2777
2789
رویای عزیز باتوجه به اینکه این تاپیک در مسیر دیگری قرار گرفته و دوستان مشکلات و.ا.م و..... بررسی میک ...

بله موافقم 

این تاپیک شده همش صحبت های متفرقه و وام ویپاد و بلو 

واقعا دیگه مفید نیس

نظارت هم دیگه نمیکنن رویا جون در واقع بنده خدا خسته شده اینقدر تذکر داده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@rokin @بهاراحمدی۲ @goli8080 @nihan66 @masumehjoon کجایین عزیزان بیایین صفایی بدین به اینجا...د ...

قربونت برم سارای عزیزم

من که فعلا در ب در دنبال خونه ام و میخوام جا ب جا شم 

ولی نمیدونم چ حکمتیه که اصلا جور نمیشه،لحظه اخر یه اتفاقی میفته ک نمیشه،

از بچه های اینجا میخوام با دلای پاکشون دعا کنن یه خونه خوب پیدا کنیم❤️

چند صفحه اخر تاپیک خیلی بی نظم شده

کاش معصومه

مستانه 

تیتان

ارمغان

و بقیه دوستان 

از اون گزارشا و پستای پر از نکته شون میذاشتن تا دوباره تاپیک هدفمند بشه

سلام دوستان واقعا ممنونم از همه ی کسانی که فعالند و ما ازشون درس میگیریم یه سوال دارم هرکسی اگه نظری ...

هر چیزی که تو محله تون فروشش کمه به نظرم خوبه.والا من یه جایی رو دیدم زیر زمین خیلی کوچیک با پله های خیلی سخت که روسری و ساق دست و کلاه و جوراب فروشی هست خانومش پایین کار میکنه و همسرش بالا بساط کرده و خدا رو شکر فروششون هم خوبه 

میتونید حتی برای انباری شغلهای دیگه اجاره بدین 

من برادرم یه طبقه خونشو اجاره داده برای انبار و طرف  وسایل مبل که میسازه رو داخلش گذاشته

یا اگر امتیاز برقش جداست برای کارگاه خیاطی

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
نمیدونم چراخانمهای اینجابه سوالهای که راجب وام پرسیده میشن اعتراض میکنن ومیگن این سوالهامربوط به تای ...

عزیزم منم از طریق همین تاپیک با ویپادو بلو اشنا شدم اما سوالا دیگه واقعا مسخره و کودکانه شده...

من بعد اشنایی  و اطلاعات محدود خودم رفتم نصب کردم و اپلیکشین برنامه رو زیر رو رو کردم همه چیزشو کامل توضیح داده چندتا سکه برا چقدر پول در طی چه زمانی میده شرایطش چطوره و....

همین چهار صفحه ی اخیر ده تا سوال تکراری پرسیده شده..یکی فقط میپرسه و میاد ریپلای پیامشو میخونه یکی مثل من کل پیامارو میخونه و سرسام میگیره...

بنظرم بهتره مثل قبل این سوالات ارجاع داده بشن به تاپیک  مامان سبحان یا هر تاپیک دیگه ای....

من مدتها بود نخونده بودم پیامارو سایت دچار مشکل بود نمیتونسم وارد بشم.از دیشب دارم صفحاتو میخونم هیچ چیز مفیدی نبود...نه انگیزه دهی...نه گزارشی نه ترفندی...

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سند خونه نمیخواد، ولی قولنامه و کد رهگیری میخواد،قبض اب برق خونه میخواد،کپی شناسنامه و کارت ملی صابخ ...

عزیزم  مرورگر گردو رو نصب کن تبلیغات سایت  به کل حذف میشه

یعنی این وامو بگیریم میتونیم برا چیزای دیگه هم خرج کنیم ؟گیر نمیدن ؟چند تا ضامن میخواد ؟

بخش ضامن و اینا رو دقیق نمیدونم فک کنم یدونه ضامن میخواد یه برگ چک

ولی برای هرکاری بخوای میتونی خرج کنی

بخش ضامن و اینا رو دقیق نمیدونم فک کنم یدونه ضامن میخواد یه برگ چکولی برای هرکاری بخوای میتونی خرج ک ...

مدرک فنی حرفه ای نمیخواد ؟

عزیزم شما میدونی سودش چند درصده ؟

جهاد سازندگی منظور همون بسیج سازندگی هست 

2810