2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای دل امیدوارم حال دل همتون خوب باشهمعصومه جون شما خوب هستید خیلی خیلی ممنونم بابت این همه ...

نگران نباش

همسر منم از این کارا می کنه ولی یه جور دیگه 

از عید دیگه سرکار نمیره که من از این کار خوشم نمیاد بعد 19 سال سابقه

داریم صورتمون رو با سیلی سرخ می کنیم

همه کاراش عذابه 

یه تجارت هایی می کنه که دختر یازده ساله منم میخنده

نگران  نباش دوستم

دوباره شروع کن تلاش کن چون غصه خوردن آخرین راه نیست

من استرس باعث عمل جراحیم شد اینقدر عذاب کشیدم و بغضم رو فرو خوردم که راه گلوم بسته شد و 18 کیلو کم کردم و روزای آخر غیر غذا ، آب هم از گلوم پایین نمیرفت

بیا گاهی اینجا دلتو خالی کن حداقلش این هست که کسی تو رو نمیشناسه 

من مدت هاست دیگه حتی اشکمم در نمیاد

اینقدر گریه کردم و شوهرم  با تمسخر گفته بازم گریه کن که دیگه حتی گریه هم نمی کنم حتی در تنهایی

تا می تونی گریه کن خودتو خالی کن 

وقتی برادر جوان 40 سالم به دلیل تصادف فوت کرد دخترش سه ماه و نیم بود هول کردم جیغ می زدم 

فک می کنی شوهرم چیکار می کرد داشت با تلفن با دوستش صحبت می کرد داشت هار هار  می خندید

بعدم گله کردم گفت من و دوستم از زمان قدیم الکی می خندیدیم

از یادآوریش هم دلم به درد میاد

قوی باش دوستم قوی

دخترم عاشقتم

سلام دوستان گلم من با یه عالمه ارزو و ایده و تلاش و انگیزه اومدم پیشتون

چنروزی همسرم خونه نبود منم به برنامه هام رسیدم رفتم روکش دندان انداختم که رفت و برگشت با اتوبوسرفتم که هزینه ای نداشت

کل خونه رو گردگیری کردم 

فریزر رو ساماندهی کردم

به کارای انگیزشیم رسیدگی کردم

غذا برای هفته جاری اماده کردم که هزینه نکنیم غذای بیرون

۵۰۰همسرم برا خرید خونه به حسابم ریخت که۱۵۰خرید تره بار داشتپ بقیه پس انداز شد😁

از دیروز تاپنچسنبه هم بکوب شیفتم😊

سلام دوستان عزیز و پرتلاش خداقوت🌻من چند روزی هست با این تایپک فوق العاده اشنا شدم دارم با ذوق میخو ...

تصمیم بجایی هست چون مسأله سلامتی شما درمیون هست

سرعت کار بالا میگیره، خستگی شما هم کمتر میشه 

طلا برای این مواقع هست دیگه،خدا رو شکر که النگوها رو دارین،

به فکر بودین چیزی جمع کنین👏👏

احتمالا چرخ جدید که بردارین یه مبلغ کمی هم زیاد میارین ،یا خرج سلامتی دستتون کنید یا اگه لازم نداشتین سریع تبدیل به سکه پارسیانش کنید تا استارت پس انداز جدید باشه و طلا ها بیاد جاش،🌹

نگران نباشهمسر منم از این کارا می کنه ولی یه جور دیگه از عید دیگه سرکار نمیره که من از این کار خوشم ...

من عمل کردم اینجا فقط دو خواهر دارم که شبا اومدن بالا سرم بیمارستان

خیلیییییییییییییی خدمات دادم به خانواده همسرم از جمله در دوران کرونا 

چقدر سوپ و غذا و دمنوش فرستادم 

من الان 12 روز بعد عمل خونه بودم و سه روز هم سرکار 

دریغ از یه عیادت در منزل (بیمارستان بعد عمل اومد یه سر زد)

بخیه های شکمم رو می گرفتم از درد داد می زدم برای خودم غذا می پختم 

خیلی عذاب کشیدم 

فقط خدا کمک کرد فقط

دخترم عاشقتم
سلام دوستان گلم من با یه عالمه ارزو و ایده و تلاش و انگیزه اومدم پیشتونچنروزی همسرم خونه نبود منم به ...

راستی همسرم که اومد دیدم مادر مهربون همسرم براپون یه پرس زرشک پلو نذری 

هلو

خیار

دلمه

سبزی

فلفل

گوجه

نون

گذاشته تا یه هفته تامینیم خدا به مالشون برکت بده

نگران نباشهمسر منم از این کارا می کنه ولی یه جور دیگه از عید دیگه سرکار نمیره که من از این کار خوشم ...

