2777
2789
عزیزم منم از طریق همین تاپیک با ویپادو بلو اشنا شدم اما سوالا دیگه واقعا مسخره و کودکانه شده...من بع ...

ی جورایی از صبوری مامان سبحان داره سواستفاده میشه

بنده خدا همش داره سوالای تکراری جواب میده 

سلام خانومای عزیز

با توجه به نارضایتی تعداد زیادی من تصمیم گرفتم که کامل درباره وام ها توضیح بدم ک هرکس سوالی داشت صفحه رو سرچ کنه و بخونه

ویپاد:

از مایکت و بازار دانلودش کنید و پس از احراز هویت و ثبت شدن اطلاعات میتونین وام های ویپاد رو بگیرید ویپاد سه مدل وام داره 

۱.وام پشتوانه 

برای وام پشتوانه باید به صورت پلکانی و یکی پس از دیگری از وام ۱ میلیونی تا ۳۵ میلیونی رو دریافت کنید 

وام یک میلیونی شرط ۵۰ ۵۰ داره اگ بخواید کل مبلغ رو خرج کنید باید یک میلیون خودتون تو کارت واریز کنید ولی وام های دیگ ۱۰۰ درصد از اعتبار وام کم میشه 

۲.وام برایند ک با توجه به پولی ک داخل ویپاد میزاریم هر صد هزار تومان ۱ سکه به ما میده ک وقتی سکه های ما به حد نیاز رسید میتونیم این وام بگیریم جدول سکه های مورد نیاز برای وام برایند داخل خود برنامه ویپاد موجوده . سقف وام برایند ۵۰ میلیونه

۳. وام پیش درامد ک طبق پولی ک در یک ماه گذشته داشتین بهتون تعلق میگیره و سقف سکه های روزانه اش ۱۲ سکه اس و سقف وام ۸ میلیون ک تا یک هفته باید پرداخت بشه و همزمان با وام برایند و پشتوانه مبشه دریافت کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🔴حالا مهمترین نکته وام های ویپاد اینه ک وام به صورت اعتباریه 🔴

چند روش ک میتونیم این وام نقد کنیم  

۱.اولیش خیلی راحته برید خرید کنید و راحت کارت بکشید

۲. میتونید داخل خود برنامه ویپاد افزایش موجودی بزنید تا وام به حساب اصلیتون واریز بشه 

۳.شارژ کردن حساب بورسی

۴.کیف پول دیج ی کالا ک سقف انتقال روزانه اش ۲۰ میلیون 

۵.برنامه آپ ک سقف انتقالش کمه برای وام های زیر ۵ تومن به درد میخوره 

۶. میتونید از دی جی کالا خرید کنید و لغو کنید تا پول به حسابتون برگرده 😅

۷. خرید انلاین مثل خرید داخل میلی و طلاسی و هر سایت دیگه ای

وام ب لو 

برنامه بل و بان ک از بازار و مایکت میتونید نصب کنید و پس از احراز هویت و اینا میتونید داخلش پول بزارید 

وام بل و به این صورته ک میانگین سه ماه متوالی پشت سرهم نباید کمتر از ۳ میلیون باشه و امتیاز گرنه اون ماه از دست میدید 

برای مثال اگ یه ماه ۱۰ میلیون یه ماه ۵ میلیون و یه ماه ۳ میلیون در ب لو داشته باشیم میانگین این سه ماه میشه وامی ک به ما تعلق میگیره . اگ ۱۰ میلیون و سه ماه بزاریم تو ب لو  میتونیم وام ده میلیونی ب لو رو بگیریم . حتی اگ صد میلیون بزارید تو بل و  هیچ تاثیری نداره چون همون ۱۰ تومن میدن اخرش

بل و  مهلت پرداخت اقساطش ۶ ماهه ولی اگ ویپاد اقساط ۱۲ ماهه ام داره و تفاوت دیگشون اینکه وام بل و نقدی و ویپاد اعتباری سود ویپاد ۲۳ درصد و سود بل و ۲۰ درصد با این تفاوت ک ۳۰۰ تومن از وام همون اول برمیدارن برای وام ۱۰ میلیونی

نمیدونم چراخانمهای اینجابه سوالهای که راجب وام پرسیده میشن اعتراض میکنن ومیگن این سوالهامربوط به تای ...

