2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم کی شروع میشه ثبت نامش؟

این هفته گفتن حساب وکالتی بازکنیدروزثبت نام اعلام نکردن احتمالاهفته اینده باشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
این هفته گفتن حساب وکالتی بازکنیدروزثبت نام اعلام نکردن احتمالاهفته اینده باشه

سلام گلم خسته نباشی .قبلا یه تاپیک داشتی سوال درمورد ماشین ها ازت میپرسیدیم رفتم دیدم نیست به ناچار اینجا میپرسم البته به درد همه میخوره ....

لطفا بگو کدوم ماشین که این دوره گزاشتن پرسود هست این که بخریم وزود فروش بره وکدوم ثبت نام بهتره پیش فروش یا قطعی؟به چه دلیل؟هر اطلاعاتی داری دریغ نکن پیشاپیش ازت ممنونم وعاقبت بخیری فرزندانت از خدا میخوام 🙏🙏🙏برای ما یه شانس حساب میشه که بتونیم رو پولش حساب باز کنیم برای خرید خونه البته اگه بتونیم ثبت نام کنیم 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
عزیزم به نطر من از ۹ تومن، ۲ تومن رو بذار برای خرج ماهتمیمونه ۷ تومن که هم میخوای پس انداز کنی هم به ...

عزیزم خیلی  ممنون ازتون ؛ چقد دقیقو زیبا گفتین 🥰🌿

به حد نیم سکه رسید پارسیان باید چیکارش کنم ؟؟ ب چی تبدیل کنم ؟ 

نه درنهایت نمیخام سکه هارو خرج زیبایی کنم ؛ یه بینی بود که عمل کردم بقیه موقتیهذمث بوتاکس فیلر و ناخون که تابحال اصلا انجام ندمدولی اگه برم تو فازش باید هرماه نمدید کنم ایندچیزارو ، 

من هدفم فقط یه خونه نقلیه همین 😔😔😔برا اون ناراحتم که چرا یه خونه مستقل ندارم 

سلام خانمای منتظرایرانخودروبودیداین هفته حساب وکالتی برایرانخودروبازکنید۲۳۰میلیون بلوکه کنید ماشیناه ...

سلام گلم ب همه میدن یا قرعه کشی هست ممکنه اسم متقاضی در نیاد؟؟؟ 

و اینکه تحویل چند ماههه ب نرخ روز؟

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
سلام گلم خسته نباشی .قبلا یه تاپیک داشتی سوال درمورد ماشین ها ازت میپرسیدیم رفتم دیدم نیست به ناچار ...

سلام هنوزم تایپک هست داخل کاربریه helen27بعد۲۰۷بیشترمیخرن سودش خوبه وفوق العاده بنویسیدقیمتش قطعیه زودتردستتون میرسه اماپیش فروش بقیمت  روزکارخونه هست واحتمالاافزایش هم بخوره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام گلم ب همه میدن یا قرعه کشی هست ممکنه اسم متقاضی در نیاد؟؟؟ و اینکه تحویل چند ماههه ب نرخ روز؟

به هرکی وکالتی کنه برای تعیین نوبت قرعه کشی میشه  وانشالله بهمه بدن الان گفتن هم پیش فروش هم ۳ماهه امابایدمنتظراعلامیه های بعدی ایرانخودروباشیم

بچه ها یخ در بهشت خواستن نصف لیوان سهم بچه من بود سه تاش از این کارت کشید دیگه رفتیم برای ناهار ما ع ...

اینکه کارت مشترک داشتین خیلی خوب بوده اما نحوه مدیریتتون اشتباهه ‌. اینکه اون خانواده از نظر تعداد از شما بیشتر بودن و اینکه حس میکنم چون پول دیدن یکم جو زده شدن. ماها که سفر میریم اگه قرار باشه غذامون عین هم نباشه هر کسی موظفه سهم خودشو خودش حساب کنه و به کارت مشترک دست نزنه . در باقی خرجایی که کردیم در اخر حساب میشه ‌و تقسیم بر تعداد نفرات میشه و حق کسی ضایع نمیشه. 

سلام هنوزم تایپک هست داخل کاربریه helen27بعد۲۰۷بیشترمیخرن سودش خوبه وفوق العاده بنویسیدقیمتش قطعیه ز ...

ما ۲۰۷ اتومات نوشته بودیم

تحویل شهریور

نصف پولم دادیم

اما ندادن و اس ام اس دومم ندادن

رفتم پرسیدم

میگفت نداریم

جلوتر از شما هستن که ندادیم

اینکه کارت مشترک داشتین خیلی خوب بوده اما نحوه مدیریتتون اشتباهه ‌. اینکه اون خانواده از نظر تعداد ا ...

به حساب مادر حساب اونا بودن 

بعدشم خیلییییییییی زنه همش دنبال حرفه 

حتی بخاطر همون ک شوهرم خورش گرفت می‌گفت ما میخوریم نمی تونیم ک نخوریم 

اینا همون آدمایی هستن ک شوهرم همیشه تو هر شرایطی چ از نظر مالی چ چیزای دیگه کنارشون بوده 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
2810