2777
2789
خداقوت دوستانشماها قبل از این تاپیک تا حالا نشده بود وام بگیرین؟؟؟؟ سوالاتتون رو از کجا میپرسیدین؟؟؟ ...

دقیقا همینطوره 

خبری از پست های انگیزشی معصومه جون هم نیست 

من که دیگه اصلا رغبت نمیکنم تاپیک رو بخونم

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
مدرک فنی حرفه ای نمیخواد ؟عزیزم شما میدونی سودش چند درصده ؟جهاد سازندگی منظور همون بسیج سازندگی هست

بله مدرک میخواد،۴ درصد سودش فکر کنم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به بانوان سرزمینم 

ی مدت نبودم ب خاطر کسالت از امروز پر قدرت اومدم 

بچه ها بنظرتون ۷ ملیون برای ی خانواده ۴ نفر کافی هست 

فقط خورد خوراک 

قبض آب برق تلفن بسته اینترنت لباس اینا ب شوهرم هست 

اگه راهکاری دارین بهم بگید 

معصومه جون شما هم راهنمایی کنید گلم

.....

؟؟؟🤔نقطه بازیه؟؟؟؟

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
؟؟؟🤔نقطه بازیه؟؟؟؟

دخترا شادی عزیز زحمت کشیدن توضیحات مربوط به وام های مختلف رو چند صفحه قبل کامل توضیح دادند. من هم پست هاشون رو انتقال دادم به آخرین پست های تاپیک مدیریت پس انداز های یک مون 

لطفااا من بعد کاربری سوالی درمورد وام ها داشتند ارجاعشون بدین تاپیک مدیریت یک 

انشالله تا یکماه آینده هم بنده زندگیم میاد رو روال 

باز هم برمیگردیم سر تاپیک خودمون با همون حال و هواااا و شور و اشتیاق قبل 

مرسی از همگیتون که همراهید و همراهی میکنید ♥️♥️🙏🏻🥰😘😘

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
رویای عزیز باتوجه به اینکه این تاپیک در مسیر دیگری قرار گرفته و دوستان مشکلات و.ا.م و..... بررسی میک ...

عشقم مشکل از تاپیک نیست متاسفانه یه مدته بنده سرم به شدت مشغوله و خیلی فرصت سر زدن به تاپیک رو پیدا نمیکنم 

و چون نظارت و تذکرات لازمه نیست تاپیک رو به هرج و مرج رفته گویا ترجیحا سعی میکنم بیشتر سر بزنم و نظارت کنم تا یکماه اینده هم به امید خدا کارام رو روال بیفته و به شرایط قبل برگردیم همه چی انشالله درست میشه 

مرسی از نگرانی هاتون 🙏🏻🙏🏻🌺

دختراااا لطفااااا لطفاااااا 

خواهشااااااا 

خودتون هم اینمدت یاری کنید و مراعات کنید تا انشالله تاپیک پا بر جا بمونه 📿📿🤲🏻🤲🏻

معصومه جون چرا نیستی چند روزه😢دوستان کسب میدونه آخرین پست بلند بالای معصومه جون صفحه چنده لطفا خواه ...

کلی از پست های معصومه جون هست که انشالله امروز فردا انتقال میدم 

سلام دوستان من قرارع از این ماه ب امید خدا برای کم‌خرج کردم بجای شربت های گرون ماهانه ۵۰هزارخاکشبر ۵۰هزار تخمه شربتی بگیرم ک همیشه شربت داشته باشیم برای گرما و اینکه هزینه زیادی نکنم. و تصمیم گرفتم بجای خوراکی های دیگ هم  تاحد امکان مواد کیک ساده رو بزارم توخونه با چای یا شربت . و اینکه پفیلا هم درست کنم  و شامم و ناهارم همیشه الویت باشع ک سمت غذاهای رستورانی و فست فودی نریم اینجور کلیییی توهزینه هامون صرفه جویی میشه . اگ خدایاریم کنه ماست و ترشی و مربا هم میخام خودم درست کنم انشالله در کنارشما عزیزان موفق بشم

کلی از پست های معصومه جون هست که انشالله امروز فردا انتقال میدم

رویا جان اگه امکانش هست ی تاپیک دیگه بزنید واسه وام ک پرسش و پاسخی هست اونجا انجام بشه .

خیلی اینجا بحثش زیاد شده و هر روز ی وام جدید و سوال جدید پیش میاد نمیشه ب قبلی ها ارجاع داده بشن.

مامان سبحان عزیز اونجا  جواب بدن و همه ب  جوابشون میرسن.

عزیزم سکه پارسیان اگرمی را وقتی می خرید در واقع هزینه خرید یک گرم طلا بعلاوه ۵ تا ۱۰ درصد هزینه وکی ...

یعنی ازین ببعدسکه یک گرمی بخرم؟ حدود470بالاتراز خام تابلووخریدم با ی طلافروش مشورت کردم گفت خیلی خوب بهت

داده قبلا پارسیان خریدفروش کردم زیان نکردم

مگه سکه ی گرمی وکیوم شده نیست اون پول وکیوم رونمیگیره؟ 

درحد4تومن اونم اقساط چی بگیرم 

فرقشون باشمش چیه کدوم بهتره

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
خداقوت دوستانشماها قبل از این تاپیک تا حالا نشده بود وام بگیرین؟؟؟؟ سوالاتتون رو از کجا میپرسیدین؟؟؟ ...