عزیزم بخاطر اینکه این سوالات چندین بار تو تاپیک پاسخ داده شده اگر کسی واقعا به دنبال وام هست میتونه از چند صفحه قبل شروع کنه به خوندن تو گوگل سرچ کنه بعدم خودش برنامه ها رو دانلود کنه که ببینه چجوریه یا از بانک سوال کنه اینجوری فقط داره صفحات تاپیک الکی جلو میره ماهایی که از اول این تاپیک و خوندیم الان فقط داریم سوال تکراری میبینیم که واقعا آدم دیگه رغبت نمیکنه بیاد تاپیک و بخونه

طلاسی و میلی ام دوتا موضوعیه ک خیلی داخل تاپیک تکرار میشه
بچه ها دوتاشون معتبره و نماد اعتماد داره
فرق هاشون اینه ک
کارمزد میلی کمتره و اگ بخوایم بالای ۲۰۰ سوت خرید بزنیم بهتره چون کارمزدش نیم درصد

طلاسی از صد تومن میتونید خرید کنید و میلی از یک سوت طلا ک معادل ۳۵ هزار
دوتاشون خوبن من خودم به شخصه از دوتاشون استفاده میکنم تو هرکدوم یه مقداری دارم
(به قولی همه تخم مرغ هارو تو یه سبد نچینیم ) 

تاپیک و دیدم یاد یه موضوعی افتادم این و جاریم خدابیامرز تعریف میکرد 

می‌گفت یه زری خانوم داشتیم همسرش کارگر ساده بود  بچه هم نداشت تو کوچمون بودن و تنها بود بعد می‌گفت ما دلمون می‌سوخت که این تنهاست هر روز یکی ناهار دعوتش میکرد بعد می‌گفت عموما لباس های قدیمی میپوشید یا اگرهم می‌خرید تاناکورا 

بعد می‌گفت چند وقت بعد از محلمون رفتن و گفتن زری خانوم خونه خرید دوطبقه و جای خوب وشهر 

بعد معلوم شد وضعیت مالیشون از اولم خوب بوده و این خانوم داشته جمع می‌کرده برای خونه 

این قضیه برای ۱۴سال پیشه وگرنه الان اگه هیچی نپوشی و نخوری هم نمیشه با حقوق کارگری خونه خرید

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
ببین من کاملا درک می کنم خیلی بد که همه پیشرفت و عدم پیشرفت یه زندگی رو به زن زندگی نسبت بدیم به نظر ...

وای من دیوانه شدم از دست شوهرم بخدا تازه یذره آدم شده 

اوایل که کار ثابت نداشت می‌رفت گچ کاری یا لوله کشی 

روز مزدی شاگرد 

یک هفته کار میکرد ده بیست روز بیکار 

بعد زنجیر منو داد موتور خرید 

سال بعد موتور وفروخت پولشو خورد 

بعد میگفتم قرعه کشی بنویس میگفت ندارم 

می‌گفتم برو گواهینامه بگیر می‌گفت من خوشم نمیاد از رانندگی 

اخرم بعد سه سال جنگ مداوم خودم رفتم ثبت نام کردم نیم ساعت بعد من رفت ثبت نام کرد 😏 

الآنم انقد خوشحاله که با اسنپ سر کار نمیره 

با مردی که ریسک پذیری نداره زندگی عذاااابه

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

,سلام دوستان 

منم برای اولین بار می خوام گزارش بدم

ما خداروشکر خودمون سه سال قبل خونه تو تهران با کمک پول پدر شوهرم خریدیم ولی کوچکه ۶۰ متره ولی جای خوبیه

امسالم یک خونه تهران خودمون خریدیم

واین باعث شد که  خیلی خالی بشیم چون من طلا فروختم هر چی داشتیم‌گذاشتیم و ءیش خرید کردیم تا چهار سال دیگه تحویل میدن

حالا میخواستم برای  پسرم جشن دندونی بگیرم مادرم اینا از شهرستان اومدن شوهرم بهم ۳ داد که خرج مهمونی بشه هم دندونی

روز اول ماهیچه داشتم پختم

روز دوم و سوم کباب جوجه زدم دو تامرف از بیرون خریدم و جوجه فسنحونی کردم

روز بعد هم نهار مرغ کوچک خریدم و شکم پر کردم شام ها هم یه شب آلوئه یه شب آش یه شب میزا پختم

