ببینین اگه میدونین جواب بدین صلوات میفرستم براتون

میشه منو راهنمایی کنید لطفا اول بگم ک شهرستانیم نه کار انچنانی برای من هست نه شوهرم اجازه میده دیسک ...

عزیزم براتون امکان داره توی یه خونه ارزون تر موقت ساکن بشید؟

حداقل با یه کم از پول پیش و اصافه کرایه تونه یه وام بگیرزد مسکن ملی بنویسید. خیلی از درآمدتون صرف کرایه خونه میشه

عزیزم براتون امکان داره توی یه خونه ارزون تر موقت ساکن بشید؟حداقل با یه کم از پول پیش و اصافه کرایه ...

سیمان از کیسه ای ۹۰ هزار تومان، شده ۱۷۰ هزار تومان. به این راحتی مسکن ملی هد رو تحویل نمیدن. آدم رو مجبور میکنن، هرچی طلا داره داره بفروشه تا خانه دار بشه

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید همسرم دنبال شغل دوم میگرده البته قبلا چندتا کار دوم داشت ک متاسفا ...

به نظر من اول بره دنبال یه کاری که نمیخواد ماشین و طلا براش بفروشین

مثلا تو شهر ما برای افق کوروش نیرو میخواستن

از اینجور مشاغل

که اگر خدای نکرده شغلش نگرفت همسرتون مایوس نشه و دارایی تون هم از بین نره

ضمن اینکه احتمال اینکه ماشین و وانت مدل پایین سالم از آب دربیاد کمه،باز جوری نباشه هر چی کار میکنه خرج ماشین کنه

امیدوارم هر کاری میخواین شروع کنین موفق باشین🙂

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
2810