2777
2789
خانوما میشه منو راهنمایی کنید که میخام جرخ خیاطی بگیرم چی خوبه ی چیز ک عمری باشه صدا زیاد نده کارایی ...

سلام عزیزم اگر خیلی حرفه ای میخوای شروع کنی میتونی زوجی بگیری که قیمتش الان نمیدونم چنده چرخ های خوبی داره

یه لول پاییتر از زوجی چرخ های جک هستن من خیلی گشتم پارسال  بهار f10گرفتم چون تو یه مزون معروف کار میکردم چرخ هاش f10 بود منم کارکرده بودم میدونستم خوبه 

حالا اونوقتم f12 اومده بود هنوز مشخص نبود ایراداتش در نیومده بود ولی الان یه سرچ بکنید نظرات مشتریاش رو بخونید ولی تو این یکساله هرجا رفتم هرکی جک خریده f12 رو خریده با f4 هم کار کردم اینا که گفتم چرخ های معمولی جک بود بازم اگه بخواین حرفه ایتر باشه چرخ های حرفه ای ترم داره که من بنظرم ضرورتی نداره خیلی هزینه کردن برای یه سری قابلیت ها مثلا سر قائمه زدن اول کار و آخر کار و قیچی کن و اینا رو داره 

انشالله هر چرخی گرفتید براتون پررزق و روزی باشه دعا کنید چرخ منم بچرخه یه مدته قفل شدم اصلا مشتری ندارم 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما چه خبره ؟

اینجا محل درد دل نیس

لطف کنید یا تاپیک جداگانه بزنید 

یا از پروفایل صاحب تاپیک برین ،تاپیک دورهمی 

اون دوست عزیزی که مشکلات مالی رو عنوان کردن ،فقط در مورد مسایل مالی بهشون مشورت بدین

نه که شما هم سر دردودل تون باز سه و شروع کنین داستان گفتن 

من با سه تا بچه وقت ندارم سرمو بخارونم ،از وقت استراحت میزنم ،میام تاپیک رو میخونم تا یک برنامه ای واسه آینده این سه تا دسته گل بریزم .میبینم شروع کردین به همدردی .کار خوبیه ولی نه تو تاپیک اقتصادی 

دیگه تکرار نشه لطفاً 😁😁😁

سلام دوستان عزیز و پرتلاش خداقوت🌻من چند روزی هست با این تایپک فوق العاده اشنا شدم دارم با ذوق میخو ...

سلام عزیزم

صد البته که عاقلانه ست.من قبلا که چرخ صنعتی نداشتم یه چرخ سینگر داشتم که خیلی چرخ خوبی بود ولی واقعا دق میکردم باهاش خیاطی کنم .بعدا رفتم تو مزون کار میکردم چرخ صنعتی دینام دارو دیدم پر سروصدا و پر مصرف و چرخ های جدید هم بود دینام سرخود واقعا از اولین روزی که نشستم پشت چرخ ها گفتم یعنی من از هرچیزیم بزنم باید چرخ خوب بخرم یه دستبند و انگشتر داشتم فروختم رفتم چرخم رو خریدم الهی صد هزار مرتبه شکر واقعا ارزشش رو داشت.

به امید خدا کارم رو توسعه بدم یکم ببینم مشتریم زیاد شده یا یه جایی رو اجاره کنم که بتونم مشتری بگیرم دستم بچرخه تو اولویتمه یدونه سردوز صنعتی هم بگیرم که دیگه با فراق بال بشینم خیاطی کنم.

حالا شما ببینید اولویتتون چیه  

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
خیلی پیامم طولانی شده شرمندم انقدر حال و روزم بده با اینهمه که از سن کم کار کردم و 16 سال زحمت کشیدم ...

ببخشید یعنی شما خونه ندارین؟ متوجه نشدم ۱۶ سال کار کردین ولی خونه ندارین خوب فکر کن شاید بعضی ها بد نمیگن😑 

شوهرت رو بفرست بره اسنپ تو تهران حداقل ماهی ۳۰ درآمد می‌تونه داشته باشه پول بدهکاراشو نده فقط پول خانواده خودتو بده بزار در تنگنا بمونه بره سرکار یعنی چی ماشین حیفه حیف عمر توعه که داره با استرس تموم میشه.بهش قشنگ باهاش حرف بزن اینهمه وقت اگر می‌رفت سرکار تا الان حداقل ۱۰۰ تومن می‌تونست بدهی هاشو بده.یعنی چی واقعا😑

البته تقصیر اونم نیس نمیشه گفت همش تقصیر اونه ولی خوب دلیل نمیشه الان بیکار بشینه تو خونه.بهش فشار بیار بگو پول ندارم ۹۰ تومنو نگه دار اگر رفت سرکار بهش بده اگر نرفت ولش کن.شوهر منم برا خودش دراز میکشید میگفت خدابزرگه آنقدر من حرص میخورم ناراحت بودم برا یه قسط وام آخرشم می‌رفت از داداشش قرض میکرد اونم داداش کوچیکترش منم ولش کردم گفتم به درک منم بهت پول نمیدم حالا خودش میرسه اسنپ

سلام دوستان عزیز و پرتلاش خداقوت🌻من چند روزی هست با این تایپک فوق العاده اشنا شدم دارم با ذوق میخو ...

