2777
2789
⛔ سلام عزیزانبالاخره بعد غر غر های طولانی یه گزارش بدم😁البته چندتا گلگی پند نصیحت یا هرچی دارم امید ...

من مدرک نازکدوز دارم چطور میتونم وامش رو بگیرم؟ کارگاه باید بزنم حتما؟

سلام همراهان عزیز 🌻🌻🥹

من مجردم ۲۹ سالمه 

حقوقم ماهی ۱۲ میلونو ۷۰۰ میشه 

کارمندم / قسطام ۳۵۰۰ میشه که اذرماه بکیش تموم میشه میشه ۱۳۰۰ اون یکی قسطم . 

درواقع درحال حاضر ۹ میلون برام‌میمونه 

نمیدونم باهاش باید چیکار کنم 

از اولش تو خونه ای بزرگ شدم که هیچکس پس انداز نداشت مخصوصا پذر مادرم رو‌میگم اهل جمع کردن نیستند من هیچی یاد نگرفتم 

از اول استخدامم تا الان هم هیلی ولخرجیا کردم‌

همیش لباس مانتو بریز بپاش خوراکی کادوهای بیمورد 

شما مث خاهرای بزرگترید و دلسوز 

بنظرتون چه ایده و تصمیمی بهتره برای این ۹ میلیون در ماه ( البته هزینه بنزین و اینترنت و اینامم یخورده هست اونارم نیمدونم چطور مدیریت کنم / مثلا داخل پرانتز میگم دلم‌میخاد لب و‌چونه تزریق کنم ، خط چشممو تمدید کنم فیبروز‌ابروهامم کمرنگ شده ، یا مثلا ناخونامو فرنچ کنم و به فیس هم برسم ) 

نظرتون چیه ؟ لطفا محروم نکنین از نظرات سازنده و زیباتون ..🫶🏻🌿🌿🌿🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

؟؟؟🤔نقطه بازیه؟؟؟؟

سلام عزیزم...

کجایی دختر؟

حیف این تاپیکه که اینجور بی نظم شده...

میان تبلیغ گروه ایتا میکنن وبی نظمی بیدادمیکنه...

عزیزم اگربرات امکان داره هرروزه اینجاسربزن..

راستی ازمعصومه جون خبری نداری؟

ازذوق وشوق افتادیم دیگه دل گزارش دادن هم نداریم...

رویاجان چاره ای بیندیش...

واقععععااااا حیفه🙏🙏

سلام دوستان. من مسابقات المپیک رو از تلوبیون تماشا می کنم متوجه شدم یه مسابقه گذاشته که به ازای هر سه امتیاز یه سوت طلا میده. یا پیش بینی مسابقات دوباره امتیاز داره.

اگه دوست داشتید شما هم شرکت کنید و کد دعوت من رو بزنید.🥰scbe8ekumo

سلام عزیزم...کجایی دختر؟حیف این تاپیکه که اینجور بی نظم شده...میان تبلیغ گروه ایتا میکنن وبی نظمی بی ...

ای جون دلمممم 

مرسی ازت اتوسا جان که نگران تاپیکی چشم حتما سعی میکنم بیشتر سر بزنم 

باور کن به شدت شلوغم خودمم کلی دلم برای تاپیک و بچه ها تنگیده 

از معصومه جونم نه والا خبری ندارم ولی حتما فردا پس فردا زنگ میزنم ازش خبر میگیریم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
وقتی شستم بذارم تو قابلمه ..سه تیکه اش رو برداشتمگفتم اینم میشه یه وعده امون ...چرا اصراف کنم ؟تو ای ...

میشه شما همیشه برامون بنویسی ما بخونیم؟🥺

کارشناس ارشد حقوق قضایی
۲۸ مرداد همون ۱۳ صفره!به نظرتون تاثیر داره سامگل جان؟

والا یکی دو سال پیش من یه کلید و یه ماشین و یه خودکار خریدم روز ۱۳ صفر ؛ خودکار به نیت کار شوهرم بود که البته کارش تو مراحل استخدام بوده و یه جورایی ۱۰۰ درصدی بوده استخدامش .... و به کل بخوام بگم من تاثیری ندیدم حقیقتش ولی برا بعضیا جواب داده ....؛ من همیشه برا مشکلات و آرزوهای مالیم ، ذکر استغفرالله الذی ....، ۱۲۴ هزار صلوات دسته جمعی و توسل به یه شهید ، جواب گرفتم واقعا ....

