2777
2789

سلام دوستان یه مشورت میخواستم ، من وام ویپاد ۳۰ میلیونی ۱۲ ماهه گرفتم و آخرین قسطش اول اردیبهشت ۱۴۰۴ هست و قسط مردادماه رو هم پرداخت کردم سوالم اینه سه میلیون هدیه از طرف یک عزیز بهم داده شده اما توی شهر ما با این مبلغ هیچ طلایی پیدا نمیشه سکه پارسیان هم خیلی گرون میدن واقعا خریدش به صرفه نیست به نظرتون قسط ماه آینده ویپاد رو باهاش پرداخت کنم ؟ چون اگه کاری نکنم الکی خرج میشه و استاد خرید هیجانی و بی فکر هم هستم متاسفانه ، یا اینکه این کار به صرفه نیست ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 

@مامان_سبحان7    

ممنونم گلم که جوابم و دادین....بخاطر بچه ها میخوام برم دعا کن بهشون خوش بگذره .....

من در مورد شهرکرد خیلی شنیدم ، خودم هم دوست دارم برم .

شهر قشنگی هست مطمئن باشید بهتون خوش میگذره . 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان طلا مستعمل رو با چن درصد بگیریم خوبه؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
کآش کامل راجبع کیف دی ج ی برام توضیح بدید میدونم زحمت میشه بخواهید یکی یکی تایپ کنید ولی تا چند وقت ...

عزیزم خیلی ساده هست ، نرم افزار دی جی کالا رو روی گوشیتون نصب کنید و برای خودتون حساب کاربری درست کنید 

بعد یک قسمت داره به اسم کیف پول که وقتی واریز وجه رو میزنید مثل خرید اینترنتی وارد درگاه بانکی میشید و مشخصات کارت ویپاد رو وارد میکنید بعد به موجودی کیف پولتون اضافه میشه و بعد میتونید برداشت وجه بزنید و یک کارت بانکی معرفی کنید و پول نهایت تا ۲۴ ساعت بعدش میاد به حسابتون 

معمولا خیلی زودتر میاد البته .

سلام دوستان یه مشورت میخواستم ، من وام ویپاد ۳۰ میلیونی ۱۲ ماهه گرفتم و آخرین قسطش اول اردیبهشت ۱۴۰۴ ...

سلام من بودم این کار رو انجام نمیدادم چون به هر حال اونطوری شما انگار یک قسط ویپاد رو خرج میکنید .

چرا اینترنتی سکه پارسیان یا حتی یک پلاک کوچولو طلا سفارش نمیدید ؟

کآش کامل راجبع کیف دی ج ی برام توضیح بدید میدونم زحمت میشه بخواهید یکی یکی تایپ کنید ولی تا چند وقت ...

عزیزم هیچ چیز سختی نیس فقط برنامه دی جی کالا رو نصب کن تو قسمت پروفایل نوشته کیف پول بعدش افزایش موجودی بزن بعدش می‌ره یه صفحه دیگه که اطلاعات کارت میخواد اونجا وارد کن از وامت میاد تو کیف پول همون موقع که اومد هم میتونی مجدد برگشت پول بزنی و برگردونی به حسابت پول رو 🧡

سلام دوستان، یه سوال داشتم خدمتتون میخام ببینم من زندگیو خ سخت میگیرم یا کارم درسته؟ همه بهم میگن ت ...

سلام عزیزم

بنظر من اهسته و پیوسته جلو برو

چ عجله ایه واسه ساحت طبقه بالا اخه

یکم به خودتون و تفریح برسین

روزای جوونی و تازه عروسی و بدون بچه و دغدغه هیچوقت برنمیگرده

شما متاهلی

یجوری حرکت کن ک رابطه عاطفیت ضربه نخوره و همسرت همدلت بمونه

چ ارزشی داره درامدت زیاد بشه و همسر شاکی

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃

#بانوان_موفق

بانوان موفق، همیشه و همه جا برای کارهاشون برنامه دارند.

