2777
2789
سلام نمیخواستم زیاد ریپلای کنم ولی واقعیت آره من از دیشب یکنفر گفت اول ماه صفره اومد تو ذهنم که تو ن ...

خدا رو شکر که شما رسیدید به خواستتون👌🤲

ولی برای من که هنوز  هیچکدوم از خواسته هام اتفاق نیفتاده 😐🤔🙄🥲

امروزگوشی همسرم نگاه میکردم خودش خواب بودکه جینگ جینگ صدای پیامک اومد21تومن پاداش به حسابش واریزشدخودمون هم درحد10تومن داریم بنظرتون الان چیکارکنم برم باهاشون طلای کارکرده بخرم با7درصدسودیاشگسته 100بالای تابلوبخرم؟

یابزارم ویپادازروشون وام بگیرم 

هدف هم خریدماشینه انشالله که پولش جمع وجوربشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروزگوشی همسرم نگاه میکردم خودش خواب بودکه جینگ جینگ صدای پیامک اومد21تومن پاداش به حسابش واریزشدخو ...

فقط زودبرام برنامه بریزین تابیداربشه من برنامه ریزی گرده باشم

یااااا خداورشکستی پیش میاد ولی بخش نزول گرفتنش واقعا غیرقابل درک بودچقدرم بیخیالهمن جای شما باشم اضا ...

اخه میدونی همش فکر میکنم به اینکه الان پشت نداره دلم نمیاد میگم برای زندگی خودمه باز تلاش کنم

دنبال این هستم یه کاری بشه کرد درامد کسب کنیم همش درگیره ذهنم

ولی یه وقتایی که دوباره گند میزنه دیگه تحملم تموم میشه

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
سلام عزیزم به سلامتی مبارکه خونه تون یعنی خونه داشتین دوباره برای مسکن ملی ثبت‌نام کردید؟آخه میگن اگ ...

بله .. به نام نبود

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
سلام اول کاری فروشنده بزارید کاسبی خوبی نخواهید داشت گلخونه خوبه پالاسکو فروشی پارچه فروشی برای تبلی ...

ممنون

ارایشگاه و خیاطی و باشگاه و گلخونه و تعمیرات اینا همه تخصص میخاد ما سررشته ای نداریم اگه برای اینکارا اجاره میرفت خوب بود ولی متاسفانه سمت ما فصل اجاره گذشت

میخاستیم یکاری باشه بدون تخصص مثل فروش...ولی فروش هرچیزی نمیشه و درسته با فروشنده هم خوب پیش نمیره احتمالا...

یه چیز برگ ریزان بگم بهتون😅حتما در مورد ۱۳صفر شنیدین؟اینکه میگن اگر اون روز به نیت سال آینده یه چیز ...

منم سال قبل در مورد ۱۳صفر نی نی سایت خیلی شنیدم 

با خودم گفتم انجام بدم یا میشه یا نه چیزی از دست نمیدم 

۱پاپوش به نیت نی نی خریدم و ۱جاسویبچی به نیت خونه و تعویض ماشین خودم 

خداروشکر خدا نظر لطفش بهمون کرد ۳ماهه نی نی داده 

پس انداز کردم که ماشینمو عوض کنم یا همه بفروشم یه تیکه زمین بخریم فعلا دو دل شدم نمیدونم چکار کنم که احتمال زیاد ماشینم عوض کنم 

من به ۱۳ صفر اعتقاد پیدا کردم امسال اگه خدا قبول کنه برای چتد تا مورد نیت و خرید بکنم 

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷

میشه منو راهنمایی کنید قبلا هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد من تو دوراهی بدی قرار گرفتم، یه پولی دستمون هست(صد تومن) که ماهیانه قسطش حدود ۱۸۰۰هست تا برج نه یا ده باید سودو پرداخت کنیم بعد کل صد تومن رو به طرف برگردونیم،که برای بازپرداخت این پول باید ماشینمون رو بفروشیم و یکم مدل پایین تر بخریم،بگم که دیگه هیج جای قسطی نداریم همین ۱۸۰۰هم با سختی قرار بدیم، قرار این بود که این پولو طلا بخریم برای بلند مدت و برای پیشرفت زندگیمون و خرید خونه.مستاجریم الان.

