2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان سبحان من ۵۰ تومن وام ویپاد برام فعال بشه بخوام بگیرم چند روزه میریزن ب کارت ؟؟ بعد برای انتقال ...

عزیزم نوبیتکس رو نصب کن و احراز هویت انجام بده بعد مبلغ وام رو بزن به کیف پول نوبیتکس و همون لحظه برداشت رو بزن بیاد به کارتت

سلام دوستان یه مشورت میخواستم ، من وام ویپاد ۳۰ میلیونی ۱۲ ماهه گرفتم و آخرین قسطش اول اردیبهشت ۱۴۰۴ ...

عزیزم از طلاسی خرید بزن پولت بمونه تو حساب هر وقت باز پول اومد دستت برداشت کن و طلا بخر

خانمای عزیز خرید طلا یا چیز دیگه ای سیزده صفر باید انجام بشه یا چهارشنبه آخر ماه؟؟؟

سلام برای من که 13صفر بوده 

چهارشنبه آخر صفر هم نمازشو خوندم 

درضمن گروه زدیم تو ایتا به آیدی تو ایتا پیام بده لینک بدم بهت

@Aaaattteee

سلام دوستان عزیز .حالا همیشه من سوال های بانکی رو جواب میدم الان خودم سوال دارم . 🥰🥰🥰🥰کسی جدیدا ...

سلام مامان سبحان جان من پارسال وام ده میلیونی بلو رو گرفتم و ماه پیش دوباره ده میلیونی برام فعال شد و باز گرفتمش

سلام مامان سبحان جان من پارسال وام ده میلیونی بلو رو گرفتم و ماه پیش دوباره ده میلیونی برام فعال شد ...

سلام عزیزم ، برای من که فعلا هنوز استعلام بانکی تایید نشده .

امیدوارم درست بشه من هم بتونم بگیرم . 

سلام عزیزم خوشحالم که به استان ما تشریف میارید انشا الله خوش بگذره بیای اینجا تعریف کنیاز کجایید ؟؟ش ...

ممنونم عزیزم... از خوزستان خونگرم و بسیار گرم هستم ...دمای اینجا بالای ۴۸ و۴۹ درجه هست ....اکثرا زیر کولر تو خونه هستیم ....ان شاالله میایم و استان زیباتون رو میبینیم ...خدایا دوستانم را در هر کجای ایران زیبا هستند در پناه خودت حفظ کن ...‌

2810