به هیچ وجه کاری رو ناتمام نمیذارند.

عزت نفس دارند

وقت خودشون رو مدام پای لایک کردن خوشی های دیگران هدر نمیدن

برای زندگی و وقت و عمرشون ارزش قائلن...

برای تک تک ثانیه هاشون، برنامه دارند.

ساعت خواب حساب شده ای دارند ...

مثل بعضی خانم ها، درگیر حرف مادرشوهر و کنایه های خواهرشوهر نیستند.

اونقدر به خودشون باور و ایمان دارند که می دونند اگر اراده به انجام کاری کنند، حتما اون رو انجام میدن...

.

سلام دوستان واقعا ممنونم از همه ی کسانی که فعالند و ما ازشون درس میگیریم یه سوال دارم هرکسی اگه نظری ...

برای فروش اوکی نیست

برای دفتر خدمات ایرانسل یا تعمیر گوشی و کافی نت و… مناسبه

خدمات دهی بهتره تا فرروووش

مگه ارزان سراش کنی

مثلا قبلا سمت ما ک شرق تهرانیم ی ارزان سرای مانتو بود 

قیمت هر مانتوش یک سوم قیمت مانتوهای بیرون بود

زیرزمین بود

از کل تهران میومدن بخاطر ارزونیش

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
عزیزم هیچ چیز سختی نیس فقط برنامه دی جی کالا رو نصب کن تو قسمت پروفایل نوشته کیف پول بعدش افزایش موج ...

عزیزم سقف داره انتقال به دیجی؟

بعدچندساعت معمولابعدانتقال پول، طول میکشه پول ازدیجی به کارت دلخواهم برسه؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
خانمهاامروزرفتم طلافروشی وسوال کردم راجب سکه که گفتم بهتون بهش میگن سکه بازاری عکسشم هم به طلافروش ن ...

طلای شکسته قیمت تابلو باید بده بهتون

چرا گفته ۱۰۰ بالای تابلو؟؟!!

راجب سکه تون هم چند جا سوال کنید کلاه سرتون نره

خانما الان فصل تهیه لواشک خونگی هس😋😋

میوه های لواشک ارزان و متنوع و فراوونه

حتما تهیه کنید خیلی خوشمزه هس

بهتون پیشنهاد میدم حتما الو سیاه به نسبت زیادتر از بقیه میوه ها  قاطی میوه های لواشک تون باشه  

الو سیاه خیلی لواشک تون رو خوشرنگ میکنه و خوشمزه میکنه 

ازش غافل نشینااا

من ۴ کیلو آلوچه داشتم که یه ماه تو یخچال مونده 

بود و کسی نمیخورد، ۷ کیلو الو سیاه و ۳ کیلو الو زرد لواشکی هم  خریدم همش ۱۰۰ ت

میوه هامو شستم و با کمی آب جوش، مثلا برا ۱۰ کیلو میوه حدودا ۱/۵ لیوان آب جوش کافیه، ریختم تو قابلمه و با شعله زیاد تا جوش اومد، یه بیست دقیقه الی نهایت نیم ساعت با شعله ملایم جوشید سرد که شد از سبد رد کردم نمک زدم و تو سینی سلفون کشیده پهن کردم و جلو پنکه دستی درحال خشک شدنه

الو زرد های قیمت مناسب برای تهیه الو بخارا عالی هستن آن شاالله تو برنامم هس بگیرم درست کنم

سلام عزیزم شوهرت الان مشغول چه کاری هست ماشین داریدتحصیلات خودت چقدر و اینکه چه حرفه ای بلدی همسرت ا ...

سلام عزیزم یه شغل حراستیه

نه نداریم

لیسانس دارم حرفه ای خاصی بلد نیسم هرکاری بخام باید اموزش ببینم 

خودمونم نمیدونیم که همزمان میتونه بره اون شرکت یانه اصلا نمیدونیم کی اوکی میشه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
2810