عزیزم میتونی وام ویپاد بگیری هم طلاهاتو نگه داری هم چرخ بخری انشاالله کار می‌کنی قسط هاشو میدی❤️

اگر میتونی از کسی قرض بگیر ۳۰تومن یا بیشتر بزار تو حساب یک ماه ۲۰تومن با بازپرداخت ۶ماهه میتونی بگیری.ولی طلا حیفه بنظرم یا اگر کسی نیس قرض کنی نصف طلاهاتو بفروش بزار حساب بعد دوماه وام بگیر 😘

یه چیز برگ ریزان بگم بهتون😅

حتما در مورد ۱۳صفر شنیدین؟

اینکه میگن اگر اون روز به نیت سال آینده یه چیزی بخری حتما بهش میرسی .مثلا میخوای نینی داشته باشی لباس نی نی یا خونه یک تیکه از وسایلش یا ماشین همینجور....

من پارسال اومدم یدونه جاسوییجی برا ماشین خریدم  گفتم خدایا تا سال دیگه من یه پارس صفر بخرم اینو به آینه ش آویزون میکنم میدونم یه عالمه پارس صفر وجود داره و یدونه ش مال منه🥰

خوب چی فکر میکنید؟؟؟؟؟

عید غدیر یا قربان یادم نیس کدومش

بنام مون ساینا اس دراومد تحویل اسفند البته دودل بودیم برش داریم ولی اطرافیان خیلی تشویق کردن خوب بهمون پول هم قرض دادن و تونستیم مرحله اولشو واریز کنیم و مرحله دوم هم یه پراید داریم اونو میفروشیم واریز میکنیم انشاالله تا اونموقع هم دولایی که قرض کردیم پس میدیم.

اما چندروز پیش داشتم زیر تخت مرتب میکردم که این جاسوییچی دیدم و با خودم گفتم خدایا شکرت تو چقدر بزرگی درسته پارس نگرفتیم اما بازم یه ماشین صفر داریم که بفروشیم میتونیم یه پارس خوب بخریم 😘

حالا به شما توصیه میکنیم عزیزانی که خونه ندارن فک میکنم اولین چهارشنبه ماه صفر یه نماز داره دقیقا یادم نیس ولی اون رو هم من ۶ ماه قبل اینکه خونه بخریم خوندم و در کمال ناباوری ما فقط یک سوم پول خونه رو داشتیم خونه خریدیم😅 پس از معنویات و حس خوبش غافل نشید ❌

موفق و تندرست بمونید😘

عزیزم میتونی وام ویپاد بگیری هم طلاهاتو نگه داری هم چرخ بخری انشاالله کار می‌کنی قسط هاشو میدی❤️اگر ...

سلام عزیزم ممنون میشم جواب منو بدی وام برآیند منظورته؟اگه یکماه ۳۰ تومن بذارم توحساب بعدش میتونم وام ۲۰ ملیونی بردارم؟ من حساب باز کردم درخواست کارت دادم هنوز نیومده خیلیم وام نیاز دارم ماشین میخایم بگیریم ممنون میشم راهنمایی کنی

من وام ویپاد رو با حساب میلی گلد نقد کردم وام های ۱ و ۲ تومنی رو.وام ۳۰ تومنی اش رو فکر کنم با حساب ...

سلام دوست عزیزم من خیلی نیاز به وام ۳۰ تومنی دارم میخام ماشین عوض کنم دیروز اط پاسارگاد حساب باز کردم ویپاد نصب کردم درخواست کارت دادم حالا نمیدونم برای ۳۰ تومن چقد باید پول بذارم تو حساب یکماه بمونه تا بتونم وام بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنی❤️

خانواده همسر منو چی میگی عزیزم؟ از روز عقد کنان به الان که ۹ ساله ازدواج کرده ایم پسرشونو به امان خد ...

قربونت برم هممون به نحوی داریم اذیت میشیم خیلی بده که انقدر بی تفاوت از کنار سختی های ماها عبور کردند انشالله خدا به خودتون بده و بتونی به راحتی فرزندتو بغل کنی

خدا میدونه من تو دلم چه خبر هست 

همسرم 30 میلیون از شوهر خواهرش قبل از عید گرفته بود دو شب به عید مونده خواهرشوهرم و برادر شوهرم ساعت 11 شب اومدن در خونم که پولشو باید بدین در صورتیکه فقط 5 روز دیر شده بود ما هیچی نداشتیم که برگردونیم مادرشوهرم داد بهش در جواب ما هم برگشت گفت به خاطر اینکه دخترم غصه نخوره ما ادم نبودیم اصلا

همش هم تاکید میکنه اونو باید بعد بقیه برگردونین بهم

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
سلام دوستان اميدوارم حال دلتون خوب باشه و آرامش داشته باشيد زياد غصه نخوريد همه چي درست ميشه توكل به ...

ازاین درگیری های ذهنی خیلی تو ذهن منم هست،بعضی وقتا واقعا اذیت میشم😰 به یه نفرم چهل میلیون از برج نه پارسال قرض دادیم دودفعه ام‌گفتم پولو بده احتیاج دارم ولی......از فامیل نزدیکم هست دیگه نمیتونم بیشتر چیزی بگم،،،انقدر فکر میکنم که کی پولو میده من برم طلا بخرم داره گرون میشه،،خیلی اذیتم...

یعنی مثل معجزه اس میمونه برامون اگه قرضمون رو پس بده😭

ایکاش دعایی چیزی بود معجزه میکرد پولو میداد

خانوما چه خبره ؟اینجا محل درد دل نیسلطف کنید یا تاپیک جداگانه بزنید یا از پروفایل صاحب تاپیک برین ،ت ...

ببخشید 

ی جوری گفتین از وقت استراحت میزنم میام اینجا انگار داری ب ما لطف میکنی😁

خب خودت داری از تاپیک استفاده میکنی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
2810