2777
2789
نگران نباشهمسر منم از این کارا می کنه ولی یه جور دیگه از عید دیگه سرکار نمیره که من از این کار خوشم ...

شما تنها نیستین شوهر من یه کارایی میکنه بچه دوساله قیافه ش اینجوری میشه از دیدنش       یه مثال بزنم کار نمیکنه ماشین زیر پاشو فروخت به یکی با کلی ضرر چون بدهی داشت  طرف بدهیشو کسر کرد بعد خرد خرد پول میریزه واسه این  بعد اینم میره بیرون بستنی و نوشابه و نوشمک و خوراکی میخره باهاش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر از پول برق تمیزی خونم خوشحالم میکنهتمیزی سنگ توالت و روشوییسینک خالییخچال بدون لک پریز و دستگی ...

مرحبا عزیزم🤗👌👌

بازم اومدی و با هنرهات  دلمون رو آب کردی که😄

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
سلام عزیزای دل امیدوارم حال دل همتون خوب باشهمعصومه جون شما خوب هستید خیلی خیلی ممنونم بابت این همه ...

قربونت برم چقد ناراحت شدم چقد فشار بهت اومده عزیزم مجبوری تو بدهی هاشو صاف کنی؟ بذار خودش تحت فشار باشه خودش قسطشو بده بذار مردم ازش پولشو بخوان چرا باید انقد بی فکری کنه حساب نشده عمل کنه عزیزم منم کارمندم شوهرمنم دست کمی از شوهر تو نداره تما قسم خوردم دیگه بهش کمک نکنم چقد زحمت بکشم و این بده بر باد. منم ۴۲ گرم طلا خریده بودم با کمک تاپیک همش رو ازم فروخت. بسه دیگه مگه من بانکم

میشه منو راهنمایی کنید قبلا هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد من تو دوراهی بدی قرار گرفتم، یه پولی دستمون ...

عزیزم من خودمم دوس دارم بینی امو عمل کنم 

اما واقعا شرایطش ندارم از دردش میترسم دو تا بچه کوچیک دارم و میترسم بد بشه و عوارض و....‌‌

پس رفتم لیزر و پلاژن یا پاکستزیغ یا درست کردن دندونام خیلی حسم ب خودم بهتر شده  

و پول دستم بیاد بین تعمیرات خونه و طلا خریدم تقسیمش میکنم 

ببین حال دلت چجوری خوب میشه 

چی واقعا برات واجبتره همون کارو بکن انشالله بهترین تصمیم رو بگیری 

همین الانم مبلغ ۵۲, هفته و دو تومن از وام ک باقی مونده بود رو تو صندوق طلا ذخیره کردم ک بعد برم ی چیزی از مغازه بردارم چون تا اخر این ماه ب اونا ک تولدشونه سکه هدیه میده🤩😁 

محدود۳۳۵۰ واریز کردم 

بعد چن تا پارسیان دارم ک میخام با وام بلو و وامی ک با همسایه هامون راه انداختم بدم گوشوار ی سرویس جدید ب امید خدا 

سلام خانم های گُل و عزیز چندین صفحه ی قبل این تاپیک بیشتر به طرح مشکلات خانوادگی گذشته. ما باید ...

مرسی ازت بانو جان ممنونم که که در نبود بنده حواستون به همه چیز هست 🙏🏻🙏🏻

دوستان لطفااا رعایت کنید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عزیزم من خودمم دوس دارم بینی امو عمل کنم اما واقعا شرایطش ندارم از دردش میترسم دو تا بچه کوچیک دارم ...

واقعا دوراهی سختی گیر کردم،،کلا مدلم جوریه هر تصمیمی بگیرم بعدش میگم مثلا فلان کار میکردم بهتر بود،ولی الان اصلا مغزم قفله دیگه نمیدونم چیکارکنم.عمل بینی ام واقعا نیاز چون بینیم شکستگی داره و منم بچه کوچیک دارم از عمل و اینام حقیقت میترسم ولی میگم چیزیه که باید انجام بدم اگه امسال انجام ندم سال دیگه هزینه عمل هم مثل طلا صعودی بالا میره،ولی الان نمیدونم مردد هستم

واقعا دوراهی سختی گیر کردم،،کلا مدلم جوریه هر تصمیمی بگیرم بعدش میگم مثلا فلان کار میکردم بهتر بود،و ...

من فک کردم زیباییه دختر 

اگر واجبه پس سریعتر دنبال دکتر باش و انجام بده هزینه واجب رو تگر انجام ندی بعد باید بیشتر و بیشتر هزینه کنی 

حتما باقیمونده اشم طلا بخر 

اگر کار واجبیه و برا دل خودت نیس پس فک کردن نداره 

البته برا دل خود ادمم خوبه ها اما بعضی وقتها ادم باید منطقی تر عمل کنه

سلام دوستان

خواهش می کنم ازتون اینقدر توی این تاپیک درد دل نکنید

تشریف ببرید تاپیک دورهمی که استاتر زحمت کشیدند زدند

در مورد ۱۳ صفر و خرید و این مسائل  هم تا دلتون بخواد تاپیک هست بعصی ها خاجت گرفتن بعصی ها هم نه که بازم جاش توی ابن تاپیک نیست

تو رو خدا رعایت کنید خیلی ها بچه کوچک دارندسر کار میرن نمی تونن این همه صفحه رو بخونن

درد دلی از شوهر یا خانوادش یا هر چی هم هست برید تاپیک دورهمی 

ممنون از همکاری همه

سلام دوستان عزیز .حالا همیشه من سوال های بانکی رو جواب میدم الان خودم سوال دارم . 🥰🥰🥰🥰کسی جدیدا ...

آره عزیزم من امروز گرفتم ، کلا یک روز طول کشید

یک سال قبل وام ده تومنی بلو رو گرفته بودم ، منتظر وام چهل تومنی بودم 

دیروز صبح پیامک اومد وام برای شما فعال شده ، دیدم نوشته فعلا ده تومنی فعاله و اگه خوش حساب باشید مبالغ بیشتر ،  درخواست دادم رفت مرحله استعلام بانک ، امروز صبح تاییدش اومد ، تا یک ساعت بعدشم وام رو (با کسر ۳۰۰ تومن) واریز کردن

عزیزم من خیلی صبورم قصد نامید کزدن ندارم ولی خدایی اگر در شرایط شما بودم تحمل نمیکردم چرا باید تاوا ...

اخه چکار کنم تحمل نکنم نمیدونم چجوری مدیریت کنم شرایط زندگیمو اصلاح کنم فقط وقتی همه چی خراب میشه میاد به من میگه اونم میترسه از یکی بشنوم

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
2810