2777
2789
سلام عزیزم ان شا الله به سلامتی باشه براتون .۱۰۰ میلیون رو میتونید ۴۵ روز بگذارید داخل ویپاد بانک پا ...

عزیزم این وام ها رو بعد چطور نقد کنیم چون ویپاد یا باید پوز کشید یا دی جی پی

پوز هم نداریم کسی هم راضی نمیشه بکشه بخاطر مالیات...

دی جی پی هم ک سقف داره..

شما چ پیشنهادی دارین

خمیر کروسان درست کردنش آسون نیست عزیزم و مثل خمیرهایی که تو خونه برا پیراشکی و .... درست میکنیم نیست ...

عزيزم اگر شما درست كردي خوب ميشه بهم تو دورهمي بگو

اينستا كليپ ديدم اره چند مرحلس يه مرحله كره ميزد بمونه و...

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانم های گُل و عزیز  

چندین صفحه ی قبل این تاپیک بیشتر به طرح مشکلات خانوادگی گذشته. 

ما باید برای وقت همدیگه ارزش قائل بشیم 

با اجازه ی @royayezendegi    که الان کمی سرشون شلوع هست به اطلاع دوستان تازه وارد و خانم های عزیز می رسونم که

تاپیک دورهمی (اینجا نشد لینکش را بگذارم)

را از سری تاپیک های استاتر پیدا کتید و اونجا مسائل خانوادگی مطرح بشه.

هم راهنمایی میشید و هم صفحات اینجا با موضوع های غیر مرتبط جلو نمیره. 

از همگی شما عزیزان عذرخواهی می کنم ولی به نظرم ذکر این نکته ضروری بود.

عزیزم این وام ها رو بعد چطور نقد کنیم چون ویپاد یا باید پوز کشید یا دی جی پیپوز هم نداریم کسی هم راض ...

من وام ویپاد رو با حساب میلی گلد نقد کردم وام های ۱ و ۲ تومنی رو.

وام ۳۰ تومنی اش رو فکر کنم با حساب بورس ام نقد کردم اول میخواستم سکه بورسی بخرم باهاش ولی پشیمون شدم حسابم که شارژ شد برداشت زدم

همونجور که ارمغان خانم گفتن از لواشک الو غافل نشید. 

مخصوصا آلو سیاه یه رنگ زیبایی به لواشک میده. منم 120 تومن آلو گرفتم خیلی خوب شد. دیشب همسرم می‌گفت  تا فصلش هست بازم بگیرم درست کن. 

کیک خونگی هم درست کردم. وقتی میریم توی شهر حتما دوتا تیکه کیک برمیدارم شوهرم و دخترم میخورن دیگه نمی‌گن از اینجا شیرینی بگیریم از اونجا فلان چیزو بگیریم و بنظرم خیلی تاثیر داره توی مخارج. چون یه کیک با دو لیوان ارد و... پخته میشه نهاااایتش 100 تومن هزینش بشه ولی یه جعبه کوچیک شیرینی که همون لحظه هم تموم میشه 150 200 باید پول بدیم. 

سلام عزیزای دل امیدوارم حال دل همتون خوب باشه

معصومه جون شما خوب هستید  خیلی خیلی ممنونم بابت این همه وقت و زمانی که میگذارید واسه ما و راهنمایی میکنید 

عزیزان من از دوره قبل با کمک شما تونسته بودم کلی پس انداز کنم.از هیچ چیزی عبور نمیکردم پس انداز تو حقوقم خرید طلا ماهیانه و حتی پس انداز در تک تک وسیله ارایش و مواد غذایی خونم. از خودم واستون بگم کارمند هستم ماهی 15 میلیون حقوق میگیرم متاهل هستم 5 ساله و مستاجر 

