2777
2789
سلام من اسنپ کار کردم. کرایه ها در مقایسه با هزینه های نگهداری از ماشین کمتره. نمی ارزه. میری مقصد م ...

اونایی که وانت دارند که بار رو جا به جا نمی کنند من این همه وسیله خریدم راننده حتی پیاده هم نشده دست بزنه به وسیله 

پارسال سرویس تخت از بافت آباد تا خونمون آورد یک میلیون گرفت کارگر که بیاره بالا هم ششصد ازمون گرفت 

راننده که همونجا تو ماشین نشسته بود بار رو خالی کردیم پولش رو دادیم رفت 

سلام بچه‌ها من دیشب و امروز به طلاسی دو تا صد تومن زدم موجودی هم زده 200 تومن ولی ولی طلا رو زده ص ...

عزیزم شما فقط کیف پول طلاسی شارژ کردی خرید هنوز انجام نشده برای خرید گزینه خرید وفروش بزن مقدار بر اساس کل موجودی انتخاب کن خرید انجام بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مامان_سبحان7    و بقیه خانما ک مبلغ بالا از ویپاد برداشت کردین بگین ممنون.۸۰تومن گذاشتم ویپاد وام ۵۰ تومنی بگیرم  .در اخر این ۱۳۰تومن رو چطور انتقال بدم ب کارت دیگه؟کارت به کارت ک سقفش ۱۰تومنه.میخایم برای ماشین پول رو به کارت  اون بنده خدا انتقال بدیم.

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
سلام دوستای خیلی خوبم❤️ من زیاد نمینویسم ولی هرروز میخونمتونمن یساله اومدم خونه ی خودم بعد سالها مست ...

عزیزم به نظر میاد که شما چالش و هیجان رو دوست دارید

و الان که به ارامش رسیدین بازم چالش میخواین

چرا از حس در جهت مثبت استفاده نمیکنی؟ ماهی ۱۲ میلیون به اضافه پول پیش که میخوای به خونه دیگه بدی، بیا طلا بخر.

حیف پول زبون بسته نیست که وقتی خونه دا ی باز بدی به صاحب خونه؟؟

تو ماهی ۱۲ میلیون طلا بخری به اضافه اون ۱۰۰ میلیون که پول پیش میدی، سال دیگه هم پولت با ارزش شده و از تورم عقب نموندی

هم میتونی تبدیل به چیز مفید کنی. مثلا ماشین بخری یا اگه داری بهترش کنی

فقط برای خودت چالش بذار که اول ماه به اول ماه مثل اجاره خونه بری طلا بخری

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
@مامان_سبحان7 و بقیه خانما ک مبلغ بالا از ویپاد برداشت کردین بگین ممنون.۸۰تومن گذاشتم ویپاد وام ۵۰ ...

عزیزم اول که اون ۵۰ میلیون رو باید نقدش کنید چون اون اعتبار هست .

راه های نقد کردنش هم اگر حساب بورسی داشته باشید میتونید واریز کنید به حساب بورسی و بعد برداشت بزنید .

یا واریز کنید به کیف پول د ی ج ی پی و بعد برداشت بزنید .

بعد که کل ۱۳۰ میلیون به صورت نقد داخل حساب ویپاد قرار گرفت باید شماره شبا بگیرید و پول رو ساتنا یا پایا کنید .

ساتنا در ساعات اداری میشه ولی پایا هر ساعتی میشه .

سلام دوستان، یه سوال داشتم خدمتتون میخام ببینم من زندگیو خ سخت میگیرم یا کارم درسته؟ همه بهم میگن ت ...

سلام

بستگی به روحیه خودت و شوهرت داره 

میتونید طبقه بالا رو تکمیل کنید بعدا بدین رهن و اجاره و ... و دیگه یک شیفت کار کنی .... ، سرمایه هم هست براتون

فقط به خودت و شوهرت ربط داره این تصمیم 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
خانواده همسرم خیلی تیکه بهم میندازن ک فلانی همش میخاد جمع کنه و فلان.... مادرشوهرم با هفتاد سال سن ...

چه جالب ، اطرافیان منم همینن ؛ اوایل منو مسخره میکردن با ۱۹ سال سن ، دارم از همشون جلو‌ میزنم ولی بعدا شدم الگو !!! اون موقع از نوه هاشون هم کوچک تر بودم ....

خودم و شوهرم همیشه نظراتمون همسو بود و حرف کسی هم برامون مهم نبود ؛  باز دوباره یه تصمیمی چند وقت پیش گرفته بودیم و به کسی هم نگفتیم ، اگه اونا میشنیدن در دم دیوونه میشدن ولی ما به سلامت و با کمک خدا طی کردیم و الان بازم حسادتا شروع شده .... هر کسی به خدا توکل کنه ، خدا دستشو میگیره .... 

مهم زن و شوهرن که دل به دل هم بدن و برا زندگیشون تلاش کنن   ؛شاید یکی اصلا خونه دار شدن براش مهم نباشه، یکی فقط لباس و تجملاتو دوست داشته باشه و ....؛ 

شما هم فقط هدف خودتو ببین ؛ مردم حرف زیاد میزنن ، بعدا که موفقیتتو دیدن ، خیرخواه خوشحال میشه و بدخواه میسوزه 

در پناه خدا

یه خانم گلی توی این تاپیک ذکر( اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُال ...

عزیزم ممکنه بگی چقدر خوندی؟ یعنی چندبار در روز و برای چه مدت؟

چه سودی براتون داشت؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام دوستای طلایی خودم 🏆 🏅 من میخوام 20 تومن پول بذارم تو ویپاد 20 تومن وام میخوام بگیرم لطفا بگین ...

سلام عزیزم ، ۲۰ میلیون رو که به شماره کارت ویپاد ۲ تا ۱۰ میلیون در ۲ روز میتونید کارت به کارت کنید .

و اینکه اگر ۴۵ روز بمونه با بازپرداخت ۶ ماهه و اگر ۳ ماه بمونه با بازپرداخت ۱۲ ماهه میتونید وام بگیرید .

دوستان برا رصد بازار من این ۳ تا رو دنبال میکنم 

ایناستاگرام :  bourse_pro

تلگرام : کانال برفراز ایران 

سایت طلا : نظرات ap

من همیشه با چک کردن این ۳ مورد ، تقریبا از وضعیت دلار و طلا و .... یه حدودی دستم میاد 

دوستای عزیزم منم یه سکه پارسیان دوگرمی داشتم دیروز بردم فروختم ۷ میلیون و سیصد وپنجاه دیگه باقیشو که ...

شجاعت ریسک پذیری و راهکارهای پس انداز رو اینجا از شما دوستای مجازی عزیزم یاد گرفتم  با همه تون حالم خوبه و لذت میبرم وقتی میام سایت و اسم کاربریتون رو میبینم  ایشالا همه سلامت باشین در کنار بچه ها و خانواده  و در جمع کردن طلا و پول 💰 همه راضی باشین حالا یکی کمتر یکی بیشتر مهم اون رضایت   

سلام بچه‌ها من دیشب و امروز به طلاسی دو تا صد تومن زدم موجودی هم زده 200 تومن ولی ولی طلا رو زده ص ...

گلم باید از قسمت خرید و فروش, سوت مورد نظرت رو بخری

2810