2777
2789
سلام دوستان من وام ۵۰ میلیونی ویپاد یکساله گرفتم.و الان ۲۰۰ میلیون پول پدرم تا یک ماه دیگه تو حسابم ...

@مامان_سبحان7‍ ببخشید ممکنه شما من راهنمایی کنین.

عضو تایپیک مانکن 
من همیشه از هایپر با تخفیف می خرم چون ما فقط سینه می خوریم و برای مهمان هم ران قسمت های دیگه مرغ رو ...

هایپر چون بدون پوسته گرونتره تا اینکه بخوای از مرغ فروشی با پوست بخری

درسته پوستش زیاده ولی بازم کلی فرقشه. و بنظرم جدا بخری بصرفه تره تا اینکه مرغ کامل بخری

چون کلی استخوان و گردن داره که بدرد نمیخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هایپر چون بدون پوسته گرونتره تا اینکه بخوای از مرغ فروشی با پوست بخریدرسته پوستش زیاده ولی بازم کلی ...

آره من هم بخاطر گردن و بال که نمی خوریم و استخون هاش مرغ کامل نمی خرم 

سلام معصومه جون خواستم یه خلاصه از ۵ سال گذشته بگم و اگه وقت کردین لطف کنید ایراد کارمون رو بگین و و ...

الان تیبا رو فروختیم ویه شاهین ثبت نام کردیم.تیبا رو دادیم ۳۳۷ میلیون که ۲۳۰ ریختیم حساب سایپا .۱۱۰ تومن هم دادیم یه پراید مدل ۸۰ گرفتیم که چون بچه کوچیک داریم این چند ماه بدون ماشین نباشیم .الان ۱۰۰تومن برامون وام جور شده منم ۳۵ گرم طلا دارم.من میگم برای بقیه پول شاهین که آبان باید واریز کنیم پراید رو بفروشیم و ۱۰۰ تومن وام رو بزاریم روش بریزیم حساب.ولی شوهرم میگه طلاها رو بفروشیم با۱۰۰ تومن وام بریزیم حساب سایپا.اینم بگم ما قصدمون عوض کردن خونمونه. میخوایم به یه واحد آسانسور دار عوض کنیم.به خاط همین شاهین رو که بهمون بدن باید بفروشیم بزاریم روی خونه.شوهرم میگه برای اینکه بی ماشین نباشیم پراید رو بزاریم.ولی من میگم شاید طلا بیشتر بالا رفت طلا رو بزاریم.(چه طلا بفروشیم چه پراید آبان ماه باید اینکارو بکنیم).حالا به نظر شما چیکارکنیم

سلام ظهر گرم همگی بخیر❤️

خانما کسی وام مستاجری گرفته؟
خونه اگ قولنامه باشه میشه اجاره نوشت و رفت وام گرفت؟
اگر بنام پدر باشه فرزند میتونه اجاره کنه؟
بعدا مالیات و اینا چجوریه برای مالک؟؟

@مامان_سبحان7   عزیزم سلطان وام شما اطلاعی داری؟

هر کی میدونه خواهشا بگه ثواب داره ❤️

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄

سلام ظهر گرم همگی بخیر❤️

خانما کسی وام مستاجری گرفته؟
خونه اگ قولنامه باشه میشه اجاره نوشت و رفت وام گرفت؟
اگر بنام پدر باشه فرزند میتونه اجاره کنه؟
بعدا مالیات و اینا چجوریه برای مالک؟؟

@مامان_سبحان7   عزیزم سلطان وام شما اطلاعی داری؟

هر کی میدونه خواهشا بگه ثواب داره ❤️

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
سلام ظهر گرم همگی بخیر❤️خانما کسی وام مستاجری گرفته؟خونه اگ قولنامه باشه میشه اجاره نوشت و رفت وام گ ...

سلام بله پسر می دونه خونه پدر رو اجاره کنه البته این که میگه برای سه سال پیش بود ک ما وام گرفتیم الان رو دیگه نمی دونم 

عزیزم خوب همون د ی ج ی پی رو میتونید در ۳ روز وامتون رو نقد کنید .سقف روزانه اش ۲۰ میلیون هست .حساب ...

