2777
2789

خب یه گزارشم بدم. اول خرداد گفتم که قسط هامون خیلی سنگینه وما یه وامی گرفتیم وحدود سی تومن ازش رو گذاشتیم بانک مهر تاقسط هاشو بدیم چون قسط هامون خیلی زیادن ولی رفتیم بازم هشت تومنشو دادیم طلا که باعث شد تابستون خیلی سخت بگذره.ومیگفتیم اگرفشار بیاد یه دونه النگوم که شکسته رو میفروشیم الان اومدم موفقیتم روگزارش بدم که میلیمتری گذروندیم وخداروشکر طلارونفروختم هرچندمه سخت گذشت. طوری که بعدازدادن اقساط 8تومن میموند که چهارنفریم وبچه کوچیکم پوشکیه وبزرگه هم بشدت بدغذاس.الانم دوتومن ازحقوق مونده بود که همسرم رفت نمایندگی خرج تعویض روغن وفیلتر واین چیزای ماشین شدومجبور شدیم ازبرادرشون دوتومن قرض بگیریم تاسربرج. 

من طلاهایی که میخرم هدف دارم براشون ومجبوریم سختی بدیم به خودمون. برای سال بعد پول مستاجرمون روبایدجور کنیم 

لطفالایک نکنین. 

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید 

همسرم دنبال شغل دوم میگرده البته قبلا چندتا کار دوم داشت ک متاسفانه سرمایه رفت و موفق هم نشد کار اولشم درامدش کمه  فقط خرج خورد و خوراک میشه 

بنظرتون کار درستیه ماشینمون بفروشیم ی وانت مدل پایین و کنارشم ی سواری مدل پایین بخریم؟

یا طلا بفروشیم ؟ 

عزیزان اطرافتون کسی با وانت کار میکنه درامد داره باربری؟

ب ریسکش می ارزه؟

چون تو کارای قبلی موفق نشد میترسم این سری افسردگی بگیره

ممنون میشم نظراتتون بگین 🌱 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ، من اون تاپیک رو خودم دیدم و یک سری اطلاعاتشون ناقص بود .وام زوجین ۲ نوع هست یکی برای مس ...

مامان سبحان جان یه سوال دارم وام اعتباری بانک ملی برام فعال شدالان چطورمیادبه حسابم اعتباری تاالان اضافه نشده کارت اعتباری میفرستن چطوریه؟

عزیزم سلام خوبین من بورس حساب دارم خب ؟ مفید هستم ولی این صندوق هایی که میگین نحوه عضویتش چطوره ؟تو ...

سلام عزیزم

نحوه خرید صندوق افران دقیقا مثل سهام هست ولی مثل سهام منفی نمیخوره هر روز مثبت میخوره و روزانه سود میده

اسمش افران هست و صندوق سرمایه گزاری ثابت هست حواستون را جمع کنید چون نمادهای مشابه اسمش هم هست

مفید کارت یه طرح حامی داره که پول هایی که دوزانه در حساب کارگزاری می مونه بهش سود میده کمی کمتر از افران هست سودش ولی خوبیش اینه هر وقت خواستی می تونی پولت را از حساب کارگزاری به مفید کارت انتقال بدی و همون موقع استفاده کنی 

ولی وقتی افران میخری مثل سهام باید صبر کنی تا زمان مشخصی بگذره و بعد پول به حسابی که در کارگزاری تعریف کردید وارد بشه

افران برای افرادی خوب هست که اطلاعاتی از بورس و سهام و خربد و فروشش نمیدونن از طرفی نمیخان پولشون سپرده یکساله بانک ها بشه که سود بگیرن 

فقط دقت کنید افران برای یک سال نزدیک به ۳۰ درصد سود به پول شما میده ((با این مزیت که هر روزی خواستید می تونید راحت مقداریش را بفروشید و تقریبا ۲۴ ساعت بعد به جز روزهای ۵ شنبه و جمعه پول به حسابتون میاد ))

اگر این مدت از یک سال کمتر باشه طبیعتا سودش هم کمتره

شب همگی بخیر. یه مطلب درمورد وام هابگم خانما ما سال 98طلا فروختیم گرمی 150وگذاشتیم بانک مسکن برای وا ...

خاله من برای پسرش که بچه بود وام جوانان مسکن باز کرد.  وام جوانان ابنجوری بود که هرماه مبلغی رو به حساب واریز میکردی تا ۱۲ سال بدون حق برداشت. بعد از ۱۲ سال بانک مسکن وام ۴۰ هزاری میداد که به قول شما امسال با ۴۰ هزار تومان یک متر خونه هم نمیدن متاسفانه.

حالا برادر خودم ۸سال پیش ، وام فوری اوراق مسکن گرفت. درسته کمی هرینه داشت ولی از اونور زد خونه گرون و گرون تر شد ... پرداخت قسط ۸۰۰ هزاری شد مثل آب خوردن.

گاهی شانس با انسان یار میشه

عزیزم شما یه جا گفتین سکه یک‌گرمی بهتر از یک‌گرمی پارسیان هست الان بخام یک‌گرمی از سایت سفارش بدم با ...