خلاصه که الان من گیر کردم بین دوراهی که دماغم هم عمل نیاز داره 

ایا ۵۰طلا بخرم پنجاه دماغم رو عمل کنم یا کل پول رو طلا بخرم ؟

خیلی دوراهیهههه بدیه نمیتونم تصمیم بگیرم،دوست داشتم تا بچم کوچیکه طلا بخرم و دوسال دیگه بفروشم و قسطام تموم شد بتونیم دوباره وام برداریم و بریم یه شهر با امکانات بهتر.که بچم مدرسه و پیش دبستانی رو شهر خوب بره،

یه چهل تومن هم دست یکی از بستگان نزدیکم قرض دادیم که دودفعه گفتم پولو بده احتیاج دارم ولی گفته ندارم وام گرفتم میدم خیلی ام بد حسابههه و از اونجایی که خیلی کمکمون کرده البته ماهم کمک کردیم بهش ولی دیگه روم نمیشه بازم بگم پولو بده.

واقعا پولو احتیاج داریم

چیکار کنم میشه راهنماییم کنید واقعا از خوابو خوراک افتادم طلاهم ک رفته بالا 

سلام عزیزای دل امیدوارم حال دل همتون خوب باشهمعصومه جون شما خوب هستید خیلی خیلی ممنونم بابت این همه ...

عزیزم من خیلی صبورم  قصد نامید کزدن ندارم ولی خدایی اگر در شرایط شما بودم تحمل نمیکردم چرا باید تاوان بیفکری ایشون رو شما بدی چرا موقع تصمیم گیری های بزرگ مشورت نکرده چرا عبرت نگرفته 

دوستان من دو ماهه دارم سرچ ميكنم كه داروي ضد افسردگي چي بخرم بخورم و خيلي از عوارضش ميترسم چطوري بايد قطع كرد و چاقي مياره حالا شايد بهم نساخت  اصلا پام به داروخانه نميره تا بخرم 

خلاصه انقد تحقيق كردم به اين نتيجه رسيدم 

يك )داروهاي گياهي شامل گل گاو زبان اسطخودوس  زعفران و اگه به عطاري بريد بگيد داروي گياهي اعصاب خودشون چندتا گياه رو قاطي ميكنن ميدن بهتون

دوم )داروهاي ويتامينه مثل امپول نوروبيون يا قرصهاي گروه بي مخصوصا B12و B1 و dو كم خوني و تيروييد رو چك كنيد تحت نظر پزشك 

سوم )مطالعه كتابهاي روانشناسي

و مطالعه موضوعي كه رو اعصابتونه و اذيتتون ميكنه مخصوصا مامانهايي كه بچه كوچيك دارن درمورد هر سنشون مطلب بخونيد تا بيشتر بچه هارو درك كنيد

چهارم) مثبت نگري و خوندن مطالب انگيزشي

پنجم) خودمو تحت فشار مالي نزارم زياد وام نگيرم 🤭

اميدوارم براتون مفيد بوده باشه

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
۲۸ مرداد ۱۳ صفره از حالا برنامه ریزی کنید ک چ اهداف و حاجاتی مدنظرتون هست 👌 انشاالله پرروزی باشید🌹

ممنون دوست عزیز که اعلام کردین ...

دوستان از یه آدم‌کاربلد شنیدم که ۲۸ مرداد طلا ، دلار و .... نخرید، گویا اون تاریخ به شدت بازار نوسانیه ، بازم ۱۰۰ درصدی که نیست ولی چون خیلی تاکید کرده بودن، واجب دونستم تذکر بدم .....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
خیلی پیامم طولانی شده شرمندم انقدر حال و روزم بده با اینهمه که از سن کم کار کردم و 16 سال زحمت کشیدم ...

فدات شم واقعا ناراحت شدم برات با این اوصافی که کردی شوهرت مقصر هست نه شریکش چون انگار سواد مالی نداره اصلا. من خودم گرفتار یکی از اینام که تخصصشون به باد دادن پول و سرمایه ست  باید خیلی حواست باشه وکنترل و مدیریت اموال دست خودت باشه  اینا اولین خطا آخرین خطاشون نیست 

سلام دوستان عزیز .

حالا همیشه من سوال های بانکی رو جواب میدم الان خودم سوال دارم . 🥰🥰🥰🥰

کسی جدیدا اینجا وام ب لو گرفته ؟

من یک بار ۱۰ میلیونی رو پارسال گرفتم تمام شده اقساطش .

حالا دوباره امروز پیامک اومد میتونم ۱۰ میلیون وام بگیرم .

درخواست دادم ولی نوشته در حال بررسی استعلام بانکی .

کسی جدیدا گرفته بهم بگه چه قدر این مرحله

طول کشیده براش  ؟

چون سری قبل یادمه همون لحظه این مرحله انجام شد و طول نکشید اصلا . 

سلام دوستان عزیز و پرتلاش خداقوت🌻من چند روزی هست با این تایپک فوق العاده اشنا شدم دارم با ذوق میخو ...

اگه درآمدت خوبه آره چرخ بهتر بخر ایشالا دوباره طلا میخری  هدف بزار واسع خودت

2810