همسرم کار تولیدی داشت تا بهمن 1402 که متاسفانه به خاطر ندونم کاری و شریک ذات بد و صد البته بی حساب کتاب بودن خودش ورشکست شد با سه میلیارد بدهی و اینکه بدون اینکه به من بگه شروع کرد زنگ زدن به دوست و اشنا و به جای اینکه بگه قرض میگفت انقدر به من بده فلان کالا رو میخرم انقدر سود داره... خلاصه اینکه مثلا از شوهر خواهر من که خیلی پولداره 340 میلیون تو چند مرحله گرفته و بهش گفته 520 میلیون بر میگردونه این کالا انقدر سود داره و همه هم دنبال منفعت یکی انسان نبوده برگرده بگه داری چه کار میکنی...  من بهمن ماه از طریق خواهرم فهمیدم دیگه داد و هوار و دعوا تقریبا راست و دروغ بهم گفت تا اینکه خودم ته همه چی رو دراوردم و فهمیدم 3میلیارد بدهی بالا اورده دیگه با التماس ازش خواستم نکنه این کار نزوله زندگیم رو از هم میپاشه من 16 سال هست دارم کار میکنم یه ماشین از خودم داشتم و یه 206 صفر به کمک من و دوندگی من تونسته بودیم بخریم پول داشت میاورد همیشه اما انقدر خرج بیخود میکرد من با حقه و کلک ازش پول میگرفتم ماشین من رو شب عید فروختیم کل طلاهام رو به جز دو تا حلقه فروختیم شد 500 میلیون دادیم رفت که داستان کمتر شه من به کمک شماها تونسته بودم 214 میلیون سکه و طلا مخفی پس انداز کنم که همرو فروختم به اسم خواهر بزرگم گرفتم و دادم به شوهر خواهر کوچیکم که ابروم بیشتر نره خلاصه اینکه ما موندیم با تقریبا 2300 بدهی که من شب عید 403 درگیر فروش 206 بودم که به اسم همسرم بود که دیدم اقا رفته رو سند وام گرفته 350 میلیون با ماهی 28 میلیون فقطططط سود الان که دارم مینویسم براتون لبام داره میلرزه از حال بد و نگرانی دیگه تهدیدش کردم التماسش کردم که دست بردار گفت نمیخواستم تو ماشین رو بفروشی دیگه ماشین نداشته باشیم و این حرفها دیگه موندم چکار کنم بدهی رو که کم نکرد هیچی ماه 28 میلیون هم از فروردین قسط و البته سود که من میگم اسمش نزوله گذاشت رو بقیه بدبختیهام بعد از عید من اومدم به  مامان و خواهرم گفتم همه هم چون میدونستن من شوهرم خوبه و وقتی داشت من رو سربلند میکرد(همسرم از لحاظ دیگه کاملا موجه هست) تا جایی که داشتند دادن بهم الان من نزدیک 700 میلیون به خانوادم بدهی دارم که باید یه مقدارش رو در قالب طلا بدم چون طلا دادن بهم به زور خودم گفتم طلا میدم چون مثل خودم زحمت کشیدند جمع کردن 1.200 از بدهی همسرم مونده به مردم 350 هم وام ماشین که باید تا مهر تسویه کنم ماشین رو 

ماه قبل خودم وام گرفتم الان 90 میلیون دارم که میخوام بدم از سود این ماه ماشین و مبلغی از اصل پولش که حداقل این سود لعنتی کم بشه ماشین رو حفظ کنم میشه کمکم کنید برنامه بهم بدید چکار کنم از طرفی همسرم 7 ماهه نشسته تو خونه بیکار هر چی میگم برو سر یه کاری هی میگه رزومه میفرستم بهم زنگ نمیزنن میگم برو اسنپ میگه ماشین حیفه موندم چه خاکی بریزم سرم دیگه توانی واسم نمونده

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید

خیلی پیامم طولانی شده شرمندم انقدر حال و روزم بده با اینهمه که از سن کم کار کردم و 16 سال زحمت کشیدم شده بود ماشینمو و طلاهام که همه بر باد رفت حالا اینها همه رفت تموم شد ولی بقیه شو چجوری حل کنم

