2777
2789
خانمهااقیمت نیم سکه چنده اگر میدونید بگید ؟

قیمت صبح 

💠 شنبه 20 مرداد ماه 1403_11:42

💠گرم‌طلای18عیار : 3/532/000 تومان

💠 سکه طرح امام : 42/650/000 تومان

💠 سکه بهار آزادی : 38/500/000 تومان

💠 سکه نیم: 23/400/000 تومان

💠 سکه ربع : 15/400/000 تومان

💠هرگرم نقره عیار995 :56/206 تومان

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
؟؟؟🤔نقطه بازیه؟؟؟؟

بچه ها بنظرتون ۷ ملیون برای ی خانواده ۴ نفر کافی هست 

فقط خورد خوراک 

قبض آب برق تلفن بسته اینترنت لباس اینا ب شوهرم هست 

اگه راهکاری دارین بهم بگید 

معصومه جون شما هم راهنمایی کنید گلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی ممنون ازتون ؛ چقد دقیقو زیبا گفتین 🥰🌿به حد نیم سکه رسید پارسیان باید چیکارش کنم ؟؟ ب چ ...

ناراحت نباش عزیزم  

بقول گفتنی ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است

بازم الان ک متوجه شدی خیلی بهتره تا پنج شش سال دیگه

از همین الان شروع کن به پس انداز کردن 

ماهی چند گرم طلا مستعمل اجرت پایین و یا طلا شکسته بخر بزار کنار

پول های خرده ریز رو هم بده سکه پارسیان 

هدف برای خودت بزار ، مثلا شش ساله

تا شش سال دیگه ان شا الله بتونی خونه ای هرچند نقلی و یا پایین شهر بخری

اونوقت توی سن ۳۵سالی میشی صاحب خونه  (اگه سنتو اشتباه نکرده باسم) 

استارت اولو که بزنی به بعدش کم کم باز با پس انداز و یا وام میتونی متراژ شو بزرگ تر کنی یا چند محله بالاتر خونه بخری به امید خدا

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
خاله من برای پسرش که بچه بود وام جوانان مسکن باز کرد. وام جوانان ابنجوری بود که هرماه مبلغی رو به ح ...

اصلاپول نبایدمدت طولانی بخوابه توی بانک.بله اوتی که بااوراق وام میگیری خوبه چون سریع وامو میدن ولی اون وام مسکن اولی که ماگرفتیم یکسال پولمون خوابید

لطفالایک نکنین. 
به هرکی وکالتی کنه برای تعیین نوبت قرعه کشی میشه وانشالله بهمه بدن الان گفتن هم پیش فروش هم ۳ماهه ا ...

ممکنه مثل قبلا قرعه کشی بذارن و اسم یه تعداد کمی دربیاد ؟ 

احتمالش صفر نیست چون ایران خودرو فروش مستقیم داره و داخل سامانه یکپارچه انجام نمیشه و همین موضوع نگرانم کرده 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
بچه ها بنظرتون ۷ ملیون برای ی خانواده ۴ نفر کافی هست فقط خورد خوراک قبض آب برق تلفن بسته اینترنت لبا ...

عزیزم ماهم چهارنفریم. چندماهیه هشت تومن میمونه برامون بغد دادن قسطا. برای همه خرجهاس واقعا سخت میگذره. اگه واقعا فقط خورد وخوراک باشه ولباس وپزشکی وایناجداباشن. اره خوبه

لطفالایک نکنین. 

سلام بچه ها و مامان سبحان عزیز 

لطفا لطفا منو راهنمایی کنید من حساب ویپادو باز کردم 

و کارت شو سفارش دادم ولی هنوز به دستم نرسیده

دیروز هم وام ۱ تومنی شو فعال کردم حالا نمیدونم چجوری باید برداشت کنم لطفا راهنمایی کنید 🥺 واینکه تا ۸ روز دیگه باید برداشت کنم 

حالا چیکارکنم من😟

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
عزیزم به نطر من از ۹ تومن، ۲ تومن رو بذار برای خرج ماهتمیمونه ۷ تومن که هم میخوای پس انداز کنی هم به ...

نمیدونم چرا اینقدر حس خوبی نسبت به شما دارم❤💛💜😍😍😍😍

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
سلام بچه ها و مامان سبحان عزیز لطفا لطفا منو راهنمایی کنید من حساب ویپادو باز کردم و کارت شو سفارش د ...

سلام عزیزم ، صفحه ۱۳۱۶ همون پست های اول یکی از دوستان لطف کردن کامل در موردش توضیح دادن ‌.

ممکنه مثل قبلا قرعه کشی بذارن و اسم یه تعداد کمی دربیاد ؟ احتمالش صفر نیست چون ایران خودرو فروش مستق ...

نه بازم هم صبرکن اطلاعیه جدیدبیادممکنه تعدادمحدودباشه وبگن دوتاماشین انتخاب کنید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
2810