2777
2789
سلام عزیزم الان یک میلیون باید به موجودیتون اضافه شده باشه دیگه .البته برای وام یک میلیونی باید یک م ...

عزیزم برگشت خورد به حساب. برای اینکه این 1 تومن بردارم باید حتما کارت بکشم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان،  یه سوال داشتم خدمتتون میخام ببینم من زندگیو خ سخت میگیرم یا کارم درسته؟ همه بهم میگن تو زندگیو سخت میگیری و یکم به عیشو نوشت برس. 

بزارید توضیح بدم. من کارمندم و دو جا کار میکنم(خب این مشکل اول که همه بهم میگن خودتو از پا میندازی ال میشی و بل میشیو فلان) منم شرایطم خاصه چون نصف ماه همسرم نیست و نصف ماه کاملا خونه هستن و من مجبورم کار برم همسرم خ غر میزنه سر این موضوع 

و اینکه 

من پنج سال حدودا عقد بودم تا تونسیم خونه بسازیم تقریبا شش ماهه عروسی کردیم و خونه ساخته شده من به همسرم میگم طبقه بالا هم سریع بساز (حتی حاضرم طلا بزارم وسط و وام سنگین بگیریم) ولی بهم میگن تو از زندگی هیجی نفهمیدی لذت خونه ایی ک الان داریا ببر، و تو ارامش زندگی کن انقدر سریع نقشه نکش برای طبقه بالا، 

بنظرتون کار من درسته یا خرف بقیه؟ 

سلام. شرمنده من تلگرام ندارم میشه بگید الان نظر مرد بازار در مورد خرید طلا چیه؟

(((صعود ۱۰ درصدی طلا و سکه و عیار در کمتر از دو هفته نشانگر التهاب بازاره از چند روز پیش که  اعلام شد با ۵۰ درصد بودجه وارد بشید اگر دوستان خریدند امروز تا ۴۸ ساعت آینده توقف بدند و صرفا به سیو سود اکتفا کنند واکنش طلا به ۳۵۹۰ و سکه به طلا ۴۳۲۰۰ تا دوشنبه مبنای تصمیم گیری بعدی خواهد بود. هیجان در معاملات نداشته باشید  جذابیت بازار طلا به همین نوسانات هست ))) 

🌹🌹تا امروز که نظرشون این بوده امروز دوشنبه است هنوز که چیزی نگفتن شما اگه میخواین پیامهای ایشونو دنبال کنین بیاین خصوصی بهتون بگم اینجا شاید از حوصله ی دوستان خارج باشه🌹🌹

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

خانواده همسرم خیلی تیکه بهم میندازن ک فلانی همش میخاد جمع کنه و فلان....  

مادرشوهرم با هفتاد سال سن یه حفت گوشواره ام نداره و به این موصوع افتخار میکنه، میگه دل ادم باید خوش باشه من یه جفت گوشواره ام ندارم.(هرچند ک دلشم خوش نیست) 

حالا نمیدونم زورشون میاد از زندگی کردن من یا من دارم اشتباه زندگی میکنم 

اینم بگم ک جاریام ۲۵سال عروسی کرده اند و اون یکی ۱۵سال 

ولی زندگی من (خونه و...) خ سرتره،  یکیشون ک خونه نداره اون یکیم ی خونع کوچیک داره

(((صعود ۱۰ درصدی طلا و سکه و عیار در کمتر از دو هفته نشانگر التهاب بازاره از چند روز پیش که اعلام ش ...

نه عزیزم بزار برامون سیگنال طلا مهمه ولی هرکس خودش تصمیم بگیره برا خرید یا فروش فقط ب این پیاما بسنده نکنه

خانواده همسرم خیلی تیکه بهم میندازن ک فلانی همش میخاد جمع کنه و فلان.... مادرشوهرم با هفتاد سال سن ...

عزیزم من نظر خودمو میگم بازم خودت سبک سنگین کن 

اون چن روزی ک شوهرت نیس خوب ب طبع سرکار رفتن خوبه 

ولی وقتی میاد پیشش باش بهش برس ب خودت برس زندگی همین لحظه های کنار هم بودنه 

شغلت اگر راحت باشه چ اشکال داره اما اگر سخت هس زیاد خودتو فرسوده نکن 

طلا و پول و خونه و ماشین عالیه ولی ب کسی نشون نده ک مورد قضاوت قرار بگیری 

در کنارش برا خودت هزینه کن و.... 

در راستای ادامه گزارش خرج ماهیانه 

شلیل و تنقلات حدود ۲۰۰ تومن خریدیم 

و بخاطر لیزر و دندون پزشکی و... وقت نشد خرید خونه انجام بدیم فعلا اما هنوز سیب زمینی پیاز گوجه و خیار داریم میوه نداشتیم فقط شلیل خریدیم فعلا و نون 🌷

سلام عزیزم همه این ۱۸ سال یکجا کار کردن؟ اگر نه، چند وقته اینجا مشغول به کارن؟ من خیلی راهنمایی حقوق ...

نه عزیزم 18 سال و یه جا کار نکردن 

کلا شرایط کار تو شهر ما اینجوریه 

اولا اگه نشناسن جایی بری کار کنی کلی چک و سفته ازت میگیرن حتی حقوق پایین تر از اداره کار میدن ولی بعد از هر حقوق ازت امضا میگیرن که تمام حقوق و مزایا رو دریافت کردم

حتی بعضی از کارفرماها حقوق اداره کار رو به حساب شخص واریز میکنن بعد میگن باید این مقدار اضافه ای که قرار گذاشتیم و برگردونی

دوما اداره کار معمولا با کارفرمان

_ کار شوهر من طوریه که فقط چند تا کارگاه تو کل شهر هست که همه کارفرما و پرسنل همدیگرو می‌شناسن اگه شرایط شکایت پیش بیاد اولا از کار به بهانه تعدیل نیرو اخراج میکنن بعد جای دیگه هم قبولش نمیکنن

کلا شهر ما مخصوصا شغلی که شوهرم داره دزد خونه س

کارفرماها هر کار دوست داشته باشن میکنن و کسی جلوشونو نمیتونه بگیره😔

2810