2777
2789
مامان سبحان عزیزم در اینکه انقد مهربونی ک میتونی یه سوال و چندین بار جواب بدی و خسته نشی شکی نیس من ...

شما لطف کردی عزیزم . 😍😍😍

حالا من توی ذهنم میسپارم شماره صفحه ای که شما گذاشتی ۴ سال از مادربزرگ نازنین من بزرگتر هست تا یادم بمونه . 🥰🥰🥰🥰😄😄😄😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهش میکنم عزیزم سکه امامی حرف نداره چون حبابش از همه بیشتره ولی عزیزم من فقط تجربه خرید دوبار ...

مرسی عزیزم بابت توضیح کامل و جامعتون انشالله از خدای مهربون هرچی میخوای بهترینش رو بهتون بده گلم😘😘😘 

دوستان

من کوییک پیش فروش ثبت نام کردم

تحویل بهمن هست.

تا اونموقع باید بقیه پولش  حدود ۱۹۰ تومن دیکه رو  باید جور کنم.

در حال حاضر ۱۰۰ تومن نقد دارم باهاش چی بخرم که سود کنم تا بهمن ماه؟؟؟ 

خرید طلا میتونه سود کمی بهم بده؟ 

سند نمیخواد.من مامانم وانمود از بانک س ا م ا ن گرفت البته موقع ثبت نام باید ببینی کدوم ب ا نک بازه ا ...

شرایط ضامن بانک س امان چیه

من از بانک ملل پرسیدم گفت مشتری شعبه خودمومیدم

من حساب ملل داشتم ولی شعبه اونا

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

سلام مامان سبحان جان❤️

اگر از مفید کارت به حساب کارگزاری و بالعکس واریزی و برداشت انجام بدیم آیا امتیاز برای دریافت وام پشتوانه حساب میشه؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگوییت❤️❤️

دوستانمن کوییک پیش فروش ثبت نام کردمتحویل بهمن هست.تا اونموقع باید بقیه پولش حدود ۱۹۰ تومن دیکه رو ...

ب نظر من ک چیزی نخر

بزار بانک برا امتیاز وام 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
دوستانمن کوییک پیش فروش ثبت نام کردمتحویل بهمن هست.تا اونموقع باید بقیه پولش حدود ۱۹۰ تومن دیکه رو ...

بله احتمال زیاد نیمه دوم سال طلا می کشه بالا این یه سنت هر ساله هست اولویت در طلا اول آب شده که باید انگش رو از یه سامانه ای چک کنی بلد نیستی دورش خط بکش

بعدش سکه تمام و بعد نیم و بعد ربع

طلا دست دوم و شکسته کارمزد داره اگه بخری ممکنه اصلا تا بهمن به اصل پول خودتم نرسی یا سودت کم باشه

به نظرم بده دو تا سکه تمام الان حدودی ۸۶ تومن میشه بقیشم سکه یک گرمی

اگر هم ۱۹۰ بقیه رو نداری کلا ۱۰۰ روبزار توی یه بانک حالا مهر یا رسالت یا صادرات یا ملی (اول خوب تحقیق کن)تا امتیاز جمع کنی و تا بهمن وام بگیر اتفاقا ۵ ماه بمونه قسط هاشم کمتره

بله احتمال زیاد نیمه دوم سال طلا می کشه بالا این یه سنت هر ساله هست اولویت در طلا اول آب شده که باید ...

عزیزم من ۷وخوروه دادم سکه دلگرمی خزیدم به نظرت اشتباه کردم؟ باید یه گرمی میگرفتم؟

2810