برای دندونی کیک سفارش دادم ۶۰۰

مقوا خریدم و چند تا بادکنک تم تولد درست کردم آلوئیه و آش دندونی هن گزاشتم

لباس هن مال پسر بزرگم بود همونو برای کوچکه پوشیدم

بابام اینا هم ۵۰۰ کادو دادن که قراره برای پسرم طلا بخرم

دوستان عزیزم. من ویپاد رو از شما یاد گرفتم  

الانم میخوام صندوق بورسی داشته باشم. خواهشا توضیح بدید. یا اگه در صفحه ای توضیح داده شده بفرمایید تا مراجعه کنم به صفحه موردنظر  

اگر از ارز دیجیتال سر در میارین هم توضیحات اراییئه بدهید. اجرتان با خدای بزرگ

سلام دوستای گلم من خیلی وقته نیومدم و صفحات زیادی گذشته خیلی وقت نمیکنم قبلیارو بخونم چون بچه کوچیک دارم سخته 

این ماه حقوق شوهرم خیلی خوب بود چون چندتا مزایا داشتیم که بهمون دادن ولی خب خیلی نتونستم جمع کنم چون قسطمون زیاد بود سفر رفتیم و اونجا خرج کردیم البته ولخرجی نکردم باخودم وسایل پخت و پز بردم و فقط یبار بیرون خوردیم درحد ۵ میلیون تونستم  فقط پس انداز بزارم  کنار که بنطرخودم کمه

باکس بندی که معصومه جون گفته بود اینماه کردم درمانی خرج خونه لباس بچه ها پیش بینی نشده همشون تو کارتهای جدا که تا حد زیادی موفقیت آمیز بود 

امروز یه حرکت خوب زدم اومدم وام پشتوانه چهارتومنی و گرفتم و ازطریق افزایش موجودی زدم اومد حسابم شد ۹تومن پولم😃و همسر داره میره کربلا و پولش کمه مجبورم دوسه تومن بدم بهش و باز برمیگردم عقب😒اما تلاشمو میکنم باید تااخر سال یه انگشتر دلبخواهم یه پلاک و انگشتر ورساچه یه النگو بخرم و یه گوشواره برا دخترم فقط هفت ماه مونده و بایدبتونم به هدفم برسم به امید خدا

چندساله ازدواج کردیم مسافرت خاصی نرفتیم من اول گفتم پولمو جمع کنم سفر نریم بعد پشیمون شدم گفتم بریم و خیلی بهم خوش گذشت و راضی ام‌ 

قسطمون زمستون تموم میشه و سعی میکنم کمتر قسط بردارم بهم سخت میگذره اینطوری و توروحیه هم من و هم همسرم اثر بد میزاره من هرماه براخودم چالش طلا گذاشتم و باید کم کم یه گرم بخرم هنوزتااخرمرداد زیاد مونده حتما میخرم و میزارم براتون

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
طلاسی و میلی ام دوتا موضوعیه ک خیلی داخل تاپیک تکرار میشه بچه ها دوتاشون معتبره و نماد اعتماد داره ...

سلام عزیزم بنظرتون 15,میلیون خرید زدن توی این اپلیکیشن ها کار منطقی ای هست؟یا نظر شما هم مثل معصومه جان اینه که برای هدف های کوچیک وپول های زیر از این اپ ها استفاده کنیم

اگر سایت قابلیت اینو داشت که با سرچ کلمه یا جمله در تاپیک؛ جواب رو پیدا کرد خوب بودمثلا توی همین تاپ ...

عزیزم برا همین تو ایتا گروه زدیم که هم قابلیت حذف کردن پیام داره هم سرچ و سنجاق کردن😅

به آیدی تو ایتا پیام بدین تا لینک بدم بهتون

@Aaaattteee

عزیزم برا همین تو ایتا گروه زدیم که هم قابلیت حذف کردن پیام داره هم سرچ و سنجاق کردن😅به آیدی تو ایت ...

ممنون ولی من ایتا ندارم

به هر حال باید یه راهی واسه اینجا پیدا کنیم

حذف کردن اینجا و رفتن جای دیگه بهترین راه حل نیست 

2810