2777
2789
عزیزم ممکنه بگی چقدر خوندی؟ یعنی چندبار در روز و برای چه مدت؟چه سودی براتون داشت؟

دستورش روزی ۴۰۰ بار

ولی من هر چندتا تونستم خوندم عدد مشخصی نداشت

راستش از جاهایی که فکر نمیکردم درست موقعی که در تنگنا بودم چند باری پول دستم رسید

حس میکنم برکت جنس یخچال و فریزمم برکت کرده 

اونایی که وانت دارند که بار رو جا به جا نمی کنند من این همه وسیله خریدم راننده حتی پیاده هم نشده دست ...

بله دقیقا همینطور...

محل کار همسرم وانت بار دارن

روزی سه بار بار می‌بره تا شوش

روزی ۱۵۰۰ بهش میدن...ماهانه میدن...۴۵م 

پنجشنبه ها نمیره 😐 

دست ب هیچیم نمیزنه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه خانم گلی توی این تاپیک ذکر( اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُال ...

فدات عزیزم ، نمیدونی چقدر خوشحال شدم    میگم که این ذکر خیلی مجرب ؛ ان شالله حاجت روایی همه دوستان  

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
بله دقیقا همینطور...محل کار همسرم وانت بار دارنروزی سه بار بار می‌بره تا شوشروزی ۱۵۰۰ بهش میدن...ماه ...

آره درآمد وانت بار برای نصف روز مثبت سی میلیون 

البته توی تهران من میدونم و از کسی که شغلش اینه درآوردم 

حالا استهلاک ماشین رو هم نهایت ماهی پنج تومن بگیریم باز هم کلی پول میشه 

فقط یه همت میخواد که خوب متاسفانه خیلی ها ندارند 

من یه گوشی سفارش دادمنیوردن که هیچپدرمو در آوردن تا پولو ریختن اونم خرد خردانقدرم پروهستن هر سری زنگ ...

من میخواستم سرخ کن با آکروپال سفارش بدم ماهی چقدر ازت میگیرن بابت قسط وسایل ؟

چرا خیلی از دوستان چند وقته نیستن 

گلی

Rokin

معصومه 

ی خدا قوت ب مامان سبحان عزیز ی تنه و با حوصله همه سؤالات وام جواب میده  عشقی عشق 😘

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
شوهر من رو هم بکشی اسنپ کار نمی کنه بهش میگم ماشینت رو بفروش برو یه وانت بگیر عصرها که از سرکار میای ...

سلام عزیزم 

بله دقیقن مردهانسبت به این کارهاجبهه دارن متاسفانه 

همسرمن کارش شیفته 12ساعت سرکاره بیست وچهارساعت خونه است وچرخشی شب وروزه 

وقت ازاده اش زیاده میتونه براحتی اینکاروانجام بده 

یه عقیده دیگه هم که داره اینکه ماشین خراب میشه باهاش کارکنم حالاجدیدن سوارهرماشینی که میشم میام براش میگم که مثلان امروزاسنپ گرفتم پارس اومددنبالم 

یاامثلن بهش میگم باورت میشه 207رواسنپ کرده بودراننده هم چقدربالول وخوشتیپ بودمعلوم بودکاردومشه یه مقدارنرمترشده ولی خب فعلن خریدماشین براماقفل شده هیچ وامی جورنشدکه نشدبتونیم بخریم همشون سپرده میخوان تایه وام بدن ماهم مبلغ زیادمیخواهیم ونقدینگی درحد80تومن نهایتش باشه 

دیروزمیخواستم برم برادخترم شلوارخانگی بگیرم جایی که ماهستیم قیمتهاخیلی زیاده لباسی که داخل بازار800تومنه اینجا2میلیونه😑😑😑اختلاف قیمت همین قدرررزیادمنم متاسفانه قبلن براراحتی ونزدیکی میپریدم سرخیابان خریدمیکردم خوش حال وسرخوش برمیگشتم خونه که چقدرنزدبک وراحت خریدکردم واومدم که بعدازاشنایی بااینجامتحول شدم 

خلاصه که باشوهرم خریدنمیرم خیلی عجوله گزاشتم بره سرکاربادخترم اسنپ گرفتم ورفتم بازارروزوبدون عجله نگاه کردم وقیمت گرفتم شلوارخونگی هاهمه بالای 200به بالابودن منم گفتم بزاربیشتربگردم یه مغازه تویه کوچه بودبه دخترم گفتم بیااینم نگاه کنیم گفتم اقااین شلوارهاروبیاراندازه دخترم داریی گفت بله گفتم چه قیمتن گفت.110 تومن دقیقن همون کیفیت وبارنگبندی قشنگتردوتاگرفتم اوردم خونه عالی بودن شوهرم شب زنگ زدگفت چقدرخریدکردیی بگوبزنم به کارتت منم قیمتی که توکل بازاربودوبهش گفتم کفتم دونه ایی 200عزیزم اونم 400برام واریزکرددرحالی گه دوتاشون 220خریده بودم اینم ازخریدمن به سبک معصومه جون😁

ممنون که جوابمو دادی ولی ببین این روزها مغازه دارها بخاطر مالیات دیگه قبول نمیکنن پول بدن و بجاش کار ...

سلام من ی راه حلی میدم شاید ب دردت خورد😀😀وقتی میری خرید ب شوهرت بگو مغازه داری که ازش چیز میخرم میگه ب خاطر مالیات لطفا برام کارت ب کارت کن 

بعد برو اون‌پولی ک میخای وسیله بخریو یکم بیشتر بریز ب کارت خودت

بعد برو مغازه با کارت خودت کارت بکش مابقیشم ک تو کارت خودت میمونه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣

امیدوارم ک خوب توضیح داده باشم و متوجه بشی

فدات عزیزم ، نمیدونی چقدر خوشحال شدم میگم که این ذکر خیلی مجرب ؛ ان شالله حاجت روایی همه دوستان

منم امروز شروع کردم به خواندن این ذکر به 100تا که رسید یه نفر که قبلا براش خیاطی کره بودم زنگ زد و شماره کارت گرفت که واریز کنه .خیلی وقت پیش بود و فکر کردم یادش رفته بعد پیامک بلو  اومد که 10میلیون وام فعال شده ،😁دیگه 300تای بقیه رو هم خواندم 

2810