2777
2789

نمیدونم چراخانمهای اینجابه سوالهای که راجب وام پرسیده میشن اعتراض میکنن ومیگن این سوالهامربوط به تایپک نیست!!!

عزیزمن موضوع این تایپک این که بهمون یادبده چطوری بایدپیشرفت اقتصادی داشته باشیم چطوربه پیشرفت اقتصادخانوادمون کمک کنیم بنظرم جواب دادن به سوالات وام ازکسایی که تجربه گرفتن وام ودارن ونحوه گرفتن وامهای مختلف خیلییی بیشتربه اقتصادوپیشرفت خانواده کمک میکنه تااینکه راجب این حرف بزنیم که چطورامروزبجای دوتاسیب زمینی باایدونه سیب زمینی غذاپختم قصدتوهین وجسارت به کسی ندارم ولی من بشخصه خیلی ازاین سوال جوابهاراجب وامهامتوجه نکات زیادی شدم همین وام ویپادوخیلی ازوامهاروکه ازشون خبرنداشتیم وازاینجامتوجه شدیم ورفتیم دنبالش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانم های بزرگوار امیدوارم حالتون عالی باشه🌹🌹🌹

من طلاسی رو نصب کردم میشه راهنمایی کنید چجوری میتونم ازش استفاده کنم؟ مزایای این برنامه چی هست؟

هیچی ازش نمیدونم لطفاً کمکم کنید🙏

میگذرن روزای سخت..

بچه ها ممنون میشم بهم راهنمایی بدین

۳۵۰ میلیون پول دارم قصد دارم سرمایه گذاری کنم اما نمیدونم چی

از طرفی یه گوشی آیفون میخام بخرم که میشه ۷۰ میلیون اما دوستم میگه نه بزار سرمایه بیشتر داشته باشی 

ولی دقیقا نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم بهم پیشنهاد بدین که چی خوبه و بخرم تا پول از دستم نره 🩷

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 
فرقشون چیه مگه

همه چی سرخود داره خب سرنخ زن قیچی میکنه، سرعائمی داره و پایه بلند کن همه چیش عالیه بیین کامپیوتری هست تنظیم میکنی خودش همه کارا رو میکنه لحظه شماری میکنم زودتر بگیرمش🥺

گوگل سرچ کن چرخ خیاطی جک مدل a5e 

مدل زیاد داره ولی این بالاتره

⚡I have myself
نمیدونم چراخانمهای اینجابه سوالهای که راجب وام پرسیده میشن اعتراض میکنن ومیگن این سوالهامربوط به تای ...

دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی منم اینجا با وام کارگشایی و ویپاد آشنا شدم و خیلی کمک بهم کرد 

سلام ینی سند خونه نمیخواد؟ اونا چه جوری باور میکنن ؟ مگه نباید سند خونه رأیت بشه که به نام صابخونه س ...

سند خونه نمیخواد، ولی قولنامه و کد رهگیری میخواد،قبض اب برق خونه میخواد،کپی شناسنامه و کارت ملی صابخونه رو میخوان. توی سامانه حتما باید مشخصات خونه و غیره وارد بشه..

وای یعنی اسم ویپاد و بلو و بقیه وام ها میاد میخوام جیغ بزنممممممممم ...ماشالله سایتم که تا تو حلقمون تبلیغات گذاشته ب سختی ام که وارد سایت میشیم دوستان دیگه این همه مشقت تحمل میکنیم برای ورود به سایت لطفا دیگه با سوالات تکراریتون خسته نکنید،حالا بگیم بعضی از کاربرا تازه اومدن نمیدونن سوال تکراری میپرسن ولی میبینی بعضی ها چندوقته تاپیک هستن ده صفحه قبل هم راجب انواع اقسام وام صحبت شده ولی بازم صفحه 11 همون سوال تکراری رو میپرسن🤐🤐🤐

بچه ها سلام تو رو خدا منم راهنمایی کنید زندگیم بنده به این وام میخوایم جدا شیم ۱۰۰ تومن سپرده داریم و ۱۰۰ دیگه نیاز داریم که تا اواخر مهر لازم داریم نهایت تا اونموقع حالا بنظرتون چطوری با این ۱۰۰ تومن خودمون ۱۰۰ دیگه بگیریم که سپرده خودمونم بشه برداشت 

نمیدونم چراخانمهای اینجابه سوالهای که راجب وام پرسیده میشن اعتراض میکنن ومیگن این سوالهامربوط به تای ...

عزیزجان اعتراض سر اینکه دیگه انقدر سوال تکراری پرسیده نشه حداقل ده صفحه اخررررر راجب وام بلو ویپاد و وام مستاجری سوال شده،

بعدم خیلی از خونه ها اصلا سند نداره.فقط باید قولنامه بین مالک و مستاجر بزنین رو پرونده.که اونم اگه ش ...

عزیزم نمیدونی اقساطش رو چقد میزارن؟

شنیدم قسطاش خیلی سنگینه درسته؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

عزیزجان اعتراض سر اینکه دیگه انقدر سوال تکراری پرسیده نشه حداقل ده صفحه اخررررر راجب وام بلو ویپاد و وام مستاجری سوال شده،

یا یکی در میون راجب طلاسی و میلی،،،من خودم طلاسی و میلی بکارم نمیاد و اصلا پست های مربوط بهش رو نمیخونم،ولی دیگه وقتی میام سایت یکی در میون پست ها راجب همینه ی زحمت خوندن رو بکشن دوستان بعد اگه جواب سوالشون رو پیدا نکردن  سوالشون رو بپرسن

2810