2777
2789

سلام دوستان 

این زیپادچقدر بیخوده🤐

لطفایکی کمکم کنه چطورپول زیپاد رو برگردونم به حساب ویپاد؟

به پشتیبانی پیام دادم فقط نوشته پول برگردونیدبه کیف پول والد ازاون به ویپادامانگفته چطوری

؟؟؟

هیچ قسمتی روپیدانکردم

الهی ربی ومن لی غیرک💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میزنی رو حساب کاربری اون شخصبعد گزینه مدیرت کارت بعدش برداشت پول

اینهاروانجام دادم

پول روی ویپاد نبود الان دوباره چک کردم اومدخ بود

کلی وقت ماروگرفت😅

الهی ربی ومن لی غیرک💖

خانمای عزیز سلام کیا از اسنپ وسایل قسطی برداشتن آیا ارزش داره؟بعد میخواستم سرخ کن بردارم چه مارکی بیارم که غذا رو خشک نکنه ؟بدون روغن بیارم یا اونایی که روغن میخوره ؟ 

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

ممنونم خونه باید سند داشته باشه؟و اینکه چقدر از زمان اقدام تا دادن وام چقدر زمان میبره😅خو آدم اگر د ...

اول خونه رو قولنامه میکنین

قطعا موقع فولنامه باید یه مبلغی به فروشنده بدین ک معمولا بک سوم کل پول یا نصفشه

بعد با فولنامه میربن بانک 

پرونده تشکیل میدین

اوراق میخرین

من برای ۵۶۰ میلیون مبلغ ۱۴۰ میلیون اوراق خریدم یعنی فقط ۴۲۰ میلیون دستمو گرفت ک پنج سال ماهیانه خدودا ۱۶ میلیون قسط باید بدم

راستی بانک هزینه بازرسی خونه حدودا ۱۱ میلیون ازم گرفت و توی محضر برای اینکه خونه در رهن بانک بره حدودا ۱۱ میلیون هزینه کردم😁😁😁

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
خانمای عزیز سلام کیا از اسنپ وسایل قسطی برداشتن آیا ارزش داره؟بعد میخواستم سرخ کن بردارم چه مارکی بی ...

من یه گوشی سفارش دادم

نیوردن که هیچ

پدرمو در آوردن تا پولو ریختن اونم خرد خرد

انقدرم پروهستن هر سری زنگ زدن لطفا صبوری بفرمایید همین

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
ممنون عزیزم. شما که کانالش را دارید نمی‌دونید برای امروز پیشنهاد خرید داشتند یا نه؟

سلام والله به بچه های گروه گفتن:

((پیشنهاد من اینه تا ۴۸ ساعت صبر کنید کانال ۳۶۰۰ هنوز ریسک داره))

دیگه خودتون میدونین عزیزم

واقعا این دوره زمونه ماها که روند این بازار رو بلد نیستیم نمی‌تونیم به کسی پیشنهاد خرید و فروش بدیم

من فقط پیام ایشون رو منتقل کردم

و اجاره بدین دیگه پیام در این مورد ندم میترسم شرمنده ی یه عده از دوستان  بشم

@reyhanehbanooo     

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
خانمای عزیز سلام کیا از اسنپ وسایل قسطی برداشتن آیا ارزش داره؟بعد میخواستم سرخ کن بردارم چه مارکی بی ...

من تا بحال خرید نداشتم.ولی در مورد سرخ کن من هم با روغن دارم که مصرف روغنش بالاست و اصلا ازش استفاده نمیکنم. سرخ کن رژیمی هم دارم مارک فیلیپس و مقدار خیلی خیلی کمی روغن مصرف میکنه، البته کمی خشک میکنه غذا را که باید یسری ترفند ها بکار ببری 

میشه این کانال رو ب منم معرفی کنید

یه کانالی هست توی تلگرام

این آیدی ادمین کاناله توی تلگرام بهش پیام بدین بهتون لینک بدن

ayarbors@

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
دوستان عزیز رفتم دورهمی سوال پرسیدم کسی جواب نمیده رویا جان ببخشید اینجا میپرسم سرخ کن ۸ لیتری خریدم ...

خوب ی موقع ممکنه مثلا بخواهی ی مرغ بزرگ را گریل کنی .  یا برای مهمون سیب زمبنب سرخ کنی یا حتی برای خودتون حاضری سیب زمینی سرخ کرده درست کنی. ما ۳ نفریم و ۸ لیتری دارم.  بستگی به مقدار و میزان مصرف هم داره 

خانوما شما حقوقاتون خوبه میتونید برنامه ریزی کنید مدیریت کنید حتی پس انداز کنید درامد شوهرم ۸ تومن ه ...

ببخشید میپرسم شغل همسرتون چی هست 

آخه هشت میلیون واقعا حقوق کمیه 

باید یه فکری برای تغییر شغل یا افزایش درآمد بکنید 

2810