2777
2789
دوستان عزیز رفتم دورهمی سوال پرسیدم کسی جواب نمیده رویا جان ببخشید اینجا میپرسم سرخ کن ۸ لیتری خریدم ...

سلام عزیزم به نظرم بزرگه برا ۴ نفر

من ۶ لیتری فیلیپس خریدم ۴ نفریم، تا ۶ نفر هم اوکی هس

سلام دوستان آيدي تلگرام مردبازارو اگه دوست مهربوني داره لطف كنه بزاره من داشتم الان حذف شده سپاس فراوان

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان آيدي تلگرام مردبازارو اگه دوست مهربوني داره لطف كنه بزاره من داشتم الان حذف شده سپاس فرا ...

@

Mrrfd1977@

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
سلام دوستان آيدي تلگرام مردبازارو اگه دوست مهربوني داره لطف كنه بزاره من داشتم الان حذف شده سپاس فرا ...

سلام. شرمنده  من تلگرام ندارم میشه اگر وارد شدید بگید الان نظر مرد بازار در مورد خرید طلا چیه؟

خداروشکر چک نقد شد و شوهرم ریخت تو حساب ویپاد من واس جمع کردن سکه تو فکرم برم طلا بخرم باهاش ولی فرصت نمیکنم منتظر میمونم چک ۱۸ ام هم پاس بشه اونم بردارم بااون برم یه جا طلا بخرم باید برنامه بریزم یه روز خالی کنم براش.میام حتما گزارش طلا میدم که قطعا شکسته یا بدون اجرت هست.امروز میرم دندانپزشکی شروع درست کردن دندان هام که به ترتیب وقت میگیرم یکی یکی همرو درست کنم.

برای ویپاد هم فعلا ۱۱۰۰ امتیاز دارم می‌خوام حتما بشه ۴۵۰۰۰ تا که بتونم ۵۰ تومن با اقساط ۱۲ ماهه بگیرم زودتر نمی‌گیرم.

برای مهر هم  وام فوری  از ۳۱ تیر درخواست دادم اما پیامک اومد حضوری بیا بانک برای امضا رفتم انجام دادم بازم برام ۱۵ روزه واریز نشده.تو اپلیکیشن زده تایید وام بزودی واریز میشه پشتیبانی هم که زنگ میزنم میگه همه چی اوکی واریز میشه بازهم خبری نمیشه. دیگه نمی‌دونم چکار کنم.

عزیزم دقیق نمیدونم ولی اگر تعدادتون کم هست احتمالا همون ۸ لیتری کافی باشه .

سلام عزيزم به نظرتون دستگاه پوز از كدوم بانك بهتره 

من نظرم مهر ايرانه ميشه؟

دوستان ديگه تجربه اي داريد لطفا در اختيار ما بزاريد دعاگوتون هستيم سپاس فراوان 

سپاس از دوستي كه ايدي مردبازارو گذاشت خدا بهت سلامتي خيرو بركت بده ان شاءالله🤲

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

دوستای گلم اپلیکیشن میلی ک معصومه جون  و بقیه دوستان میگن  برای من جواب بوده کارمزدش کمه و سریع پول میاد ب حساب نهایت ۲ساعت و اینکه با هر دعوت ۳۳تومن پول میشینه ب حساب هم دعوت کننده و هم کسی ک کد دعوت رو میزنه خوشحال میشم کد بنده رو بزنین.milli-piqsm

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
عزیزم پس باید وام ۲ ت کامل تسویه بشم تا وام ۱۰ تومنی فعال بشه؟بعد اون وام ۱۰ تومنی مربوط به تسهیلات ...

عزیزم ممکن هست وام ۱۰ میلیونی فعال بشه ولی تا ۲ میلیون رو تسویه نکنید نمیتونید اون رو بگیرید .

بله مربوط به برایند هست .

سلام عزيزم به نظرتون دستگاه پوز از كدوم بانك بهتره من نظرم مهر ايرانه ميشه؟دوستان ديگه تجربه اي داري ...

سلام عزیزم بهتر بودنش رو نمیدونم واقعا از چه لحاظ منظورتون هست .

اگر به خاطر وام گرفتن میگید مهر ایران بهتره الان ملی رو هم من میدونم طرحی برای وام گرفتن کسانی که دستگاه پوز دارن داره . 

ممنون بابت این پیامتون من گفته شما رو انجام دادم و در لحظه پول به حساب نشستپاینده باشید

سلام. من این کارو کردم ولی نمیدونم پول کجا رفت از حسابم هم 500 کم شده 500 هم از وام. 

واسه وام 1 تومنی 

دوستان وارد به وام: تو نت امتیاز رسالت میفروشند 400 میلیون 36 ماهه بصرفه هست بگیرم یه ماشین بخرم باه ...

سلام عزیزم ۳۶ ماهه رو چه قدر بهتون گفتن ؟

چون امتیاز وام رسالت به نظر من نهایت تا ۱۵ ماهه میارزه مگرنه اینکه مبلغ خیلی خوبی بهتون گفته باشن . 

سلام عزیزم بهتر بودنش رو نمیدونم واقعا از چه لحاظ منظورتون هست .اگر به خاطر وام گرفتن میگید مهر ایرا ...

سلام عزیزم. 

من وام 1 تومنی پشتوانه رو الان گرفتم. 

بعد اومدم افزایش موجودی شدم از درگاه شاپرک 1 تومن وارد کردم با شماره کارت ویپاد. ولی الان 1 تومن نفهمیدم چیشد 

از حسابم کم شده

سلام عزیزم. من وام 1 تومنی پشتوانه رو الان گرفتم. بعد اومدم افزایش موجودی شدم از درگاه شاپرک 1 تومن ...

سلام عزیزم الان یک میلیون باید به موجودیتون اضافه شده باشه دیگه .

البته برای وام یک میلیونی باید یک میلیون دیگه داخل حسابتون باشه .

و اینکه وقتی افزایش موجودی زدید مگه نزد با موفقیت انجام شده ؟

2810