باید سرچ کنید سکه یک گرمی الان تصویر دانلود نمیشه

در نت یک بار  سکه پارسیان یک گرمی و یک بار سکه یک گرمی را جستجو بزنید از روی تصاویر تفاوت را متوجه میشید

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید همسرم دنبال شغل دوم میگرده البته قبلا چندتا کار دوم داشت ک متاسفا ...

راستش همسر منم یه کارگاه کار صنعتی کوچیک داره درآمدش تا اندازه یه کارمند بود ولی راضی بودیم کار مال خودش بود وقتش دست خودش بود اما میگه ازاین کار خسته شدم از استرسش افسردگی گرفتم دوست دارم یه کار بی دغدغه داشته باشم که دوستاش با توجه به بیماری افسردگیش پیشنهاد دادن پرایدشو بفروشه یه وانت بار بخره 

ولی بقول شما من خودمم میترسم نتونه کاری کنه کارگاهم جمع کنه حالش بدتر بشه 

دوستان اگه کسی میدونه با وانت چه باربری میشه کرد یا با چه شرکتی و ارگانی میشه کار کرد ممنون میشم مارم راهنمایی کنید 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

سلام دوستان اومدم یه گزارش بدم 

این مدت خیلی فشار روحی داشتیم و البته مالی 

ولی این بین یکی از اقوام درجه یک همسرم تماس گرفت بریم همین نزدیکی ها یه دوری بزنیم چند روز 

خلاصه رفتیم اولش یه کارت گذاشتیم وسط 

پول ریختیم داخلش 

اونا قبول کردن ک خرید کنن 

میرفتن  خرید منم چیزی نمی گفتم 

دو روز قبل اینکه بریم جای دیدنی ک ورودی نفری 60تومان بود هی می‌گفت میریم پول ورودی از کارت وسط می‌کشیم بار اول چیزی نگفتم بار دوم گفتم خب زیاد مهم نیست اون برای خرجی هست 

اونا تعدادشون از ما بیشتر بود 

پول ورودی از کارت وسط کشید 

ادامه

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
امین رز مطمعنه ؟؟ چقد شد هزینش الان‌میرم سرچ کنم عزیزم متشکرم شمام پررونق باشید الهی 👍🏻🌿

والا نمیدونم اولین باربودخریدم هنوز دستم نرسیده بیینم مطمعنه یانه😂

مرسی☘️☘️☘️

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
راستش همسر منم یه کارگاه کار صنعتی کوچیک داره درآمدش تا اندازه یه کارمند بود ولی راضی بودیم کار مال ...

سلام سرای ایرانی میتونی رزومه از تو سایت پر کنه بره. هم شهر لوازم خانگی هم سرای اس آنی هردو وانت بار میگیره🧡

اسنپ بار هم میتونید ثبت نام کنید باربری ها هم یه درصدی میگیرن و بهتون بار معرفی میکنند❤️

دیوار هم میشه آگهی گذاشتم🌹

والا چند صفحه فقط گله و شکایت خوندم اونوقت شکایت از الکی جلو رفتن صفحه ها بود خودشون کلی پیام داده بودن🤦🏻‍♀️

سلام شب همگی بخیر خانومای عزیز

یه مشورت میخوام ازتون 

من تازه از این ماه دارم میرم سرکار ولی حقوقم خیلی کمه و کلا ۳ م هستش حالا من میخوام بدونم اصلا این ۳ میل میشه کاری باهاش کرد اگه پیشنهادی دارید ممنون میشم بهم کمک کنید❤️

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
سلام دوستان اومدم یه گزارش بدم این مدت خیلی فشار روحی داشتیم و البته مالی ولی این بین یکی از اقوام د ...

منم یه خاطره از این چند وقت بگم مام چند وقت بود مسافرت نرفته بودیم ۵ تومن پول داشتم اولش گفتم میزارم رو گوشوارم یه گوشواره جدید ست زنجیر و پلاکم رو میگیرم تا اینکه خواهرم و مادرم و اقوام نزدیک گفتن یه مسافرت خانومانه بریم توام خیلی وقته جایی نرفتی بیا بریم مدرسه دخترتم باز بشه دیگه نمیتونی جایی بری خلاصه منم قبول کردم رفتیم خداروشکر خیلی خوش گذشت خیلی حالم خوب شد نقطه مثبتش این بود هر سال جداگانه واسه مسافرتم پس انداز بزارم کنار روحم واقعا زنده شد خیلی وقت بود حالم خوب نبود 

اما نقطه منفیش خوب خرجای بیهوده زیاد شد مثلا هرشب قرار شد شام بیرون نهار  خونه باورتون نمیشه هر بار ۸۰۰ تومن ۹۰۰ تومن پول دوتا ساندویچ من و دخترم میشد تمام اشغال مخصوصا چون هر شب بود اصلا نمی‌چسبید اما چون تابع جمع بودم محبور بودیم همه یجور باشیم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
مامان سبحان جان یه سوال دارم وام اعتباری بانک ملی برام فعال شدالان چطورمیادبه حسابم اعتباری تاالان ا ...

اگر منظورتون کارت اعتباری هست باید درخواست تسهیلات رو بزنید و گزینه کارت اعتباری رو انتخاب کنید و بقیه مراحل رو طی کنید تا کارت اعتباری براتون فعال بشه که نمیشه نقد کرد این وام رو و فقط میشه خرید کرد .

2810