از لحاظ معاملاتی ، ۲۸ مرداد که مصادف شده با ۱۳ صفر ،  میگن بازار بدجور نوسانی هست اون موقع و باید خیلیییی مواظب باشید .... ؛ هر چند که شهریور ماه میگن بازار کلا نوسانیه و از مهر به بعد کف بازار میشه ۳۶۰۰ .... 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام همراهان عزیز 🌻🌻🥹من مجردم ۲۹ سالمه حقوقم ماهی ۱۲ میلونو ۷۰۰ میشه کارمندم / قسطام ۳۵۰۰ میشه که ...

عزیزم به نظر من همون اول ماه که حقوق واریز میشه یه پارسیان یا گرمی بخرید 

با باقیمانده حقوقتون هم میتونید هر ماه کلی به خودتون برسید

اگر علاقه ای به کارای زیبایی نداشتید حتما من میگفتم مثلا یه پارسیان دو گرمی بخرید

اما حالا که علاقه دارید به خودتون برسید ،بعدم شما شاغلید کار می‌کنید که راحت زندگی کنید، پس همون یک گرم هم کافیه بقیه اش هم بذارید واسه لذت بردن از زندگی

سلام همراهان عزیز 🌻🌻🥹من مجردم ۲۹ سالمه حقوقم ماهی ۱۲ میلونو ۷۰۰ میشه کارمندم / قسطام ۳۵۰۰ میشه که ...

وام بردار قسط بده 

قرعه کشی خونگی مبلغ بالا بنویس

هرماه یه تیکه کارکرده یا پارسیان بخر

عیار طلاسی میلی گلد بخر 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
منم امتیازی گرفتم هنوز دارم قسطشومیدم سال دیگ تموم نیشه

منم تموم نشده

تازه ۶ ماهه گرفتم امتیازی رو

ولی وام فوری هم داد

تازه من میخوام وام کالا هم بگیرم 😁

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
الان بخریم بنظرتون عزیزم؟

ببین گلم من صحبت های یه تحلیلگر میگم که همیشه دنبالش میکنم ... خیلی کم پیش اومد اشتباه کنه ، بعد خودتون برا خرید تصمیم بگیرید   

تا وقتی هر گرم ، زیر ۳۸۵۰ باشه خرید برا سال آینده مناسبه ،برا کوتاه مدت و نوسانگیر خرید زیر ۳۵۰۰ مناسبه 

تا شهریور موج بازی داریم ، و ابن موج بازی در جهت تغییر کف تا کانال ۳۶۰۰ خواهد بود ( الان کف ۳۴۰۰ هست )

مهرماه بازار تحت تاثیر کارزار انتخاباتی آ م ر ی ک ا قرار خواهد گرفت و آبان با توجه به هیجان ا ن ت خ ا ب ا ت به نظر سقف امسال رقم بخوره ؛ بنابراین تا سهریور هدف تثبیت کانال ۳۶۰۰و مهر به بعد ، کم کم با این کانال هم خداحافظی خواهیم کرد 

سقف سال آینده تا پایان سال : حداقل ۶۱۰۰

امسال بین ۳۶۰۰ تا ۴۴۰۰ مناسب فروشه ، سال آینده بالای ۶۱۰۰ مناسب فروسه، در غیر این صورت پیشنهاد به فروش ندارم 

این واقعیت ت ر و ر باعث شد طلا تا ۳۷۰۰ افزایش دلشته باشه و دوباره تا زیر ۳۵۰۰ برسه 

اگه قرار به پاسخ باشه حداقل تا ۴ افزایش داره و دیگر به زیر ۳۶۰۰ نخواهد آمد 

در هرصورت با پاسخ یا بی پاسخ، تا آبان کف به ۳۶۰۰ خواهد رسید و زیر ۳۶۰۰ بی معنی میشه 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
همه چی سرخود داره خب سرنخ زن قیچی میکنه، سرعائمی داره و پایه بلند کن همه چیش عالیه بیین کامپیوتری هس ...

تو یکسال اخیر که من تو اطرافیان و این تاپیک دیدم رشد طلا از همه بازارها بیشتر بوده

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
عزیزم مرورگر گردو رو نصب کن تبلیغات سایت به کل حذف میشه

واقعا ازت ممنونم فقط نتونستم لایک کنم و بگذرم 

اونقدررررر چشام اذیت میشد وسط اون تبلیغات که خدا میدونه از صبح که گفتی و نصبش کردم هر صفحه جدید که میرم از ته دلم دعای خیر میکنم واست❤

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
2810