قربونت برم عزیزم محبت داری انشالله خدا دلتو آروم کنه امیدوارم خدا همه مشکلاتمونو حل کن

درکت میکنم من انقدر این مدت استرس کشیدم پای راستم دیگه کلا داره حسشو از دست میده دکتر رفتم فکر میکردم ام اس گرفتم اما خدا رو شکر چیزی نبود گفت فقط از استرس هست

روح برادر عزیزت شاد باشه خدا انشالله بهتون صبر بده

خیلی دردناکه من از صبح تا 8 شب کار میکنم 9 میرسم خونه هر شب که اضافه کاری بگیرم بعد میرم میبینم فیلم دانلود کرده شب ببینیم بعد میگه خدا کمک میکنه خب اخه هر چی هم پیش رفته تا الان من انجام دادم منم دیگه کاری از دستم بر نمیاد که

به خدا همش تو فکر شغل دومم برای خودم شوهرم انگار نه انگار 

این همه سال کار کردم دستم جلو کسی دراز نشه خودم کل زندگی و جهیزیه و همه چی رو چرخوندم اخرش هم کاسه چه کنم گرفتم جلو خونوادم

به خدا انقدر جلوشون شرمندم که اندازه نداره

کاش یه تلاشی میکرد میگفتم نهایت خودشو گذاشته 

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
من عمل کردم اینجا فقط دو خواهر دارم که شبا اومدن بالا سرم بیمارستانخیلیییییییییییییی خدمات دادم به خ ...

عزیزدلم امیدوارم خدا بهت سلامتی بده دقیقا درک میکنم منم همیشه واسشون صدمو گذاشتم اما تو این 6 7 ماه دریغ از یه زنگ که عروس جوون ما خوبی ببخشید پسرمون گند زد تو کم و کسری نداری 

منم از این به بعد واسشون جبران میکنم تموم بدیهاشون رو 

و بابت تموم اون حرفهای تلخشون میسپارم به خدا

نمیدونن دل شکستن چه دردی داره

[QUOTE=348688856]قربونت برم عزیزم محبت داری انشالله خدا دلتو آروم کنه امیدوارم خدا همه مشکلاتمونو حل کن درکت میکنم م ...[/QU

ساعت کاریتو کم کن

به فکر کار دوم نباش

هر چی بیشتر تلاش کن شوهرت بیشتر خیالش راحته

دخترم عاشقتم
عزیزم من میخواستم وام دی جی پی رو بگیرم. یکی از شرایطش نوشته بود اشتراک طلایی دی جی پی ب مبلغ 3300 ب ...

سلام عزیزم ، بله باید پرداخت کنید و اون هزینه زیرساخت هست .

اگر واقعا بهش احتیاج داشته باشید چون نیاز به ضامن هم نداره ارزش داره گرفتنش .

[QUOTE=348688856]قربونت برم عزیزم محبت داری انشالله خدا دلتو آروم کنه امیدوارم خدا همه مشکلاتمونو حل ...

اخه نگرانم همین ماشین رو هم از دست بدیم کلی ادم دور و برمون هست که منتظرن از این بدتر بشیم

الان من فقط تلاشم واسه حفظ ماشینه بهش هم گفتم دیگه با بدهی هاش کاری ندارم

عزیزدلم امیدوارم خدا بهت سلامتی بده دقیقا درک میکنم منم همیشه واسشون صدمو گذاشتم اما تو این 6 7 ماه ...

خانواده همسر منو چی میگی عزیزم؟ از روز عقد کنان به الان که ۹ ساله ازدواج کرده ایم پسرشونو به امان خدا رها کرده اند. اصلا من و شوهرمو آدم نساب نمیکنند. هزار تومان هم به شوهرم تا بحال نداده اند. ما هم خیلی سختی کشیدیم. فکرکن حامله بودم پول نداشتم برم آزمایش بدم. شوهرم زا مادرش تلفنی پول قرض خواست. تلفنو به روی شوهرم قطع کرد لعنت به ذات کثیفش. انشاله همیشه کاسه چه کنم چه کنم و گدایی دست شون باشه. سر همین استرسا و نگرانیا چند تا سقط داشتم. 

پدر خدابیامرز خودم یک جای خونه شو بهم داد و گفت بشینید تا خونه بخرید که هنوز اینجاییم. خدا رو شکر پول پس انداز کردیم. ماشین خریدیم. الان در حال اقدام به بارداری هستم.

خدا از بعضی از خانواده های بی مسئولیت نگذره و انشاله تاوان پس بدن. جوانی مو گذاشتم به پای پسری که هیچی ندار بود. آخرشم مثل خیلی از زنهای فداکار دیگه صدتا حرف میشنوم از دهان کثیف بعضیا و برای خودم تاسف خواهم خورد.

2810