سلام خانومای زبر زرنگ 😃خداقوت
بچه ها اومدم با گزارش خرید نان و تره بار💃🏻
خب عزیزان من از اون هفته دوشنبه سه شنبه بی خرج بودم فقط دیروز صبح یدونه ببری خریدم تا دوساعت پیش دیگه دوروزی هم میشد میوه تموم شده بود و میوه تو خونه ی ما حکم غذا رو داره چون خیلی شبا میشه دو سه تا میوه میخوریم و میخوابیم
قبل غروب یکم حس کردم هوا خنکتر شده رفتم اول لواشی که که نون یارانه ای میده ۲۵ تا لواش گرفتم و اونجا هم در کمال تعجب خلوت بود منم از این فرصت استفاده کردم نونارو همون تو نونوایی تا زدم که آوردم خونه دیگه ریخت و پاش نشه😁💃🏻
بعد رفتم تره بار آمان از قیمت ها😫🤕
شهر ما یه بدی داره توریستی محسوب میشع و هیچ نظارتی نیست هرکی یه قیمت میده فقط صبح ها خیلی گرونترتر هستش شب که میشه میشه گرون ،خیلی کم پیش میاد چیز ارزون پیدا کنیم ولی خب دیگه چاره ای هم نیست الان نمیدونم تو شهرای شما هلو چنده مثلا هلو پرزی اینجا از کیلویی ۳۵ ،۴۰ بود هندونه ۱۵ بود گوجه ۳۰ بود گلابی ۱۰۰🤕
دیگه منم تو این چندسال زندگی یه درسی گرفتم هرگز اول خرید نمیکنم حتما حتما باید یک دور کامل تا ته تره بار برم و بیام مغازه هارو انتخاب کنم به نسبت جنس و قیمتی که میخوام دوباره میارم از سر تره بار شروع میکنم خرید کردن دیگه منم قیمتا رو دیدم واقعیت کلی چیزم تو ذهنم بود دیگه حذف کردم مثلا گوجه میخواستم برای غذا ولی دیدم ۳۰ تومنه گفتم از گوجه هایی که قبلا پوره کردم استفاده میکنم کلا شاخ و بال و خریدارو زدم شد اینایی که مینویسم.
یه آقاهه فقط هلو کیلویی۲۰ میداد(دومدلم بود پرزی و بی پرز)دو کیلو رو میگفت ۳۰
منم با دقت جمع کردم که هیچ مشکلی نداشته باشن چون مهمونم دارم.۳۱ازش گرفتم بهش گفتم ۴۱ تومن کارت بکش ۱۰ تومن نقدبده حالا میگم چرا😉
یه هندونه۴ کیلویی ۶۱ تومن
گیلاس یه مرده ته بارش بود یکم تو سینی داشت گفتم ۳۰ تومن بده
تو این دور زدنا لیمو ترش دیده بودم کیلویی ۳۵ ولی چون اینجا باید همه چیزو کیلویی بگیری اگه بگی مثلا ۱۰ تومن ۲۰ تومن بده نمیدن😕 من یکاری همیشه میکنم پول نقدو میذارم رو ترازوشون یا رو بارشون میگم آقا اینقدر برام بکش😁🤭و اینگونه میشن که آچمز شده برام میکشن 😉💪🏻
الان با این ۱۳۵ تومن من هم یه مهمونی رو رد میکنم هم مهمون که چیزی نمیخوره خودمونم تا یکهفته حداقل میوه داریم 😀
در راستای پذیرایی های دیگه هم از مهمان دیشب کیک پختم ۱۶ تیکه شد ۴ تیکه اش خورده شد سریع۱۲ تای بقیه رو بخاطر اینکه هرز خوراک نشه گذاشتم یه ظرف یخچالی فریزرکردم.
به امید خدا مهمون عزیزم که میخوادعصر بیاد من ظهر کیکهارو درمیارم میذارم یخ زدایی میشن تو ۱ ساعت و خرده ای ،من یه دقیقه هم بعد ۳،۴ ساعت که بیرون بود میذارم تو ماکرویو که یکم بنظرم تازش میکنه اونو میچینم ،میوه هامو میچینم،چای هم حتما باهاش هل و گل محمدی دم میکنم وشهد شربت ساده هم درست کردم اونم میریزم تو لیوان آماده میذارم تو یخچال که سریع از راه میرسن براشون بیارم نفسشون تازه بشه و ظرفامم آماده میذارم که مهمونم اومد دیگه فقط بشینم بغلش و لذت ببرم از معاشرت باهاش.جای شما عزیزانم سبز🌱🌱🌱
خانوما کاشکی ماها باهم همسایه بودیم همتون رو دعوت میکردم خونم چقدر دوست دارم ببینمتون روی ماه تک تکتون شما خانومای گل رو ببوسم بابت چیزهایی که بهم یاد دادین واقعا نکته هایی رو گفتین که حتی مادرم به بچش نمیگه خیلی عزیزید❤️