2777
2789
عزیزم من ۷وخوروه دادم سکه دلگرمی خزیدم به نظرت اشتباه کردم؟ باید یه گرمی میگرفتم؟

سکه یک گرمی کلا سود آنچنانی نداره ولی بازم بهتر از پارسیان و طلا شکسته و دست دوم هست من به نسبت باقی مونده پول اون خانم بهشون این پیشنهاد را دادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان یه اپلیکیشن هست به نام به گردش از بازار یا مایکت دانلود کنیدبرنامه به گردش را نصب کنید قدم م ...

ممکنه عکس از صفحه دانلود در بازار بدی؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
دوستانمن کوییک پیش فروش ثبت نام کردمتحویل بهمن هست.تا اونموقع باید بقیه پولش حدود ۱۹۰ تومن دیکه رو ...

بنظرمن بزار ویپاد تا سکه جمع کنی وام پنجاه تومنی برات فعال میشه بعد اگه لازمش نداشتی میتونی نگه داری هروقت خاستی برش داری و باهاش طلا بخری 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
سکه یک گرمی کلا سود آنچنانی نداره ولی بازم بهتر از پارسیان و طلا شکسته و دست دوم هست من به نسبت باقی ...

من دوس روز پیش اقساط پارسیان یک گرمی خریدم

نمیدونمم فرقشون چیه سکه یک گرمی 

شمش

با پارسیان راهنمایی میکنی لطفا

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
شناسه قبض رو میخواد نه خود قبضو

دوست عزیز، میشه بگین برای مثال  اگر اول شهریور درخواست میدیدم، تاریخ قرارداد رو از کی بزنیم مورد قبوله؟

و اینکه مبلغ رهن توی قرارداد با مبلغ درخواستی باید یکی باشه؟ اگر رهن ۵۰ و اجاره ۴ باشه آیا با درخواست رو برای ۱۵۰ رد میکنن؟ یا به اندازه ۵۰ بهت وام میدن؟

یکی این عدد رو برام بخونه🤯🤯😱😱😱

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
من دوس روز پیش اقساط پارسیان یک گرمی خریدمنمیدونمم فرقشون چیه سکه یک گرمی شمشبا پارسیان راهنمایی میک ...

عزیزم سکه پارسیان اگرمی  را وقتی می خرید در واقع هزینه خرید یک گرم طلا بعلاوه ۵ تا ۱۰ درصد هزینه وکیوم را دادید

و موقع فروش یه مقدار پایین تر از قیمت تابلو یک گرم طلا ازتون میخرند

اما سکه ۱ گرمی قیمتش بالاتر از یک گرم طلا هستش چون انواع سکه تمام نیم و ربع و یک گرمی حباب دارند و موقع خرید و فروش بالاتر از هزینه اون گرم طلایی که سکه باهاش ضرب می کنند خرید و فروش می کنند

ممنون دوست عزیز که اعلام کردین ...دوستان از یه آدم‌کاربلد شنیدم که ۲۸ مرداد طلا ، دلار و .... نخرید، ...

۲۸ مرداد همون ۱۳ صفره!

به نظرتون تاثیر داره سامگل جان؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

خداقوت دوستان

شماها قبل از این تاپیک تا حالا نشده بود وام بگیرین؟؟؟؟ سوالاتتون رو از کجا میپرسیدین؟؟؟ از کی راهنمایی می گرفتین؟؟؟؟؟ 

کل تاپیک شده وام و نحوه پازپرداختش چندتا ضامن میخاد و ....

مامان سبحان جان هم همه رو با حوصله ج میدن.

یکم مراعات کنید خب.حداقل تو خصوصی بپرسین.

اصلا جو تاپیک عوض شده.

خسته شدیم والا.

خداقوت دوستانشماها قبل از این تاپیک تا حالا نشده بود وام بگیرین؟؟؟؟ سوالاتتون رو از کجا میپرسیدین؟؟؟ ...

تا ابد حقققق

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بنظرم اسم تاپیک عوض کنیم بزاریم پرسش و پاسخ راجب به وام های بانک های مختلف

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
2810