2777
2789
ددوستان کسی شهرکرد رفته تا بحال ....جاهای دیدنیش و رستوران با کیفیت و مناسبش کجاست؟

سلام من خیلی وقت پیش حدود ۲۰ سال پیش مسافرت رفتم شهرکرد اما واقعا اسم رستورانهاش یادم نیست بخوام راهنماییتون کنم اما واقعا یک رستورانش کیفیت غذاش اون موقع از بهترین رستورانهای تهران هم بالاتر بود ، شهر قشنگ و خوش آب وهوایی هم هست

سلامهیچ درست و غلطی وجود ندارهسبک زندگی آدم ها متفاوته تو همین تاپیک که همه به خاطر پس انداز اومدن، ...

خب چراغ خاموش نمیشه،  وقتی من میخام طبقه بالا را بسازم همه متوجه میشن، مثلا چیزی نیست ک بشه قایم کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به نظر میاد که شما چالش و هیجان رو دوست داریدو الان که به ارامش رسیدین بازم چالش میخواینچرا از ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی برام‌نوشتی❤️😘 اخه اینجایی که هستم رسما هیچ درآمدی ندارم که بخوام پس انداز کنم ۱۲ تومنی درکار نیست که جای اجاره بدم طلا باید برم درش بیارم😅  یجورایی همش توخونم اصلا سازگار نشدم بااین محیط

سلام کارتون درسته ولی مدیریت کن برنامه ریزی کن مثلا تایمی که همسرت هست تعطیلات رسمی خودتم بتونی مساف ...

انجام میدم، هم سعی میکنم مسافرت برم همم سعی میکنم یکی دو روزش تو خونه باشم ولی درکل همسرم یکم غر میزنه که بعد ۱۴روز اومدیم زنمون ببینیم نیستش، یا فقط تو مسیر کارش باید ببینیمش،  خودش هم میدونه هرچی داره به خاطر من داره که به باد بده نیستم ولی میگه کافیمه یه خونه دارم دیگه چیزی نمیخام ولی من ک اعتراض میکنم پابه پام میاد ولی همچنان غر میزنه

ولشون کن هروقت چیزی گفتن بگو ممنون که به فکر من هستین خودم برنامه ریزی میکنم برا تفریحاتم خیلی هم به ...

بخدا من مطمنم از حسودیشونه،  

اخه خواهرشوهرامم خونه ندارن. 

شاغلم نیستن، یادمه اوایل هی مادرشوهرم میگفت اگه سختته نرو کار😐

دوستان لطفا راهنمایی کنید ، خیلی مهمه

اینجا کسی از میلی گلد خرید و فروش داشته؟

امروز یکم قیمت طلا اومده بود پایین میخواستم خرید بزنم ولی همش استرس داشتم ترسیدم

اگر خرید کردین حضوری هم ازشون گرفتین

لطفا هر کی تجربه داره اطلاع بده

ممنونتونم 

خب چراغ خاموش نمیشه، وقتی من میخام طبقه بالا را بسازم همه متوجه میشن، مثلا چیزی نیست ک بشه قایم کرد

خب مگه اول پول کافی جمع نمی‌کنید حداقل بخشی رو بعد استارت بزنین؟

یا الان پول کافی جمع شده و آماده استارت زدن هستید؟

سلام خانوم ها این وام ۵۰ تومنی ویپاد میشه کارت ب کارت کرد ب کارت دیگه یا باید فقط رفت مغازه ای جایی ...

سلام فقط میتونی کارت بکشی

ازطریق آپ وبرنامه های دیگه هم مثل اینکه میشه جابه جاکردفکرکنم مامان سبحان میدونن روشش

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم اول که اون ۵۰ میلیون رو باید نقدش کنید چون اون اعتبار هست .راه های نقد کردنش هم اگر حساب بورسی ...

عزیزم داخل ویپاد میشه یکجا افزایش موجودی بزنم ۱۳۰تومن رو  انتقال داد بعد پایا کنم و همینطور از طریق کیف پول آپ میشه با یکبار انجام دادن این مبلغ رو انتقال داد؟یا چند مرحله باید مبلغ زد؟ و اینکه شبا یا پایا چقدر زمان میبره بشینه ب حساب اون بنده خدا؟

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
عزیزم داخل ویپاد میشه یکجا افزایش موجودی بزنم ۱۳۰تومن رو انتقال داد بعد پایا کنم و همینطور از طریق ...

والله افزایش موجودی ویپاد رو امتحان کنید من که چند بار اومدم انجام بدم و نشده .

۱۳۰ میلیون رو که نمیخواد انتقال بدید به کیف پول .

همون ۵۰ میلیون رو فقط باید با کیف پول نقد کنید .

کیف پول آپ که سقف روزانه اش فکر کنم ۵ میلیون باشه ولی کیف پول د ی ج ی کالا ۲۰ میلیون در روز هست .

بهترین روش هم انتقال به حساب بورسی هست که یکجا میشه ۵۰ میلیون انتقال داد .

اگر در ساعت اداری ساتنا انجام بدید همون لحظه میره به حساب .

ولی پایا هر چند ساعت یک بار چرخه داره برای واریز پول فکر کنم ۳ یا ۴ بار در شبانه روز .

چرا خیلی از دوستان چند وقته نیستن گلیRokinمعصومه ی خدا قوت ب مامان سبحان عزیز ی تنه و با حوصله همه س ...

لطف دارید به من عزیزم . 😍😍😍🌹🌹🌹

من هم نمیدونم شاید فکر میکنند سایت هنوز خرابه .

ولی کاش بیان من هم توی فکرشونم . 

بله دقیقا همینطور...محل کار همسرم وانت بار دارنروزی سه بار بار می‌بره تا شوشروزی ۱۵۰۰ بهش میدن...ماه ...

عزیزم میشه بگی دقیقا کجاست؟ برای مرد حدودا ۴۵ ساله مناسبه؟ یکی از آشناهاست یه بچه مریض هم داره گناه داره سنش هم بالاست دیگه زیاد کار سنگین نمیتونه 🧡

2810