2777
2789
سلام دوستان عزیز .حالا همیشه من سوال های بانکی رو جواب میدم الان خودم سوال دارم . 🥰🥰🥰🥰کسی جدیدا ...

عزیزم برای من فعال شده دوستان گفتن بعضیا نیم ساعته ریختح بعضی کمی طول میکشه ولی برات میریزن

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۶ ماهه هست عزیزم .اول ۳۰۰ برای کارمزد برمیداره .ماهی ۱ میلیون و ۷۵۰ هم قسطش هست ‌.

اره منم نیاز به پول داشتم شدید دیدم پیام اومد

انشاالله اخر شهریور میریم خونه خودمون نیاز ه اسپیلت داریم 

قراره چند روز دیگه بگیرم بدیم پیش قسط کولر 

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
قربونت برم چقد ناراحت شدم چقد فشار بهت اومده عزیزم مجبوری تو بدهی هاشو صاف کنی؟ بذار خودش تحت فشار ب ...

عزیزدلم ممنونم فدات شم 

اخه وقتی انقدر یه سری ها فشار میارن حتی شماره منو پیدا کردن بهم زنگ میزنن واقعا نمیتونم تا الان همش میگفتم اشکال نداره میدم هر چی دارم تا اونجا که در توانم بود انجام دادم اما دیگه انقدر سرکار خسته میشم میام میبینم خیلی شیک نشسته حرصم میگیره هر چی هم میگم برو دنبال وام برو املاک سر خیابون بشین زده مشاور میخواد انگار نه انگار

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
سلام عزیزم خوشحالم که به استان ما تشریف میارید انشا الله خوش بگذره بیای اینجا تعریف کنیاز کجایید ؟؟ش ...

بی زحمت ایشون رو تو دورهمی تگ کنید و نکاتتون رو بگید لطفااا عزیزم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😊

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
شما تنها نیستین شوهر من یه کارایی میکنه بچه دوساله قیافه ش اینجوری میشه از دیدنش یه مثال بزنم ...

⛔️⛔️⛔️⛔️🙏🏻🙏🏻🥴

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام وقتتون بخیر

دوستان من ۲ سالیه ازدواج کردم و تو دوران عقد خودمون خونه ساختیم ولی با خانواده خودم تو یه ساختمانیم من خیلی اذیت میشدم چون خانواده من بیشتر اهل مقایسه بودن به طوری ک من اخرا دیگ اعصابم زود ب زود خورد میشد و بداخلاق میشدم خیلی دست خودمم نبود همسرم و خانوادشون شرایط مالی خوبی ندارن اصلا و من همیشه از خانواده خودم تیکه شنیدم و اذیت شدم بخاطر همین با همسرم حرف زدیم و اومدیم مستاجری دور از خانواده ک‌دخالت هم نباشه  ولی حالا تو مستاجری هم نمیتونیم پس انداز کنیم یعنی همسرم هر چقد کار میکنه میره کرایه خونه و خرجی خودمون چندماه دیگ هم قرداد خونه تموم میشه و باید بتونیم ۴۰.۵۰ ملیون پس انداز کنیم ک بزاریم روی پیش خونه خیلی شرایط بدی دارم الان همسرم میگن ک اگه بریم خونه خودمون بهتره اینجوری هم میتونیم پول کنار بزاریم ولی من به اون یه سالی ک خونه خودمون بودیم و ب گریه هام و اعصاب خوردی ها ک فک میکنم اصلا دلم نمیخواد بریم به نظرتون چیکار کنم اونجا بخاطر دخالت ها هم همیشه دعوا میکردیم با همسرم 😔😔الان دوتا گزینه داریم یا همین مستاجری بمونیم و هیچ پولی پس انداز نکنیم یا بریم خونه خودمون پول میمونه ولی ارامش نیست😑😑

خانما این برای دوستمه واقعا خیلی ب راهنمایی نیاز داره از من راهنمایی میخواست گفتم اینجاهم بزارم راهنمایش کنین ممنون❤

سلام وقتتون بخیردوستان من ۲ سالیه ازدواج کردم و تو دوران عقد خودمون خونه ساختیم ولی با خانواده خودم ...

عزیزم مگه همون خونه خودتون رو اجاره ندادید ؟ 

وقتی خونه دارید میتونید خونتون رو اجاره بدید و برین یه جا بشینید که اجاره اش به همون مقدار باشه 

اینجوری هم اعصابتون راحته هم پول اجاره رو میگیرید اجاره می‌دید 

سلام خانوما🛑🛑🛑🛑🛑🛑ممنون میشم نظر بدین،ما یک مغازه داریم حدود 300 متر البته بالکن و حیاط مجزا هم ...

عزیزم من ۲۰صفحه عقبم الان پیام دیدم شاید دوستان جواب دادن ب نظر من ،با توجه به اون محیط احساس کردم کافی شاپ ،فست فود،یا بستنی و فالودخ خوب جواب بده

خواهرا یه مشاوره بهم میدین؟

۴۰تومن وام گیرم اومده باهاش چند تا کار میتونم بکنم یا بذارم تو بانک تا چند ماه دیگه اضافش کنم ماشینمونو که پرایده عوض کنیم یا موتور بخریم باهاش یا هم طلا بخرم باهاش

اها اینم بگم شوهرم یه کاری گیرش اومده که زمستون که سرش خلوت تره میتونه انجام بده واسه اونکار نیازه یا موتور داشته باشه یا ماشین مثل پارس و۴۰۵ و اینا

نظرتون چیه؟؟

سلام وقتتون بخیردوستان من ۲ سالیه ازدواج کردم و تو دوران عقد خودمون خونه ساختیم ولی با خانواده خودم ...

خب اون موقع تجربه شاید نداشتی 

من بودم برمیکشتم خونه خودم اما رفتار م رو عوض میکردم 

باهاشون یه جوری رفتار میکردم که دیگه اذیت نکنند 

حالا یا قهر میکردم باهاشون یا مثلن از در محبت وارد میشدم 

عزیزم مگه همون خونه خودتون رو اجاره ندادید ؟ وقتی خونه دارید میتونید خونتون رو اجاره بدید و برین یه ...

عزیزم خونشون شهرستان تو یه روستاست ۵ دقیقه تا شهر راهه اجاره نمیره بره هم پول خوبی نمیدن انگار مثلا ماهی ۵۰۰،۶۰۰ هزار تومن ولی خودشون ماهی ۶ میلیون اجاره میدن

2810