2777
2789

معصومه جون خواهش میکنم تاپیک منو جواب بده خیلی واجبه 

اینم به سوالم اضافه کنم که یارانمونم  هست که یک و۲۰۰ 

دوست دارم انقد پس انداز کنیم که حداقل تاعید خونمونو به گچ خاک برسونیم واقعا خسته شدم ازاین اوضاع بی‌نظمی زندگیم لطفا به دادم برس ممنونت میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم یک سیکل پایا نمیدونم دقیقا زمانش رو ولی کمتر از ۱۲ساعت هستش 😅برگشت پول هم همینطور یادم نیس ا ...

سلام دوست عزیز شما میلی رو امتحان کردیم؟؟؟مبلغ بالا نزنم اوکی نشه.

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
از هیچکدوم نگرفتمولی اگ شرایط دی جی سخته اسنپم چک کن

من از اسنپ یکبار ضربه خوردم . به خودم و اعضای اداره ۹ عدد ایرپاد قسطی خریدم دونه ای ۸۰۰ هزار. وقتی دستمون اومد و قیمتشو سرچ کردیم دیدیم که فروشنده سرمون کلاه گذاشته و ایرپاد ۱۵۰ هزارتومنی رو بهمون قالب کرده. توی فاکتور یک اسم دیگه داشت. به پشتیبانی اسنپ زنگ زدیم اصلا گردن گیرشون خراب بود. گفت به ما ربطی نداره. 

اینجوری شد ک متاسفانه برای ایرپاد ۱۵۰ تومنی حدود ۷۰۰ هزار بیشتر پول دادیم. 

بعضیا چجوری پول درمیارن اون دنیا باید جواب بدن

وام دیجی_پی چند روزه میاد ؟؟ من ۲۰ تومنی شو فعال میخوام بکنم. حتما باید اواش اشتراک طلایی یا نقره ای ...

عزیزم من گرفتم قبل عید 

بعد عید میگن خیلی اذیت میکنن اشتراگ پول دادن ولی 

هنوز وام ندادن بهشون سه ماهه تو گوگل بزن 

همه ناراضی هستن از عید به اینور

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
سلام دوستان من وام ۵۰ میلیونی ویپاد یکساله گرفتم.و الان ۲۰۰ میلیون پول پدرم تا یک ماه دیگه تو حسابم ...

سلام عزیزم ، اون قرعه کشی ها که اصلا به درد نمیخوره ، و سکه ها فکر نمیکنم از بین بره و میمونه به احتمال زیاد .

الان تیبا رو فروختیم ویه شاهین ثبت نام کردیم.تیبا رو دادیم ۳۳۷ میلیون که ۲۳۰ ریختیم حساب سایپا .۱۱۰ ...

من بودم طلاها رو الان نمیفروختم چون اصلا مشخص نیست تحویل ماشین دقیق کی باشه ، به احتمال زیاد دیرتر میشه .

۱۰۰ میلیون رو میگذاشتم داخل یک حسابی که بتونم وام بگیرم تا موقع تحویل ماشین شاید نیاز نباشه طلاها رو اصلا بفروشید و بمونه برای اون موقع که میخوان خونه رو تعویض کنید .

پراید رو هم نگه دارید ، پراید مدل پایین که کار آدم رو راه بیندازه کم پیدا میشه . 

من از اسنپ یکبار ضربه خوردم . به خودم و اعضای اداره ۹ عدد ایرپاد قسطی خریدم دونه ای ۸۰۰ هزار. وقتی د ...

من امروز سکه پارسیان خریدم

پارسال ی پلاک کوچیک برادوستم  

لوازم بهداشتی هم براخودم

از خریدحضوری فروشگاه موادغذاییم ک موادغذایی مشکلی نداشته حدود 30الی 40هزارگرونتره ولی خب اقساطیه دیگ

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
بله سودش هست، به موضوع وام هم فکرکردیم ولی هم دیگه جای قسط نداریم هم ضامن،الان هرچی بخوایم وام بگیری ...

عزیزم واقعا اینکار عقلانی نیس که شما ۱۰۰ ملیون از شخصی بگیرید بعدش در طول مدتی که دستتونه سود بهش بدین 

حالا بیای نصفشو خرج کنی به هر دلیلی

نصفشو طلا بخری که موقع پس دادن پول شاید سود کردی.

اگر درست متوجه شدم این پول برای شما هیچ سودی ندارد عزیزم شما داری ماهی دوملیون هم از جیبت میزاری حداقل میتونی وام ۳۰ ملیونی ویپاد بگیری که اونم قسطش همین قدره

۱۰۰ملیون بزاری توش ۱۸روز بمونه ۳۰تومن آزاد میشه برات خیلی بهتره از دادن سود هستش.

حتی ممکن ضرر هم بکنی رو طلا.

اگر خودت ویپاد نداری یا وام گرفتی میتونی برا اطرافیان نصب کنی❤️

اصن متوجه نمیشم با چه دلیل و منطقی اینکارو میخوای بکنی😐

از طرفی هم خب اگر برم سرکار بیشتر حقوقمو میتونم پس انداز کنم و خرجی خونه اصلا پای من نیست حقوقم مال ...

خوب امتحانش ضرری ندارد بالاخره آدمای زیادی هستن اینکارو میکنن❤️

سلام ممنونم گلم . شک و دودلی م بیشتر به این خاطر هست که طلای مخفیم حاصل کار کردن و زحمت خودم بوده نه ...

خوب ببین اگر شوهرت پول میده بگیر ازش اگر نمیده به نام خواهری مادری چیزی پول بزاری وسط بعدا بتونی پس بگیری

2810