⛔ سلام عزیزان
بالاخره بعد غر غر های طولانی یه گزارش بدم😁
البته چندتا گلگی پند نصیحت یا هرچی دارم امیدوارم به گوش بگیرید.
اول اینکه من یه مدته میرم کلاس خیاطی،البته نازک دوزی نه یکی از شاخه های دیگش که ۲۰۰ تومن برای ثبت نامش هزینه کردم.خودم بلدم همه چیزشو اما چون مدرک ندارم برای گرفتن مدرکش میرم امید وارم بتونم این وام ۱۵۰ تومنیشو بگیرم و چرخ راسته دوز و سردوز صنعتی بخرم برای خودم.وامش دوندگی داره و یه مقدار طول میکشه اما درصدش فوق العاده پایینه و اقساطش سبکه،اگر وفت ازاد دارین اگه از مدرک های اشپزی خیاطی قالی بافی یا هر هنر فنی حرفه ای دیگه دارین برای مشاغل خانگی این وامو میدن..
این یکی از قدم های من توی تابستون بود
دیگه کار دیگه ای نکردم و خیلی از برنامه هام عقب هستم
مامانم برای تولدم پارچه خریده بود که میخوام خودم مانتو بدوزم😊امید وارم خوب بشه...
گلگی هم برای اون خانمایی بود که میگن شوهرم سر این کار نمیره شوهرم نمیزاره سر اون کار برم،فلان کار هست اما حالم بد میشه،عزیزان این نشون میده احساس نیاز ندارین.ادمی ک احساس نیاز کنه میره از زیر سنگم نون درمیاره
ما سال ۹۹ پراید خریدیم۶۵تومن،سال۱۰۴۲ همسرم باهمین پراید دو برابر قیمت خریدپرایدمون تو اسنپ درامد داشت،که هم خرج خونه میکردیم هم یه موتور خریدیم باهاش،اونم توی۴ ماه،اونم با بنزین ازاد اونم تو شهرستان کوچیک👌👌👌الان هم ماشینمونو داریم هم موتور که هردوشون به ارزششون اضافه شده،
پس بهونه نیارید یا شوهراتون بهونه نیارن، خرج کنید بزارید شوهراتون کم بیارن بیفتن دنبال کار.شوهرت قرض بالا اورده تو رفتی از خانوادت گرفتی،شوهرت میشینه فیلم نگاه میکنه تو شب دیر وقت از سرکار میای،شوهرت کارایی مثل کارشناسی ام نمیره،دنبال مدیریته
فکر نکنید شوهر من درس نخونده یا من خودم تو خونه کار میکنم چیزی از خانمای شاغل بیرون از خونه کم دارم نه اصلا...فقط من بااین کار خوشحالو راحتم..کارمم، کاری مثل غذای خونگی و کیک و محصولات خونگی و ...هستش،خداروشکر نسبت به اون ساعت کاری و توانی که میزارم درامدم خیلی خوبه...شاید اگه ۸ ساعت قانون کار وقت بزارم براش از ماهی ۲۰،۳۰ تومنم درامدم بیشتر بشه...پس بهونه⛔