2777
2789
سلام ظهر گرم همگی بخیر❤️خانما کسی وام مستاجری گرفته؟خونه اگ قولنامه باشه میشه اجاره نوشت و رفت وام گ ...

سلام عزیزم. ما خونمون پدرشوهرم قولنامه کرده بعد داده به ما. ماهم دقیقا همین وام گرفتیم فقط رفتیم یه املاکی یه مبایعه نامه صوری درست کردیم مه انگار مستاجر ایشون هستیم. دوسال یپش گرفتیم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کاری نداره اپلیکیشن د ی ج ی کالا رو نصب کنید به راحتی با ایجاد حساب کاربری میتونید از کیف پول ...

عزیزم اگه وام 1 تومنی رو تسویه کنیم بلافاصله 2 تومنی فعال میشه؟ وام 2 تومنیمدت زمان باز پرداختش چقدر هست؟  میشه قسطی پرداخت کرد؟ 

الان تیبا رو فروختیم ویه شاهین ثبت نام کردیم.تیبا رو دادیم ۳۳۷ میلیون که ۲۳۰ ریختیم حساب سایپا .۱۱۰ ...

ماهم پارسال شرایط مشابه شماداشتیم وبایدبراتعویض خونه ماشینمون میفروختیم شوهرم راضی نشدوام مسکن زوجین بگیره ویه ماشین حتی مدل پایین زیرپامون بمونه وتک نفره گرفت وماموندیم بدون ماشین وگفتیم اشکال نداره چندماه دیگه براسال جدیدحقوق افزایش میخورن ویه وام دیگه برمیداریم وماشین میگریم ولی امسال هرچی بانک رفتیم اصلن بدون سپرده وام نمیدادن مام بدون نقدینگی بودیم وخیلی ازیت شدیم بدون ماشین انشالله خداکمک کنه ماهم بتونیم یکی بخریم من که دیگه توبه کردم ماشین بفروشم وخودموبدون ماشین کنم ازبس که سختیش کشیدم

دخترا جون مادرتون جواب بدین وام پشتوانه ی ملیونی زدم بعد انصراف دادم الان اون یک ملیون خودم که اولش زدم به حساب دیجیتال برنگشته کی میاد؟پشتیبانی شمارش چنده بپرسم؟

اشتراک طلایی و نقره ای اسنپ.پی چی هست که اولش میگیره بابت وام ؟ چند روزه وامو میده و واقعا میده؟؟؟

والا نمیدونم برو تو برنامه اسنپ اگ داری توضیحاتشون هست من نگرفتم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
عزیزم کاری نداره اپلیکیشن د ی ج ی کالا رو نصب کنید به راحتی با ایجاد حساب کاربری میتونید از کیف پول ...

عزیزم میخوام جواب اون پستتو بدم ارسال نمیشه

ممنونم مهربونم

ان شالله تمام سکه شو بخری پربرکت پربارباشه برات

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2810