2777
2789
سلام دوستان واقعا ممنونم از همه ی کسانی که فعالند و ما ازشون درس میگیریم یه سوال دارم هرکسی اگه نظری ...

من یه جایی اینطوری میشناسم گلخونه اس، یعنی گیاه و گلدون میفروشه از دیوار پیدا کرده بودم خیلی هم شلوغ بود، لوازم پلاسکو هم خوبه

خانمهاامروزرفتم طلافروشی وسوال کردم راجب سکه که گفتم بهتون بهش میگن سکه بازاری عکسشم هم به طلافروش ن ...

سلام عزیزم من طلای دست دوم از طلافروشی میخرم صد بالای تابلو با فاکتور دقیق 

طلای شکسته رو هم ده هزار بالای تابلو 

مونده به انصاف طلافروشی ها 

به نظرم برا شکسته زیاده صد بالای تابلو😒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان پولی که به حساب بلو میریزیم وقتی داخل باکس ها باشه هم امتیاز وام جمع میشه؟ یا حتما باید ...

سلام عزیزم بله پول باکس ها هم جز امتیاز حساب میشه .

۸ میلیون ۳ ماه بمونه ۸ میلیون با بازپرداخت ۶ ماهه میتونید وام بگیرید .

کلا تا سقف ۱۰ میلیون هر چه قدر بگذارید بعد از ۳ ماه همینقدر وام میده البته میانگین موجودی ماهانه از ۳ میلیون نباید کمتر بشه. 

من میخواستم سرخ کن با آکروپال سفارش بدم ماهی چقدر ازت میگیرن بابت قسط وسایل ؟

میگم که نیاوردن گوشیو

ولی قبلش موزر خریدم ماهی ۲۰۰ قسطش بود

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

امروز رفتم دندان پزشکی پر کردن و روکش دندان شد ۶۱۰۰ .دوتا دندان عقلم موند دوتا روکش. برای اونام وقت گرفتم واس دوهفته دیگه.شوهرم امروز سر راه ۲۰۰ تومن آجیل سلامت و .. گرفته بود که من خودم خیلی خوشحال نشون دادم و تشکر کردم‌.در نتیجه خرج امروز شد ۶۳۰۰.

۷ تومن هم امروز گذاشتیم کنار برای سفر شهریورمون.شایدهم هزینه اش بیشتر بشه اونموقع بقیه اش هم میزاریم براش کنار.

راستش ۳ ماه قبلتر ما با مضیقه زندگی کردیم بخاطر قرضی که به یک عزیزی داشتیم.

این ماه راحت خرج کردیم فریزر و کابینت ها پر شده جز چند تا قلم که اونم بگیریم. هردومون راضی هستیم که به خودمون جایزه دادیم و چند دست لباس هم خریدیم.قرار شد از اول شهریور شرایط رو عادی کنیم دوباره.چون به چیز زیادی احتیاج نداریم جز رب و آبلیمو خانگی و لباس بیرونی برای خودم که عیدبپوشم.حوصله خرید عید ندارم.

سلام فقط میتونی کارت بکشیازطریق آپ وبرنامه های دیگه هم مثل اینکه میشه جابه جاکردفکرکنم مامان سبحان م ...

منکه اصلا حساب بورسی ندارم ....برنامه آپ هم ندارم آپ برای بانک خاصی هست ؟؟؟ چند سال پیش داشتم پاک کردم 

سلام عزیزم بله پول باکس ها هم جز امتیاز حساب میشه .۸ میلیون ۳ ماه بمونه ۸ میلیون با بازپرداخت ۶ ماهه ...

مامان سبحان من ۵۰ تومن وام ویپاد برام فعال بشه بخوام بگیرم چند روزه میریزن ب کارت ؟؟ 

بعد برای انتقالش باید چیکار کنم جایی ندارم کارت بکشم ؟؟ 

حساب بورسی هم ندارم..

سلام دوستان واقعا ممنونم از همه ی کسانی که فعالند و ما ازشون درس میگیریم یه سوال دارم هرکسی اگه نظری ...

اتفاقا برا باشگاه عالیه😅یا کلی چیز دیگه مطب و دفتر وکالت و چیزهایی که نیاز به ویترین مغازه🌹

عزیزم بازم شهر شما خوبه بخدا تو شهر ما هلو شلیل کیلو ۱۲۰گوجه ۳۵ افتضاح گرون یه شهرستان کوچیک تو جنوب ...

وای آره اونجا هم خبر دارم اگر تو شهرهایی هم هستین که نزدیک پالایشگاه و ایناست که دیگه واویلا دوستم جمه میگفت گیلاس کیلویی ۳۰۰ تومن یکماه پیش موقعی که انجا ۱۲۰ بود 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
مامان سبحان من ۵۰ تومن وام ویپاد برام فعال بشه بخوام بگیرم چند روزه میریزن ب کارت ؟؟ بعد برای انتقال ...

به محض درخواست براتون واریز میشه ❤️

و اینکه میتونید از دی جی کالا نقد کنید

برید تو کیف پول دی جی افزایش موجودی بزنید بعد شماره کارت ویپاد بدین روزی ۲۰ ملیون جالبه جا کنید از همون کیف پول برگشت موجودی بزنید و به کارتون بریزیدپول رو

مامان سبحان من ۵۰ تومن وام ویپاد برام فعال بشه بخوام بگیرم چند روزه میریزن ب کارت ؟؟ بعد برای انتقال ...

عزیزم وام که فعال بشه در عرض چند دقیقه میاد به حساب .

میتونید از طریق کیف پول د ی ج ی کالا هم روزی ۲۰ میلیون واریز به کیف پول کنید و بعد برداشت .

عزیزم وام که فعال بشه در عرض چند دقیقه میاد به حساب .میتونید از طریق کیف پول د ی ج ی کالا هم روزی ۲۰ ...

کآش کامل راجبع کیف دی ج ی برام توضیح بدید میدونم زحمت میشه بخواهید یکی یکی تایپ کنید ولی تا چند وقت دیگه لازمم میشه برای قسط خونه برای همین میپرسم ...خدا خیرتون بده ممنون میشم توضیح بدید🩷🩷🩷🩷

سلام اول کاری فروشنده بزارید کاسبی خوبی نخواهید داشت 

گلخونه خوبه پالاسکو فروشی پارچه فروشی 

برای تبلیغ میشه بنر بزرگ زد 

آرایشگاه و خیاطی هم خوبه 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
2810