2777
2789
وای خدا خیرت بده من در بدرد دنبال وامم همسون سپرده ازم میخان خدا هرچی میخای بهت بده الهی میرم ببینم ...

مامانتوصاحب خونه معرفی کنی بهتره چون نام خانوادگی با بابات یکیه شاید تایید نشه.خودتم مستاجر.قبض آب و برق هم ببر.کافی نت خودش قولنامه الکی ضمیمه میکنه برای ما که اینجور بود.خواهش میکنم عزیزم. فقط یدونه ضامن کارمند رسمی هم میخواد

وای خدا خیرت بدههههمن خودم ‌کارمندم میتونم ضامن مامانم بشم مثل همسرتون حالا کیو باید بعنوان صابخونه ...

فرقی نداره بابات یا برادر یا خاله هرکی باشه.ما پارسال که۷۰ تومن بود برای خودمون گرفتیم مامانم صاحب خونه  شوهرم مستاجر .دیگه قبض آب و برق خونه مامانمو دادیم.امسال شوهرم صاحب خونه و مامانم مستاجر که قبض های خونه خودمون رو دادیم. اگه کافی نت وارد باشه که خودش خیلی خوب راهنماییت میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی که خونه به نامش باشه ، نمیتونه وامو بگیره ، درسته ؟ برا ما ، خونه به اسم شوهرمه و خودمون یه جا د ...

نه فکر نکنم بشه.ماخونمونو وکالتی خریدیم یعنی سندی به اسم شوهرم نیست.خونه مامانم هم قولنامه ایه. خب میتونی یه کار دیگه بکنی اسم یکی دیگرو مثلا خواهر یا برادر یا هر کس دیگه که سند به اسمش نیست برای مستاجر بده اسم شوهرتم برای صاحب خونه

وام ویپاد گرفتم ی تومن درحالیکه کارتش هنوز دستم نرسیده بعد انصراف زدم الان اون یه تومن خودم که زدم ب ...

عزیزم اون‌پول تو حساب خودتونه، هیچ جا نرفته 

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
اخه میدونید مشکل کجاست این صد تومن که الان داریم خودش وامه یعنی قسطش رو داریم میدیم دیگه توان قسط دا ...

عزیزم ...ما هم‌مثل شما وام گرفته بودیم برای تحویل خودرو 

بردم گذاشتم بانک ،فکر کنم ۲۲و نیم درصد بود 

یه مقدار سودش میومد ک باز از هیچی بهتر بود 

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
سلام عزیزم ، صندوق های بورسی هم سودشون بیشتر هست و هم روزشمار هستن و هر وقت بخوان میتونید پولتون رو ...

عزیزم میشه یک توضیحی درباره ی صندوق های بورسی بدید؟چون من هیچ به این چیزها وارد نیستم یعنی اینم باید از طریق بانک اقدام بشه؟

عزیزم میشه یک توضیحی درباره ی صندوق های بورسی بدید؟چون من هیچ به این چیزها وارد نیستم یعنی اینم باید ...

نه عزیزم ، شما باید در سامانه سجام و بعدش یک کارگزاری بورسی ثبت نام کنید و کد بورسی بگیرید .

بعد میتونید این صندوق ها رو مثل سهام خرید و فروش کنید فقط فرقش با سهام این هست که فقط سود میده و ضرر نداره . 

سلام عزیزم ، صندوق های بورسی هم سودشون بیشتر هست و هم روزشمار هستن و هر وقت بخوان میتونید پولتون رو ...

عزیزم میشه یک توضیحی در مورد صندوق های بورسی بدید؟چون من به این چیزا وارد نیستم یعنی باید به بانک مراجعه کنیم  یا کلا چیزه دیگه ای هستن؟

برای من اس ام اس اومده بود که زیپاد دو برابر میانگین سه ماه وام میده، منم زود همه پولا رو منتقل کردم ...

سلام عزیزم از ویپاد چجوری ۵۰وام گرفتی توضیح میدی؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سلام عزیزم از ویپاد چجوری ۵۰وام گرفتی توضیح میدی؟

پول میذارید، ب ازای هر ۱۰۰ تومن یه سکه میده 

۴۵۰۰ تا ک شد ۱۰میلیون 

۴۵۰۰۰شد ۵۰‌میلیون با بازپرداخت شش ماهه 

۹۰۰۰۰تا بازپرداخت ۱۲ ماهه

پول میذارید، ب ازای هر ۱۰۰ تومن یه سکه میده ۴۵۰۰ تا ک شد ۱۰میلیون ۴۵۰۰۰شد ۵۰‌میلیون با بازپرداخت شش ...

مامان سبحان راضی بودین ازم😃😉

@مامان-سبحان۷

2810