خب چ اشکال داره خودمن کلی اطلاعاتم رفت بالا

وام هم گرفتنش جز پس اندازاو سرمایه گذاریا میشه

خیلی از پستهام از من گزارش الکی هست رفتم نشستم اومدم دوکیلوگوجه خریدم شوهرم گفت به به از وانتی خریدم چه چه

اینام ممکنه برا بقیه سواد مالی ب ارمغان نیاره ولی سکوت میکنیم 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

سلام خانمهاا عزیز به نظرشما سکه های پارسیان وتبدیل به طلای زینتی کنم؟ مثلا النگو، کاردرستیه ؟پنج گرم پارسی بدم باید دوملیونم پول بدم تایه النگوی پنج گرمی بخرم راهنمایی کنید ممنون منتظرم 

سلام عزیزان

بالاخره بعد غر غر های طولانی یه گزارش بدم😁

البته چندتا گلگی پند نصیحت یا هرچی دارم امیدوارم به گوش بگیرید.

اول اینکه من یه مدته میرم کلاس خیاطی،البته نازک دوزی نه یکی از شاخه های دیگش که ۲۰۰ تومن برای ثبت نامش هزینه کردم.خودم بلدم همه چیزشو اما چون مدرک ندارم برای گرفتن مدرکش میرم امید وارم بتونم این وام ۱۵۰ تومنیشو بگیرم و چرخ راسته دوز و سردوز صنعتی بخرم برای خودم.وامش دوندگی داره و یه مقدار طول میکشه اما درصدش فوق العاده پایینه و اقساطش سبکه،اگر وفت ازاد دارین اگه از مدرک های اشپزی خیاطی قالی بافی یا هر هنر فنی حرفه ای دیگه دارین برای مشاغل خانگی این وامو میدن..

این یکی از قدم های من توی تابستون بود

دیگه کار دیگه ای نکردم و خیلی از برنامه هام عقب هستم

مامانم برای تولدم پارچه خریده بود که میخوام خودم مانتو بدوزم😊امید وارم خوب بشه...

گلگی هم برای اون خانمایی بود که میگن شوهرم سر این کار نمیره شوهرم نمیزاره سر اون کار برم،فلان کار هست اما حالم بد میشه،عزیزان این نشون میده احساس نیاز ندارین.ادمی ک احساس نیاز کنه میره از زیر سنگم نون درمیاره

ما سال ۹۹ پراید خریدیم۶۵تومن،سال۱۰۴۲ همسرم باهمین پراید دو برابر قیمت خریدپرایدمون تو اسنپ درامد داشت،که هم خرج خونه میکردیم هم یه موتور خریدیم باهاش،اونم توی۴ ماه،اونم با بنزین ازاد اونم تو شهرستان کوچیک👌👌👌الان هم ماشینمونو داریم هم موتور که هردوشون به ارزششون اضافه شده،

پس بهونه نیارید یا شوهراتون بهونه نیارن، خرج کنید بزارید شوهراتون کم بیارن بیفتن دنبال کار.شوهرت قرض بالا اورده تو رفتی از خانوادت گرفتی،شوهرت میشینه فیلم نگاه میکنه تو شب دیر وقت از سرکار میای،شوهرت کارایی مثل کارشناسی ام نمیره،دنبال مدیریته

فکر نکنید شوهر من درس نخونده یا من خودم تو خونه کار میکنم چیزی از خانمای شاغل بیرون از خونه کم دارم نه اصلا...فقط من بااین کار خوشحالو راحتم..کارمم، کاری مثل غذای خونگی و کیک و محصولات خونگی و ...هستش،خداروشکر نسبت به اون ساعت کاری و توانی که میزارم درامدم خیلی خوبه...شاید اگه ۸ ساعت قانون کار وقت بزارم براش از ماهی ۲۰،۳۰ تومنم درامدم بیشتر بشه...پس بهونه⛔

⛔ سلام عزیزانبالاخره بعد غر غر های طولانی یه گزارش بدم😁البته چندتا گلگی پند نصیحت یا هرچی دارم امید ...

جایی مثل تهران بااینهمه گنجایش و ظریفت بالا که اصلا نباید بیکار موند...

اقایی که درامدت کمه.اقایی که بیگاری ازت میکشن رها کن.ریسک کن.شهرتون بده مهاجرت کن شهر مجاور،شهر بزرگتر یا حتی شهر کوچیکتر.نترس...تا کی تن به ذلت  میدی...صاحب کارم ببینه طرف بااین شرایط سخت و بد کاریش کسی نیست کار کنه براش پس مجبوره راه بیاد با کارگر

نترسید شاید روزی شما دست ادم دیگست شاید روزیتون جای دیگست..خدا هیچکسو بدون روزی رها نمیکنه..

رابطه ی خدا و بنده هاش شبیه رابطه ی مادرو فرزند.. کدوم مادری راضیه به اینکه بچش سختی بکشه..مدام بهش راه و چاه میگه یهو میبینه عه این بچه حرف گوش نمیده پس میزاره تجربه کنه شکست بخوره تا خودش درس بگیره..

اگه خدا گزاشته تجربه کنید پس شمام درس بگیرید..

و اینکه بلند پروازی زیادو حرص زیاد برای مال دنیا فقط ضرره...پس راضی و امیدوار باشین تلاش کنید و از لحظه هاتون لذت ببرید❤

حیلی دوستتون دارم وقتی میبینم کسی طلا خریده  یا خوشحاله ذوق میکنم ولی وقتی از سختی هاتون میگید واقعا به کارای بعضیاتون حرص میخورم..شوهرا مثل خمیرن هرجور ورز بدین اونجور بار میان

2810