2777
2789
منم یه خاطره از این چند وقت بگم مام چند وقت بود مسافرت نرفته بودیم ۵ تومن پول داشتم اولش گفتم میزارم ...

هیچی مهمتر از سلامت روحی نیست

منم اومدم سفر 

بعد خرید خونه روحیم ترکیده بود😂😂😂

واقعا نیاز داشتم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
کسی تاحالاازبام بانک ملی وام کارت اعتباری گرفته؟بهم 10تومن تعلق گرفته ضامنم زدم تاییدکردولی میکه برا ...

خوب الان ضامنتون باید بره داخل سامانه بام خودش اونجا ضمانت رو تایید کنه و خیلی فکر نمیکنم پول زیادی بخواد مقدار کمی در حد ۱۰۰ هزار تومان داخل حساب ضامنتون باشه احتمالا برای هزینه پرونده و اعتبارسنجی باشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجز صندوقهای ثابت بورس مامان سبحان قبلا یه جای دیگه رو هم برای پول گذاشتن و دریافت سود معرفی کردن شم ...

عزیزم اون اپلیکیشن های تامین مالی جمعی هست که من گفتم مثل حلال فاند و کارن فاند و دونگی که من خودم داخل حلال فاند سرمایه گذاری کردم .

فقط داخل این اپلیکیشن ها معمولا پول باید برای یک سال بمونه و سودشون هر ۳ ماه یک بار پرداخت میشه .

پروژه های اخیر حلال فاند سود سالیانه شون ۴۱ درصد بوده .

دوستان گلم 

گزارش من تا اینجا و روزای بی خرجی لود امشبم شام دوپیازه اماده کردم رفتیم پارک و فقط ب پفک همسر از کارکرد اسنپش گرفت 😊

یکشنبه هم تولدمه 800 تومن تو باکس تولد هس اگر شد 500 توننش رو میزارم تو صندوق طلا. 🥰

شام هم قراره بریم ی سفره خونه جدید. ک 1200 از قبل جمع کردیم براش. 🥰

فردا هم ی پاکسازی پوست و ی اصلاح ابرو دارم ک میرم ارایشگاه ک بخودم برسم😁

ده تومن وام ب ل و رو کذاشتم ک انشالله گوشواره بردارم با وامی ک با همسایه ها نوشتم تقریباهفت تومنه. اما احتمالا زودتر برم بخرم با توکل بخدا ک بعد پول دستم اومد ببرم بپردازن  ببینم همسرم هم پولی میده بهم برا کادو یا نه چون همه وولاش ک دست منه😁🥺 

شهریور هم قسط اخر ویپاد و قسط اول  ب ل و بانکمه ک خیلی قسطا سنگین میشن و بیشتر رو اسنپ رفتن همسر حساب کردم.  از طرفی هم موقع بیمه پسرمه ک از اول سال خرد خرد پول کنار گذاشتم ک تو شهریور فشار کمتر باشه ماشینمون هم

ی خرده خرجی داره تعمیرات هم در مرحله درب کمد دیواری هستم ک انشالاه پول برسه دستم زودانجام  بدم🤩😊 

برا هفته پیش رو هم برنامه غذایی امو نوشتم و فعلا چیزی برا خریدن لازم ندارم و بی خرجم🥰

سلام دوستان اومدم یه گزارش بدم این مدت خیلی فشار روحی داشتیم و البته مالی ولی این بین یکی از اقوام د ...

بچه ها یخ در بهشت خواستن 

نصف لیوان سهم بچه من بود سه تاش از این کارت کشید 

دیگه رفتیم برای ناهار 

ما علاقه به خورش قیمه داریم 

خب خورش قیمه ارزونتر بود 

بعد اومد می‌گفت ما همیشه جوجه و کوبیده میگیریم همیشه بیرون میخوریم 

بچه هام پیتزا میخورن 

منم میگفتم آره خوبه 

خلاصه قبلش دیدم عصبانی بود همینحور زیر لب غر میزد 

رفتم به شوهرش گفتم شماره کارت بده تا پول بزنیم پول غذاها از کارت وسط بکشید مهم نیست چند باشه 

خلاصه اصرار 

گفت باشه خودم میدم بعد حساب میکنیم 

دیدم زنش رفت به حالت عصبانی غذای خودشون حساب کرد 

اومد بیرون 

شوهرمم ناراحت شد 

بعد بهش گفتم چرا اینجوری کردی گفت چون پول تو کارت وسط نبود گفتم من به شوهرت گفتم شماره کارت بده 

بعد دیگه میگه انصاف نبود 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
منم یه خاطره از این چند وقت بگم مام چند وقت بود مسافرت نرفته بودیم ۵ تومن پول داشتم اولش گفتم میزارم ...

بهترین کارو کردی وقتی خودت باشی خرج خودت کنی مهم نیست می‌دونی خودت خوردی

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
هیچی مهمتر از سلامت روحی نیستمنم اومدم سفر بعد خرید خونه روحیم ترکیده بود😂😂😂واقعا نیاز داشتم

درسته عزیزم واقعا سفرو مسافرت هم پس انداز روحمونه من قبلا یکم حیفم میومد ولی اینجا دیدم بعضی از خانوما برای سفرشون قلک گذاشتن یا باکس جداگانه و پس انداز جداگانه کنار میزارن 

منم دل و زدم دریا رفتم واقعا خستگی این چند وقت از تنم دراومد 

انشاالله تصمیم گرفتم از این به بعد منم براش جداگانه بودجه بزارم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
اگر منظورتون کارت اعتباری هست باید درخواست تسهیلات رو بزنید و گزینه کارت اعتباری رو انتخاب کنید و بق ...

