2777
2789
سلام دوستانمامان سبحان یه سوال داشتممن‌شاغل نیستم میخواستم ببینم وام رسالت رو میتونم بگیرم؟؟میشه هرچ ...

نه اگر شاغل نیستید وام بهتون تعلق نمیگیره مگر اینکه بزارید امتیاز که جمع شد برای وام انتقال بدید به حساب همسرتون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم.اره واقعا بی ماشینی خیلی سخته مخصوصا اینکه وقتی ماشین داری هیچ کاری برات پیش نمیاد ولی وقتی می ...

سلام عزیزم مگه میشه اسم مادرمون به عنوان صاحب خونه باشه ؟؟ 

ما مستاجریم ولی اینجا صاحب خونه ها نمیان برای وام ودیعه هم سند ندارن هم اینکه باید بری کد رهگیری بگیری اونا زورشون میاد 

ما مستاجرا باید زجر بکشیم این وسط

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اگر شاغل نیستید وام بهتون تعلق نمیگیره مگر اینکه بزارید امتیاز که جمع شد برای وام انتقال بدید به ...

عزیزم فرقی نمیکنه چه شغلی داشته باشیم ؟ 

من شغل خونگی دارم بنظرتون میشه؟

مامانتوصاحب خونه معرفی کنی بهتره چون نام خانوادگی با بابات یکیه شاید تایید نشه.خودتم مستاجر.قبض آب و ...

سلام ینی سند خونه نمیخواد؟ اونا چه جوری باور میکنن ؟ مگه نباید سند خونه رأیت بشه که به نام صابخونه ست 

عزیزم میتونی وام ویپاد بگیری هم طلاهاتو نگه داری هم چرخ بخری انشاالله کار می‌کنی قسط هاشو میدی❤️اگر ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم🌹❤

همون دلم نمیاد بفروشم چند روزه دست نگه داشتم، متاسفانه کسی رو ندارم بتونم ازش قرض بگیرم.

قسطی هم میده ولی استرس دارم اقساطش برام سنگین باشه چون قسط زیاد دارم همسرم که اصلا هزاری کمک نمیکنه خودمم فقط... 

وام ویپاد فعلا ۳ تومنی برام فعال شد تا اینجا مثلا از یه تومن که گرفتم نقدش کردم خرج نکردم بعد ده روز یکجا تسویه کردم که زودتر به ۳۰ تومنی برسم نمیدونم کارم درسته یا نه. 

⚡I have myself

رویای عزیز باتوجه به اینکه این تاپیک در مسیر دیگری قرار گرفته و دوستان مشکلات و.ا.م و..... بررسی میکنن و سایر عزیزانی که راجع به درامد ومخارج و.... فعال نیستن

لطفا محبت کنید ناپیک جدیدی درباره هزینه ومخارج.....بزنید 

@royayezendegi    

مرسی گلم

ممنونم از راهنماییت عزیزم🌹❤ همون دلم نمیاد بفروشم چند روزه دست نگه داشتم، متاسفانه کسی رو ندارم بتو ...

خوب عزیزم اینجوری شما کارمزد میدی در طول زمان که کم هم نیس میتونی❤️ 

ببین خدا همیشه به فکر همه ما هست من خودم آنقدر دنبال چرخ بودم اما پول نداشتم کامل نقد بخرم آنقدر دنبال گشتم بالاخره یه جا پیدا کردم ۵۰تومن دادم دوتا ۵ دیگه هم دادم یه چرخ جک صنعتی در حد نو عالی خریدم خداروشکر کار کردم با همون قسطاشو دادم منم میخواستم النگومو بفروشم اما شوهرم گفت صبر کن اگر نتونستی قسطشو بدی اونوقت بفروش❤️

شماهم طلاتو نگه دار.