خونواده خودشم که اصلا ما رو انکار میکنن هر چی هم دلشون خواسته بارمون کردن و فقط مامانش سی میلیون داد که اونم داد بدیم به شوهر خواهرش اگر غریبه بود نمیداد

من بیچاره رو متهم کردن به ولخرجی و دو تا دو تا ماشین داشتن و الکی گشتن

حالا ما موندیم با 350 میلیون وام ماشین تا مهر بیشتر وقت نداریم البته ماهی 28 سود که اگه اصل پول رو تیکه تیکه بدم از سودش هم کم میشه

1.200 بدهی به مردم(افرادی که همسرم ازشون مواد اولیه میگرفت)

700 میلیون هم به خونواده خودم که اخرین مرحله ست گفتن هر وقت داشتی بده

و موجودی الانم 90 میلیونه که تا فروردین باید ماهی 10 میلیون قسط بدم

یعنی ماهی 5 میلیون از حقوقم میمونه فقط

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
سلام به بانوهای مدیر🥰سه شنبه این هفته، هفته ۲۴ از هفته ۵۲ بود. مبلغ پس انداز ۲۴۰ هزار تومن که با دو ...

سلام به خانومای گل و مقتصد🤩

امروز هفته ۲۵ از هفته ۵۲ هستش.

مبلغ پس انداز ۲۵۰ هزار تومن

با سه میلیون و ۲۰ هزار قبل می‌شود: سه میلیون و ۲۷۰ هزار تومن. 

جیبهاتون طلایی

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
ددوستان کسی شهرکرد رفته تا بحال ....جاهای دیدنیش و رستوران با کیفیت و مناسبش کجاست؟

سلام دوست عزیز..درمورد رستوران و جاهای باکیفیت فست فود عباس آقا داخل خیابان کاشانی شهرکرد ..ورستوران عمارت فیروزه هست جاهای دیدنی شهرکرد ..شهرستان های استان چهارمحال مثل شهرسامان پل زمان خان هست بسیار زیباست ..گرداب شهر بن..پیرغار فارسان ..چشمه دیمه کوهرنگ و جاهای دیگه که بدو ورود به شهرکرد راهنماییتون میکنن

سلام دوستان عزیز و پرتلاش خداقوت🌻

من چند روزی هست با این تایپک فوق العاده اشنا شدم  دارم با ذوق میخونم😍 ولی هنوز خیلییییی عقبم🥺😓 

حساب کاربری ساختم منم بیام پیشتون از این ب بعد فعال باشم❤🥰

عزیزانم به کمکتون نیاز دارم🌹

تمام دارایی من دوتا النگو هستش که حدود ۲۰ م می‌ارزه

من چون چرخکارم، به چرخ خیاطی نیاز دارم برا کارم یکی دارم خودم  ولی مدلش پایینه

متاسفانه دستم داغون شده استخون مچ دستم زده بیرون😰🥲

کارم زیاده... بعضی وقتا مجبورم شبا هم کار کنم..

اونی که میخوام مدلش بالاتر قیمتش حدود ۳۰ م 

مال خودم ۱۲ الی ۱۳م قیمتش.

تصمیم گرفتم طلا های نازنینم که خیلی تلاش کردم از اول سال تا الان گرفتم، بفروشم و با چرخ خودم ۳۰ م بشه بتونم مدل بالاتر بگیرم که خیلی خوب میشه سرعت کارم بیشتر میشه هم راحتم دیگه 

حالا بنظر شما تصمیمم عاقلانه اس؟؟ 

⚡I have myself
خونه عزیزم نه گلم خونه داریم

سلام عزیزم به سلامتی مبارکه خونه تون یعنی خونه داشتین دوباره برای مسکن ملی ثبت‌نام کردید؟آخه میگن اگر خونه داشته باشی نمیشه ثبت‌نام کرد 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
2810