خب بالاخره رسیدم به صفحه اخر
من هرشب قبل از خواب میام اینجارو میخونم و از تجربیاتتون استفاده می کنم.
خب یه گزارش بدم
اخرین بار گفته بودم امسال هدفم خرید ماشین برای خودم هست.
که ۸۰ میلیون از پول پیش مستاجر و وام ویپاد داشتم..قرار بود بزارم طرح نگین اتیه که گفتن دیگه جلو وامش بسته شده..
منم با کلی ناراحتی رفتم پرسوجو کردم تا اینکه بانک صادرات یک طرحی داره بنام طرح سنا به اینصورت هست که شما هرچی پول بزاری دوماه بعدش همون مقدار میتونی وام بگیری با سود ۲۳ درصد و بازپرداخت ۱۸ ماهه..
دیدم شرایطش از همه جا بهتره پولو همونجا سپرده کردم که اخر شهریور باید برم برای کارای وام.. گفتم بگم شاید بدرد شما هم بخوره.
با پول خودم ان شاالله ۱۶۰ میلیون دستم میاد که البته خیلی کمه برای خرید ماشین و یه زنجیر پلاک هم اول سال حدود ۴ گرم خریدم اونم میزارم روش و اگه بتونم حداقل پولم رو به ۲۰۰ برسونم..
از طرف اداره هم اسم نوشتم برا وام ۵۰ تومنی دعا کنید به اسمم دربیاد..
از نظر مالی یک مقدار تحت فشاریم بخاطر چک هایی که برای کابینت خونه دادیم هرچند خدا میرسونه..
چند روز پیش تولد دخترم بود من ناراحت بودم پول نداشتیم براش تولد بگیریم...از اینجا یادگرفتم وسایل اضافی رو رد کنیم..منم به ذهنم رسید کالسکه و روروک که مدتها گوشه انباری داشت خاک میخورد رو گذاشتم دیوار و خیلی زود فروختمشون و با پولش برا دخترم یه تولد کوچولو گرفتیم که کلی خوشحال شد..
خب دیگه بگم در راستای پست هایی که اینجا در مورد رانندگی خوندم و از اونجایی که ۵ ساله گواهینامه داشتم و رانندگی نمیکردم در یک حرکت انتحاری پا گذاشتم رو ترسم و با ماشین شوهرم شروع کردم به رانندگی کردن که الان خیلی خوب راه افتادم طوری که دخترم رو عصرها خودم کلاس میبرم واقعا خیلی حس خوبیه هرچند هنوزم ترس دارم هم بخاطر شلوغی خیابونا هم اینکه ماشینمون صفر هست پارسال خریدیمش میترسم بزنمش به جایی..ولی شوهرم خیلی تشویقم میکنه و خوشحاله...شماهم اگه مثل من ترس دارید کم کم شروع کنید..