2777
2789
[QUOTE=348938793]طلاسی و میلی ام دوتا موضوعیه ک خیلی داخل تاپیک تکرار میشه بچه ها دوتاشون معتبره و ...

عزیزم وقتی خرید طلا تو این اپلیکیشن ها از مبلغ های کمه بدیعی ک به اینصورته ک مردم با پول های خورد و کم ک به چشم نمیاد طلا سرمایه گذاری کنن . من خودم به حدود  دو گرم میرسه دیگ فروش میزنم یا پارسیان میخرم یا میزارم بمونه وقتی چند میلیون دیگ داشتم اینم میزارم روش یه طلا کوچیک میگیرم . به این برنامه ها خیلی ام نمیشه اعتماد کرد بنظرم عقلانیه ک این پولو طلای بدون اجرت بخرین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سری قبل گفتم بهتون که همسرش هیچ دارایی نداشت ....بعدا متوجه شدند که فقط یه خونه ی پنجاه شصت متری دار ...

چقدر حرفهات موثر بود عزیزم 

من هم گاهی از پس انداز خسته میشم 

میگم کاش همینو لباس میخریدم برای فلان مهمونی 

اما به قول شما آدم از فردا خبرنداره 

بعد اونجا که تو پستت داشتی تعریف خوراکشون ومیکردی همش متعجب بودم که اینا چند کیلو هستن 

باور کن اون وعده های عصرونه که شما گفتی غذای یک هفته خونه ماست🤣

اتفاقا ماهم یه دوستی داریم ایشون هرررر موقع که بیرون می‌رفتیم  می‌گفت من گرسنمه حالا خونه صبحونه مفصل خورده بود جلوی چشممون. کلا هم چون ولخرجه و پولی تو کیفش زیاد نیست  میرفت یه فلافل دونون می‌خرید حالا ساعت ۱۱...ساعت دو سه باز می‌گفت بریم ناهار می‌رفت از پول چکش که موعدش فرداس خرج میکرد کباب بناب می‌گرفت بعد ما میل نداشتیم بما می‌گفت خسیس .یا می‌گفت مال خودمه دوست دارم بخورم نوش جونم و دست میکشید به شکمش😅

در عرض سه چهار سال از ۷۰کیلو شد ۱۲۰

سرتو درد نیارم ماه پیش بخاطر کبد چرب و چربی خون بالا و فشار یک هفته بستری شد از کارش افتاد کلی مشکل پیدا کرد

یا مثلاً کلی بدهی دارن می‌ره دو دست لباس میخره 

یا گوجه سبز اینا تازه اومده بود خودشم بیکار بود رفت ۶۰۰تومن گوجه سبز و زردآلو خرید برای لواشک

بگو حالا لواشک نخوری تو این بدهیات چی میشه آخه 

ولی من اگربجاش بودم تا حالا حداقل یه پراید خریده بودم 

الان حدود ۱۰۰تومنم بدهکاره که اصلا معلوم نیست چطوری میخاد پس بدع

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
[QUOTE=348946629][QUOTE=348938793]طلاسی و میلی ام دوتا موضوعیه ک خیلی داخل تاپیک تکرار میشه بچه ها ...

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادین عزیزم .درسته قبول دارم ممنونم از راهنماییتون😘😘و یه سوال دیگه

بنظر شما برای سرمایه گزاری سکه بهتره یا طلای بدون اجرت از لحاظ سود

عزیزم برا همین تو ایتا گروه زدیم که هم قابلیت حذف کردن پیام داره هم سرچ و سنجاق کردن😅به آیدی تو ایت ...

سلام عزیزم...

دست گلت دردنکنه که گروه زدی..

ولی این کارو یه سری یه کاربردیگه انجام داد که رویا جون ناراضی بود والان هم صددرصدمطمئنم راضی نیستن...

واینکه تو ایتا امکان شناسایی شدن هست ولی اینجا نیست...

بازهم هرجورخودتون صلاح میدونید دوست عزیز...

همه چی سرخود داره خب سرنخ زن قیچی میکنه، سرعائمی داره و پایه بلند کن همه چیش عالیه بیین کامپیوتری هس ...

انشالله بزودی میگیری 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
سلام عزیزم...دست گلت دردنکنه که گروه زدی..ولی این کارو یه سری یه کاربردیگه انجام داد که رویا جون نار ...

آهان من نمیدونستم البته قبلش هم پرسیدم و نظرسنجی کردم❤️

بهرحال من گروهمو گسترش میدم تو ایتا حالا اینجا دیگه اعلام نمیکنم نهایتش

خوب پیام بی خود نباشه یه ترفند بگم اگر لاستیک دور در یخچال تون باز میمونه و خاصیتشو از دست داده با سشوار باد داغ بگیرید کامل داخل و بیرونش رو عالی و درست میشه حتما یخچال رو خاموش کنید💚

آهان من نمیدونستم البته قبلش هم پرسیدم و نظرسنجی کردم❤️بهرحال من گروهمو گسترش میدم تو ایتا حالا اینج ...

موفق باشید..

ولی باز عزیزانی که تشریف بردن گروه ایتا برمیگردن همینجا..

این یه چیزثابت شدس...مثل دفعه قبل..

سل  ام خانمای ثروتمند   

امیدوارم ایام به کامتون باشه .  