ببین صندوق های قرض الحسنه معمولا تا ۱۰ ملیون با یک چک ضمانت راحت وام میدن با اقساط یه ساله

برای ویپاد هم همون وام که میگیری تا تسویه اش بزار تو حسابش بمونه سکه جم میشه انشالله میتونی بگیری یا دستمزد خودت بزار بمونه یا حقوق شوهرت بالاخره جمع میشه میتونی بخری اگر میتونی تحمل کنی اگر هم نه نصف طلاتو بفروش بزار تو ویپاد وام برآیند آزاد بشه😘

دیگه چیز دیگه به ذهنم نمی‌رسه 😅

راستی بیا گروهمون تو ایتا بهم پیام بده لینک بدم

@Aaaattteee

سلام خانما

بین بهبوهه بحث وام گفتم چند نکته اقتصادی که خودم تجربه کردم رو بگم البته مخصوص کسانی که مثل ما حقوقشون کمه

مدتی پیش اینجا چالش روزهای بدون خرج گذاشته بودیم که منم خواستم انجام بدم ولی واسه من خوب نبودچون

مثلا روزی بود که میتونستم برم نهایت 20 تومن بادمجون بگیرم و درست کنم یا مقداری سبزی بگیرم و کوکو بزارم چون میخواستم بدون خرج باشم چند روز رو خورشتی درست می کردم که در نهایت به ضرر من میشد در صورتیکه من هرگز تو سوپری خرید هله هوله انجام نمیدم و فقط چیزهایی رو که لازم دارم رو میخرم و اصلا خرید هیجانی ندارم

دوم خرید عمده بود که بچه ها میگفتن خوبه و انجام میدادن

برنامه من اینطوری بود که بعد از گرفتن حقوق اول اندازه ماهمون خرید میکردم مقداری واسه پس انداز کنار میذاشتم و بقیه تو کارت واسه خرید میوه و سبزیجات و... و اگه آخر ماه چیزی اضافه میومد میرفت رو پس انداز

ولی تصمیم گرفتم هر ماه یه چیز رو کلی بخرم

کم کم همه چی تو خونه بود دو سه کیسه برنج دو سه تا روغن کارتن تاید و ماکارونی از این جهت خوب بود ولی عملا دیگه پس اندازی نبود چون  همه صرف خرید میشد

که این کار هم واسه من خوب نبود

البته یادآوری کنم چون حقوقمون کم بود اینجوری میشد

ولی برنامه غذایی واسه من عالی بود الان یه برنامه دوهفته ای واسه نهار و شام دارم

نهار روز درمیون نونی و برنجی ست

شام هم سبک مثل املت کوکو سبزی عدسی و...

که تو دوهفته هیچ غذای تکراری نداریم

چند تا غذا رو مثل پیتزا _لازانیا_فسنجون_سیرابی و.... رو نوشتم که هر وقت بچه ها هوس کردن درست کنم ولی تو برنامه غذایی نیست

اینا هم تجربه من که گفتم شاید کسی استفاده کنه😊

سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون عالی باشه .کسی از طلاسی خرید کرده؟چه جوریاس؟از چه مبلغی میشه خرید کر ...

سلام عزیزم طلاسی رو نمیدونم اما میلی با ۴۰هزار تومن هم میتونی خرید کنی و اینکه بفروشی تا پول واریز کنن ۲ساعت تا ۶ ۷ ساعت زمان میبره البته برای من همون ۲ ساعت بوده milli-piqsm دوسداشتی کد دعوت من رو بزن 

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
سلام عزیزم مگه میشه اسم مادرمون به عنوان صاحب خونه باشه ؟؟ ما مستاجریم ولی اینجا صاحب خونه ها نمیان ...

اگه پدرتون زندس به اسم اون بگیرین یا به اسم برادری خواهری کسی.من پدرم فوت شده.به خاطر همین مامانم سرپرست به اسم اون گرفتیم.سند لازم نداره فقط قبض آب و برق میخواد.ما هم پارسال گرفتیم هم امسال

2810