2777
2789
خب پیشرفت کردی دیگه...اجاره ندادی خونه دیگه رو تکمیل کردی پیشرفت نیست؟اجاره میدادی ک نمیتونستی تکمیل ...

عه مرسی پس پیشرفت کردم نمیدونستم😁😘

اره اگه پاشم باید کمِ کمش ۱۲ اجاره بدم 

اون مبلغ پس انداز هم که گفتم طلاهامه باید بفروشم بذارم رو پول پیش 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@masumehjoon    عزیزم سلام
به راهنماییت نیاز دارم
من ۳۴ سالمه و ۷ ساله جدا شدم ، و دوتا فرزند دختر و پسر ۱۴ و ۱۳ ساله دارم که پیش خودم هستن، خودم کارمندم ، و مستاجرم ، تهران زندگی میکنم، کل دریافتیم که شامل حقوق و نفقه بچه ها ،و یارانه میشه بیست میلیون
پارسال با کمک مادرم یه آپارتمان نقلی ۴۰متری تو هشتگرد خریدم، که یه سال توش نشستم ولی چون محل کارم تهرانه و روزانه مجبور بودم ، ۶ ساعت تو راه باشم ، اومدم تهران اجاره کردم ،و اونو اجاره دادم که مبلغش خیلی کمه یک میلیون و دویست
پارسال برای خرید خونه از مدیرم وام ۱۰۰ ملیون گرفتم که تا دو سال دیگه ماهی پنج میلیون باید بدم + اجاره پنج ملیون
هدف من تا پنج سال آینده فروش اون و خرید داخل تهرانه
به نظرت چکار کنم ماهی چقدر پس انداز کنم ، هر چند ماه یه بار طلا بگیرم
به نظرت میشه با این تورم تا پنج سال دیگه خونه خرید؟

ی پیشنهاد ب من بدید ،شاغل نیستم ،خیلی دلم میخواد درامدی داشته باشم ،تازه برنامه ویپاد نصب کردم با برنامه طلاسی ،با این برنامه ها چطور پولی در بیارم بعد چکار کنم ،،اصلا با اینا میشه  پس اندازی کرد ی ن،،ممنون میشم نطراتتون رو بگید 

فقط خدا 
سلام عزیزم خوبی ؟ اره نکته های خیلی خوب و کاربری بچها گفتن مخصوصا معصومه خانوم تو صفحات اول و دوم ای ...

خداقوت شیرزن💪🏻

خودتم مطمئنم کلی کارها کردی و میکنی که بگی باعث انگیزه بین ما بچه ها میشه 

مثلا من خودتم چند روز پیش در مورد خیاط شدنم نوشتم کلی کامنت مثبت گرفتم و برای خودمم خوشایند بود 

همه اینجاییم که از هم یاد بگیریم❤️

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
سلام عزیزم خوبی ؟ اره نکته های خیلی خوب و کاربری بچها گفتن مخصوصا معصومه خانوم تو صفحات اول و دوم ای ...

*مچکرم عزیزم سلامت باشید انشالله🌹

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
سلام خانمای کدبانو 🌹یه سوال 🙆میخوام بدونم در ماه معمولا چقدر بودجه برای آرایشگاه ،باشکاه و کاشت ن ...

یه زمانی که سرکار میرفتم باشگاه میرفتم پارسال ۴۵۰ شهریه بود ماهی ۱۲ جلسه دو ساعته یک ساعت کار با دستگاه و تردمیل یک ساعتشم ایروبیک ماهی دوبار اصلاح ابرو هر بار ۳۰ تومن.

الان که سرکار نمیرم هفته ای چند روز میرم پیاده روی ۶۰۰۰ قدم صبح یا بعدازظهر . ابرو هم ماهی یکبار میرم ۳۰ تومن ولی تو خونه سری در میاد برمیدارم که زیاد نشه.

دیگه شما باید اولویت بندی کنی من کاشت هرگز تو الویتم نبوده اما لیزر برام مهم بود اونو از کارهایی که نمیکنم مثل همین کاشت یا چیزای دیگه هزینه اش رو جمع میکنم برای شارژ هرچند ماه میرم .

سلام خانما من دیروز از خانه کارگر شهرمون ۱۰ کیلو گوشت گوسفندی گرفتم ۴۳۰۰هزار تومن شد کیلو تقریبا ۴۵۰ تومن بود خیلی به صرفه اس گوشتش یخ زده نیست تاریخ روز زدن روش اگه بیمه تامین اجتماعی دارید حتما به خانه کارگر شهرتون سر بزنید کلی کلاس رایگان هم داره که میتونید استفاده کنید۰❤️

اسنپ وسیله میخواد اگه بود حتما میرفت

حق با شماست فکر کردم دارید

پس هدف اولتون ماشین باشه،درامد خودتونو دست نزنید فک کنید نداریدش

سختش قدم اوله،بعدش دلتون گرم میشه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
چقدر خوبه شهرتون میشه بگین کجایین شاید مهاجرت کردیم

😆😆اینجا شرکت و کارخونه زیاده،ولی خب فک نکنیو انچنان تو رفاهیم.واقعا این ۱۸ تومن چیزی نیس

هزینه اجاره و مسکن و زمین بالاست

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
عزیزم من خودم سرخ کن ندارم ولی اونجا دیدم چند نفر از سرخ کن ۱۲.۵ لیتری خیلی راضی بودن .

سلام مامان سبحان عزیز

میدونم توی صفحات قید شده اما خواستم تقلب کنیم 

خواهر زاده من از طریق ستاره یک وام برداشته 50 میلیون ،الان پول رفته توی دی ج ی پی و قبلنا که می‌شد سکه خرید نقد کرد الان این اجازه رو نمیده خود برنامه ،میخاستم بدونم راهی هست این پول رو از دی ج ی پی کشید بیرون،ممنونم ☘️☘️

چند تا پست بالاتر دیدم راجب شغل دوم صحبت میکنید من شروع کردم هرکار هنری بگید یاددارم مخصوصاخیاطی که ...

اگه  شرایطشو دارن میتونن یه مهارتی یاد بگیرن مثل نصب کولر یا کارهای برقی یا لوله کشی و تعمیرات بعد مشتری باهاشون تماس میگیره و‌میتونن تو ساعت بیکاریشون به این کارا برسن

یا مثلا نجاری یاد بگیرن تو وقت ازاد وسیله بسازن و بفروشن یا حتی دست فروشی

سلام مامان سبحان عزیزمیدونم توی صفحات قید شده اما خواستم تقلب کنیم خواهر زاده من از طریق ستاره یک وا ...

عزیزم اگ جوابتو گرفتی منو لایک کن لطفا . سوال منم هست

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

عزیزم وام مسکن بانک مسکن فقط برای خرید خونه هست .و اگر شما بخوان خونه بخرید میتونید وقتی خونه رو قول ...

ممنونم خونه باید سند داشته باشه؟و اینکه چقدر از زمان اقدام تا دادن وام چقدر زمان میبره😅خو آدم اگر داشته باشه پول که خونه بگیره دیگه وام برا چیه

2810