عزیزدلم یه سوال داشتم خدمتتون من درخواست وام امتیازی بانک مهر ایران دادم و همه مراحل انجام شد و الان از دیروز زده در خواست در حال ثبت و بررسی هست، باید صبر کنم از طریق سامانه ثبت شه یا مراجعه کنم بانک شنبه؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
نه عزیزم نمی دونم من با خودم گفتم اصلا شاید نشه سی یا چهل تومن برای همین ده تومنیش رو گرفتم

عه واس شمام تا سقف ۱۰ فعال شده پ

فک کردم بیشتر اعتبار داده بتون

همین

باید چ پلنی زد اعتبارش برسه تا ۳۰ یا ۴۰،فک کنم باید ی مبلغی داخلش بذاریم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نه عزیزم نمی دونم من با خودم گفتم اصلا شاید نشه سی یا چهل تومن برای همین ده تومنیش رو گرفتم

همین

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

همین

سلام دوستای گلم من خواننده خاموش اینجا بودم حدود دوسال هست کلی از نکات اینجا استفاده میکنم من هرروز به اینجا سر میزنم و تک به تک نظراتتون رو میخونم و با توجه به زندگی خودم ازشون استفاده میکنم 

توی این دوسال حدود ۴۰گرم تونستم طلا جمع کنم البته به صورت مخفی که اینم خودش یه دلایلی داره که اینجا جای صحبتش نیست .بخش زیادی از این پول وام بوده و هر ماه از خرجی که شوهرم داده تونستم مدیریت کنم و مقداریش هم پس انداز کنم 

شوهرم تا وقتی بهم پول و خرجی میده که باهم خوب باشیم وقتی کوچک ترین بحثی بینمون پیش میاد کل کارت های منو خالی میکنه و چند روزی منو بی پول میزاره که به قول خودش حساب کار دستم بیاد  

من خانه دار هستم و تقریبا به طور میانگین ماهی دو سه تومن میتونم جمع کنم یعنی در صورتی که به همین وضعیت بمونم نهایت بعد از دوماه بتونم یک و نیم گرم جمع کنم 

حالا یه موقعیت کاری برام پیش اومده توی یک آزمایشگاه پاتولوژی با ماهی نه میلیون و هشت ساعت کار در روز از ساعت هفت تا سه حدودا ماهی یک میلیون کرایه میشه و بعد از سه ماه بیمه می‌کنه 

منتهی من هیچ تجربه ای ندارم و اصلا نمی‌دونم بخش پاتولوژی با چه نمونه هایی سرو کار دارن

اون خانم می‌گفت که یه مقداری باید دل داشته باشی برای این کار یه مقدار کار کثیفی هست 

حالا از یه طرف با خودم میگم همون خانه داری کنم و راضی باشم به خرجی ماهی سه تومن و خودمو خسته نکنم ممکنه اونجا حالم بد بشه 

از طرفی هم خب اگر برم سرکار بیشتر حقوقمو میتونم پس انداز کنم و خرجی خونه اصلا پای من نیست حقوقم مال خودم میشه 

و مهم تر اینکه مستقل میشم و زودتر میتونم به هدفم برسم 

منتهی از این میترسم نتونم تحمل کنم و دلشو نداشته باشم و کم بیارم 

لطفاً هر کسی هر نکته ای راهنمایی تجربه ای چیزی از خودش یا اطرافیانتون دارید بهم بگید بد جوری توی دوراهی گیر کردم  

کسی هست بدونه دقیقا با چه نمونه هایی سرو کار دارن توی پاتولوژی و ممکنه آدم عادت کنه ؟؟

یعنی با نمونه ادرار و مدفوع هم سرکار دارن  

هر کاری پیدا میکنم یه مشکلی داره 

کاش منم پارتی داشتم بی دردسر سرکار میرفتم 🥲🥲🥲

2810