2777
2789
سلام دوستای گلم من خواننده خاموش اینجا بودم حدود دوسال هست کلی از نکات اینجا استفاده میکنم من هرروز ...

پاتولوژی یعنی بررسی نمونه های مشکوک سرطانی

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ینی سند خونه نمیخواد؟ اونا چه جوری باور میکنن ؟ مگه نباید سند خونه رأیت بشه که به نام صابخونه س ...

نه بابا سند واسه چیه.اون وام مسکنه که باید سند باشه بعدش میره گرو بانک.این ودیعه مسکن برای مستاجراس.همون جا توی کافی نت به صورت سیستمی قرارداد یا همون قولنامه بین مالک و مستاجر نوشته میشه(یه فرمه که باید پر کنید)بعد پیامک میاد باید کدش رو بخونید.الان خونه مامان من اصلا سند نداره قولنامه اس.خونه ماهم وکالتی به اسم شوهرم.باید اسم دوتا سرپرست خانوار به عنوان مالک و مستاجر بدین.مثلا ما اسم مامانمو برای مستاجر دادیم اسم شوهرمو برای صاحب خونه

سلام ینی سند خونه نمیخواد؟ اونا چه جوری باور میکنن ؟ مگه نباید سند خونه رأیت بشه که به نام صابخونه س ...

بعدم خیلی از خونه ها اصلا سند نداره.فقط باید قولنامه بین مالک و مستاجر بزنین رو پرونده.که اونم اگه شعبه ب ل و      ب ا نک  سا م ا ن رو انتخاب کنی اصلا قولنامه نمیخواد فقط یه فرم سیستمی پر میکنی و مشخصات و شماره مالک و مستاجر رو وارد میکنی

نه بابا سند واسه چیه.اون وام مسکنه که باید سند باشه بعدش میره گرو بانک.این ودیعه مسکن برای مستاجراس. ...

عزیزم ضامن چی میخواد؟

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
دوستان یه نکته جهت یادآوری خدمتتون عرض می کنم وام ودیعه مسکن برای مستاجرهایی هست که واقعا واقعا و وا ...

درسته عزیزم ولی شاید بعضی ها خونه داشته باشن ولی واقعا اوضاشون داغونه.من مامانم یه خونه ۵۰ متری داره.ولی یخچال و تلوزیون سوخته.خواهرم در شرف ازدواجه.خودش میخواد عمل کنه.هزار تا مشکل داره یه قرون هم نداره که سپرده بزاره بانک روش وام بگیره.بخدا که داییم مستاجر ولی خیلی وضعش از مامانم بهتره.

اره.باید نامه کسر از حقوق بیاره.البته فکر کنم ضامن بازاری که چک صیادی داره قبول کنن

سلام عزیزم ضامن رسمی دولتی یا کسر از حقوق شرکت خصوصی هم مورد قبول هست

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
جک از فول کامپیوتر خیلییی راحتن😍🥺فعلا نتونستم بگیرم😓

فرقشون چیه مگه 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
نه نمیشه.خب به اسم یکی دیگه بگیر

عزیزم ما خونمون به اسم منه

میشه این وامو بگیریم ؟ یعنی من به عنوان صاحب خونه شوهرم به عنوان مستاجر ؟ 

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
2810