گزارش برای خرید اینروزا 

نوشتن برنامه غذایی خیلی موثره ،هم از بابت اینکه چی بپزم راحت میشی ،هم به نظر میرسه با وسایلای موجود که برنامه نوشتی و غذا میپزی پربرکت میشه ..

از روی برنامه نوشتم که چیا لازم دارم ،رفتم خرید کردم 

گوجه 

سیب زمینی 

میوه 

ماست 

گوشت چرخی 

ماکارونی و دستمال و پنیر و...

همه رو جابجا گردم و با گوشت چرخی چندتا کوفته درست کردم و گذاشتم فریزر ،مواقعی که حوصله ندارم سریع بپزم ..  

یه سرکه خریدم ،بزرگشو برداشتم مقداری ارزونتر از کوچیکه میفتاد ..

بخام ترشی درست کنم تو خونه باشه .

ترشی کلم قرمز درست کردم که کنار غذا بیارم یا مهمون باشه خیلی خوب میشه ...

۵۰۰ تومن واریز کردم به کارت پس انداز ‌که سرفرصت میرم تبدیل کنم .  

سلام خانومای عزیزبا توجه به نارضایتی تعداد زیادی من تصمیم گرفتم که کامل درباره وام ها توضیح بدم ک هر ...

سلام دوست عزیز ، خیلی ممنون از توضیحات کاملتون ولی خوب باز این پست ها قاطی پست های دیگه میشه و باز ممکن هست دوستان بپرسن .

من تقریبا ۲ ماه پیش گفتم هر کس هر سوالی راجع به وام داشت داخل تاپیک دورهمی من رو تگ کنه یا داخل پی وی پیام بده تا اونجا که اطلاعات داشته باشم در خدمتم ولی باز دوستان سوال هاشون رو اینجا میپرسن .

حالا واقعا اگر سوال جدیدی باشه ایرادی نداره شاید جوابش به بقیه دوستان هم کمک کنه .

باز هم میگم من اصلا آدمی نیستم که از سوال پرسیدن دوستان ناراحت بشم و همین جا هم جواب بدم برام مساله ای نیست ولی به هر حال صفحات تاپیک اینطوری به صورت تکراری میره جلو .

لطف کنید هر کس راجع به وام سوال داشت داخل پی وی یا داخل تاپیک دورهمی از من سوال بپرسه من در خدمتم و اگر بلد باشم حتما جواب میدم .

ان شا الله جیب های همه تون پر پول و پر از رزق حلال باشه . 😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹

سلام دوست عزیز ، خیلی ممنون از توضیحات کاملتون ولی خوب باز این پست ها قاطی پست های دیگه میشه و باز م ...

خانم معلم مهربون ❤️🥺

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔

سلام دوستان عزیز 

اونایی که تو نرخ طلا وارد هستین بنظرتون طلا میره بالا یا میاد پایین ؟؟

بعد یه سوال هفت گرم طلا دارم میخام بفروشم چقدر پولش میشه

ممنون میشم اگه جواب بدین 

همه چی سرخود داره خب سرنخ زن قیچی میکنه، سرعائمی داره و پایه بلند کن همه چیش عالیه بیین کامپیوتری هس ...

میگم عزیزم دوره مانتو،وشومیز هم رفتین خودتون مدل میبردین و اموزش میداد

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
[QUOTE=348952474][QUOTE=348946629][QUOTE=348938793]طلاسی و میلی ام دوتا موضوعیه ک خیلی داخل تاپیک تک ...

سلام خواهش میکنم عزیزم
سکه امامی حرف نداره چون حبابش از همه بیشتره
ولی عزیزم من فقط تجربه خرید دوبار ربع سکه داشتم با سکه گرمی بانکی
سکه گرمی بانکی ک مفففففت نمیارزه ینی من پول نقد نگه میداشتم از این بهتر بود 😐خود طلافروشم بهم گف سکه پارسیان میگرفتی از این بهتر بود
ربع سکه ام ک تو درسته موقع خرید ب قیمت تابلو میگیری ولی وقتی بفروشی ۸۰۰ تومن یه تومنی ازش کم میکنن  من خودم حساب کردم ک اگ بجای دوتا ربع سکه طلای بدون اجرت تا ۵ درصد میگرفتم بازم حدود ۵۰۰ اینا به بنفعم میشد و خوبی دیگ طلا اینه امکان تقلبی بودن مث سکه کمتره
نیم سکه و بهار آزادی هم باز بهتر از ربع
اینجور ک معلومه تو معاملات سکه همیشه سکه های سنگینتر بهترین سودهیو از اون ارزونتراش دارن

کساییم ک وام کارگشایی بخوان بگیرن ، طلا بهتره تا سکه 

سلام دوست عزیز ، خیلی ممنون از توضیحات کاملتون ولی خوب باز این پست ها قاطی پست های دیگه میشه و باز م ...

مامان سبحان عزیزم در اینکه انقد مهربونی ک میتونی یه سوال و چندین بار جواب بدی و خسته نشی شکی نیس من خودم قبلا ازت نظر خواستم و از نظراتی ک به همه میگی استفاده کردم
ولی یهو این ب ذهنم رسید ک یه پست بزارم ک کسایی ک درمورد نحوه نقد کردن وام ویپاد و وام یک میلیون پشتوانه و اینا ک خیلیییییی مطرح میشه
حداقلش اینه ک کسی گف بهش میگیم برو صفحه فلان حالا دقیق نمیدونم ک این کار شدنیه یا ن
انشالله ک ب درد بخوره 😄

2810