منظورتون اینکه بادستگاه پوزبایدبکشم میتونم ببرم پیش شوهرخواهرم دستگاه پوزداره میشه برام نقدش بکنه بله همه مراحلش ورفتم ولی واریزنشدبحسابم زنگ زدم پشتیبانی گفتن فعلن اعتبارنداریم تاچندروزاینده میادبه حسابتون

سلام همراهان عزیز 🌻🌻🥹من مجردم ۲۹ سالمه حقوقم ماهی ۱۲ میلونو ۷۰۰ میشه کارمندم / قسطام ۳۵۰۰ میشه که ...

عزیزم به نطر من از ۹ تومن، ۲ تومن رو بذار برای خرج ماهت

میمونه ۷ تومن که هم میخوای پس انداز کنی هم به ظاهر برسی

فقط توجه کن که نمیشه با یک دست ۱۰ تا هندونه برداشت. یعنی باید دونه دونه کارهای زیبایی انجام بدی

به نظر من ماهی ۵ تومن طلا بخر به صورت سکه پارسیان. این میشه پس اندازت. وقتی هم که پارسیان هات به اندازه نیم سکه رسید، تبدیل کن. حدودا میشه ۵ ماه یکبار.

ماهی دوتومن هم سکه پارسیان سبک تر بخر این میشه برای کارهای زیبایی. وقتی بودجه سکه هات به حد نیاز رسید برو بفروش و با خیال راحت خرج زیبایی کن

از طرفی خیالت راحته که پس اندازت رو داری از طرف دیگه به ظاهرت رسیدی.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من مدرک نازکدوز دارم چطور میتونم وامش رو بگیرم؟ کارگاه باید بزنم حتما؟

نه عزیزم به یکی از مراکز کمیته یا جهاد یا بسیج سازندگی سر بزنید،بگید که احتیاج دارین چرخ خیاطی بخرین و جایی اجاره کنید و کارافرینی کنید.هم خودتون هم دو سه نفر مشغول به کار بشید.خیلی باید بریدوبیاید تا وامو بدن شاید حتی یسال تو صف بمونید،اصرار بیشتر موفقیت سریعتر..

یکی از اقوام ما برای قالیبافی۱۵۰ گرفته یکیش برا خیاطی ۵۰ گرفته )البته ۵۰ تومن بود سقفش اون موقع الان شده۱۵۰...

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
دوست عزیز، میشه بگین برای مثال اگر اول شهریور درخواست میدیدم، تاریخ قرارداد رو از کی بزنیم مورد قبو ...

بخدا دقیق نمیدونم.چون کافی نت که برای ما انجام میده آشناست خودش همه کاراشو میکنه.حتی پارسال که ثبت نام کردیم فقط بهش زنگ زدیم که ثبت نام کنه خودمون نرفتیم.اگه از کافی نت بپرسی خودش میدونه اونا روزانه چند تا ثبت نام انجام مبدن

سلام سرای ایرانی میتونی رزومه از تو سایت پر کنه بره. هم شهر لوازم خانگی هم سرای اس آنی هردو وانت بار ...

ممنون گلم از راهنماییت انقد فکرم مشغول این موضوعه خوابم نمی‌برد انشاالله صبح باهاش درمیون میزارم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام عزیزم میشه درباره اینا توضیح بدی لطفا کنجکاو شدممعتبرن؟چطوریه ؟

سلام عزیزم ، اینها یک سری سایت هستن که مثلا برای انجام یک پروژه ای مثل تولید یک دارو یا ساخت یک مجتمع تفریحی یا هر پروژه دیگه ای که گروهی میخوان راه اندازی کنند از بین مردم پول جمع میکنند و بعد کار رو که شروع کردن سود سرمایه گذاران رو میدن ‌.

زیر نظر سازمان فرابورس هستن و ضمانتنامه تعهد پرداخت دارن ، من خودم فقط در حلال فاند سرمایه گذاری کردم و بقیه رو فقط شنیدم و سایتشون رو دیدم . 

@rokin @بهاراحمدی۲ @goli8080 @nihan66 @masumehjoon کجایین عزیزان بیایین صفایی بدین به اینجا...د ...

سلام قربونتون برم 🤗🤗 من راستش سرم شلوغه کارم زیاده و دارم‌ خودم و مادرم را برای عروسی اولین نوه ی خانواده همچنان آماده میکنم🤣🤣🤣 

راستش تاپیک رو زیاد نمیرسم سر بزنم یک مقدار هم به نطر میاد از مسیر اصلی دور شدیم اما خوب حق میدم چون بچه های تازه وارد داریم و طبعا سوالهای تکراری میپرسن 

اما خوب گزارشهای مفید متاسفانه خییییییلی کم شدن دیگه....اینجوری شده که منم فکر کنم دو ماهی هست که پست ها رو نرسیدم بخونم 

ان شاالله که اول از همه سلامتی باشه بعدشم جیب پر از پولِ حلال🥰🥰

2810